+359 (2) 9810079 Музика
24.02.20, София 14:25

Турция, южната ни съседка, известна с по ориенталски великолепните си хотели и безупречно обслужване и една от най-посещаваните за почивка и екскурзия страни.

  • Истанбул, най-известния турски град и морските курорти Мармарис, Анталия, Кушадъсъ, Бодрум, Чанаккале, Ефес, Одрин, Измир, предлагани в много оферти за почивка и екскурзия в Турция са отворени за посещение от ранна пролет до късна есен и разкриват много възможности за истински луксозна ваканция на цени, които всеки може да си позволи.
  • Турските градове и области привличат като магнит както посетителите дошли на ваканция, така и любителите на древния свят, ранната християнска култура и историческите и културни забележителности в Турция.
  • В очите на Запада Турция е екзотична страна! С куполните си джамии и извисяващите се минарета, откъдето се чува призива за молитва, с отрупаните пазари - с коприна и подправки, със сини очи и сини плочки, с древните руини и средновековните палати и укрепления - всички те са част от една легенда, превърната в действителност. В Турция може да се преживее много повече, отколкото само да разглеждате великолепната архитектура, чудесните крайбрежия и планини и монументалното наследство на великите цивилизации от миналото. Тук без да искаме и с лекота се освобождаваме от нравите на Запада. Официално чрез пактове и протоколи, страната се стреми да се присъедини към Европа. Но за щастие вътре в себе си, Турция остава различна!

Често си казваме, че Турция не може да се посети само веднъж !
Екскурзии

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2020 г - ЕКСКУРЗИИ Карнавали Свети Валентин Шопинг турове Априлска Ваканция - екскурзии Великденски празници 2020 г Майски празници 2020 г Автобусни екскурзии Самолетни екскурзии Кулинарни турове Еднодневни екскурзии Септемврийски празници 2020 г Сватбени пътешествия Средновековни замъци Лукс пътешествия Пътешествия с влак Планински туризъм Национални паркове Концерти в чужбина

Почивки

Ранни записвания - почивки Семейни почивки Самолетни почивки Автобусни почивки СПА почивки Селски и еко туризъм Винен туризъм Голф туризъм - почивки