0700 10 494
29.05.24, София 09:07
Дата на публикация: 03.11.2023

Екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите, 24 ДНИ

Екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите, 24 ДНИ Изпрати запитване за тази оферта Изпрати на приятел Информация за дестинацията
Столицата Мексико потъва между 6 и 8 инча всяка година. Градът е построен на мястото на древната столица на ацтеките – град Теночтитлан, който пък на свой ред е основан в средата на голямо езеро
Чуйте музика от Мексико

Категория » Самолетни екскурзии » Екскурзия в МЕКСИКО 2024 г

Мексико - страната на ацтеките и маите 24 ДНИ, екскурзия с включени 21 нощувки със закуски в местни местни бутикови хотели + богата тур. програма

Маршрут: София - Мексико сити - Теотиуакан - Оаксака - Табаско - Чиапас - Кампече - Юкатан - Канкун - София

Уникална екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите

Топ цена:

Продължителност: 24 дни /21 нощувки

База на хранене: Закуски + 1 обяд

Екскурзоводско обслужване: Български език

Дати на отпътуване:

Безкрайни пусти плажове, пикантна храна, текила, усмихнати хора и много забавление. Така с няколко думи може да опишем най-старата държава в Северна Америка – Мексико.

 • Но тя определено е много повече. Знаете ли, че много любими храни произхождат именно оттам: ванилия, домати, шоколад, люти чушки, авокадо и царевица.
 • Третата по големина държава в Латинска Америка е най-големият производител на сол в света. В нея са открити над 29 000 археологически обекта. Освен това Мексико се слави като една от страните с най-голямо биоразнообразие в света. За мексиканците пък казват, че са топъл и гостоприемен народ.
 • Столицата Мексико потъва между 6 и 8 инча всяка година. Градът е построен на мястото на древната столица на ацтеките – град Теночтитлан, който пък на свой ред е основан в средата на голямо езеро. Почвата под града се оказва доста нестабилна, а редица фактори като добива на вода, строителството, разрастващата се популация, също допринасят за пропадането на мегаполиса.
 • Територията на страната попада в т.нар. „Огнен кръг“, в който са концентрирани 75% от действащите вулкани по целия свят. За най-опасния вулкан в страната се счита Попокатепетъл, който се намира само на 70 км от столицата ѝ.
 • В продължение на 300 години Мексико е испанска колония под името Нова Испания. По-късно след Американо-Мексиканската война, тя губи половината от територията си – днешните пет американски щата – Тексас, Аризона, Ню Мексико, Невада и Калифорния.
 • 2 хиляди години… отнема строителството на Великата пирамида в Чолула, която официално се счита за най-голямата в света. Основата ѝ заема площ от 200 декара, а височината ѝ е 66 метра. За съжаление пирамидата непрекъснато се руши под напора на времето.
 • Мексико е дом на някои от най-красивите национални паркове и биосферни резервати в света, като всеки се гордее с голямо разнообразие от диви животни. Някои от големите национални паркове на Мексико предлагат достъп до бреговата линия, докато други са по-изолирани и разположени в планинските райони на страната. Тези национални паркове са дом на дейности като туризъм, къмпинг, каяк и други спортове. Като цяло има 67 национални парка в Мексико в рамките на Националната система за природни защитени територии (SINAP), които са заделени от правителството за защита на тези земи и тяхното биологично разнообразие. Основната причина Мексико да инвестира в защитата на националните паркове обаче е поради техния принос към туризма в страната. От националния парк Arrecife Alacranes, който е най-големият национален парк, тук са най-големите национални паркове в Мексико.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Ден 1: София - Мексико Сити

Отпътуване от летище София с полет на авиокомпания "Turkish airlines" за Мексико сити.

Ден 2: Мексико Сити

Пристигане на летището в Мексико Сити. Трансфер до хотела. Настаняване за 2 нощувки. Информационна среща. Свободно време.

Ден 3: Мексико Сити

Закуска. Панорамна обиколка на Мексико Сити. Пешеходна обиколка на Историческия център на мексиканската столица, който удивлява с ацтекски храмове, барокови църкви, исторически сгради от 16-18 век и невероятна симбиоза на европейската атмосфера и латиноамериканския колорит. Тук в началото на 14 век е основан Теночтитлан – великият град на империята на ацтеките, превзет от испанските завоеватели в средата на 16 век. Историческият център на Мексико Сити е известен като „Градът на дворците“ - пример за стила на мексиканския барок и е включен в списъка на ЮНЕСКО.

Пещеходна обиколка: главният площад Ел Сокало, посещение на Катедралата, Двореца на изящните изкуства и Величествения президентски дворец, украсен със стенописите на известния мексикански художник Диего Ривера ипостроен с карарски мрамор и позлатени метални конструкции. Разхождайки се по съседните улици, ще се потопим в духовната атмосфера на Историческия център, примесена с ренесансовия дух, внесен от испанците, разглеждайки уникални хасиенди от 16-ти век, които са филмови локации с истинския мексикански привкус на старата испанска къща с ярка керамика, резбовани фонтани, позлатени огледала и произведения на известни мексикански художници.

Ден 4: Мексико Сити - Койоакан и Сан Анхел - Таско

Закуска. Автобусно пътуване към Койоакан и Сан Анхел - два интересни района на столицата в южната част на Мексико Сити сизящни колониални къщи и сгради от периода 16-19 век, музеи и красиви паркове.

Кварталът Койоакан е поразително различен от модерните квартали на Мексико Сити. Той привлича с очарователната атмосфера от началото на 20 век, многобройните арт ателиета, кафенета, магазини и ресторанти. Забележителна еСинята къща, където е родена и прекарва последните си дни Фрида Кало.

Разглеждане на Сан Анхел - артистичният квартал на мексиканската столица, запазил своята архитектура и чар от колониалната епоха, служил като лятна резиденция на много мексикански аристократи през 18-ти и началото на 19-ти век и носещ творческата душа на мексиканския народ чрез уличните художници. Запознаване с богатата автентична мексиканска култура, традиции и занаяти.

Автобусно пътуване до уникалния град Таско в щата Гереро, включен в списъка на „Магическите градове на Мексико“.

Настаняване в хотел - историческа хасиенда за 2 нощувки.

Ден 5: Таско - Пещерите Cacahuamilpa - Таско

Закуска. Автобусно пътуване до град Таско, известен от времето на испанските колониални завоевания, запазил атмосферата на 18 век и едно от най-живописните места в Мексико.

Пешеходна разходка в Стария град из тесните уютни улички, павирани с местен камък и из красивите площади с изискани сгради. Такско е световната столица на среброто - магазините и бутиците предлагат много оригинални сребърни изделия. На билото на зелените планини е издигната статуя на Исус Христос, който сякаш прегръща живописно разположените къщи с масивни червени керемидени покриви.

Разходка с легендарните „бръмбари“ - автомобили Volkswagen Beetle (бочито, както ги наричат ​​в Мексико), по тесните улички между белите къщи с теракотени фасади – гарантиран прилив на адреналин.

Фото-пауза с прекрасна панорама към целия град.

Автобусно пътуване до пещерите Cacahuamilpa - най-красивите пещери в Мексико с 27 зали с необичайни сталактити и сталагмити, които се простират на 1400м., а някои от тях се издигат на височина до 85 м.

Свободно време в невероятната атмосфера на тези природни образувания сред фантастични изображения на различни форми, животни и хора – истинско пътешествие във времето и пространството.

Ден 6: Таско - Сан Хуан Теотиуакан

Закуска. Автобусен трансфер от хотела до Хасиенда де Кортес, в района Койоакан - ням свидетел на историята и богатството на Мексико.

Посещение на руините на къщата, в която е живял най-големият враг на кралството на ацтеките – испанският завоевател Ернан Кортес, изградил своята къща върху фундамента на палата Аксаякатл, принадлежал на един от последните господари на царството на ацтеките. През 1525 година тук е бил административният център на вицекралство Нова Испания.

Автобусен преход до град Сан Хуан Теотиуакан. Настаняване за 1 нощувка в хотел, разположен на входа на археологическия комплекс Теотиуакан, което дава предимство за по-ранно и спокойно посещение на пирамидите на Слънцето и на Луната.

Ден 7: Сан Хуан Теотиуакан - Археологическия комплекс Теотиуакан - Идалго

По желание: 6.00 - вълнуващ полет с балон с горещ въздух над района на Теотиуакан. Връщане в хотела в 9:00ч. Закуска.

Посещение на археологическия комплекс Теотиуакан с изумителните пирамиди на ацтеките. Според легендите на ацтеките в този древен град са родени мъдростта, знанието, боговете и вярата в тях. Теотиуакан е един от най-впечатляващите археологически зони в света. Легендата гласи, че тук се намира енергийният център на Мексико. От върха на пирамидите на Слънцето и на Луната се открива впечатляваща гледка. Вярва се, че на върха на пирамидата на Слънцето, можете да поемете енергия като вдигнете ръце към небето.

Посещение на демонстрация на методите за чудодейно използване на зеленото агаве, наследено от предиспанските времена.

Обяд в традиционен колоритен ресторант.

Отпътуване към щата Идалго и каньона Толантонго. Пристигане вечерта. Настаняване за 1 нощувка.

Ден 8: Идалго - Каньона Толантонго - Мексико Сити

Закуска. Автобусно пътуване до каньона Толантонго, който се извива сред зелените Кордилери. Възможност за плуване в топлите минерални басейни, в които пада водата от скалата на лазурно синята река Толантонго. Следва 40 минутен лек пешеходен преход по горска пътека, лъкатушеща през джунглата, която води до панорамни площадки с изключителни гледки към каньона Толантонго. Пътят минава покрай топла тюркоазена река, необикновен планински тунел, естествена пещера - сауна и многобройни красиви водопади.

Свободно време в рая на Толантонго - възможност заплуване и релакс сред уникалната природа в джунглата. Обяд.

Вечерта отпътуване за Мексико Сити. Настаняване в хотел за 1 нощувка.

Ден 9: Мексико Сити - Оахака

Закуска. Посещение на Антропологическия музей, който съхранява най-голямата колекция в света от мезоамериканско изкуство от културата на маите, ацтеките, олмеките, толтеките, сапотеките, микстеките и други народи от древно Мексико, както и обширна етнографска изложба, посветена на народите на съвременно Мексико. Колекцията на музея съдържа много световноизвестни експонати, като камъкът на Слънцето, наречен календарът на ацтеките, гигантски каменни хора-птици и др.

Вечерен полет от Мексико Сити до Оахака – град, защитен от ЮНЕСКО, столица на най-колоритния и най-автентичен индиански щат в Мексико.

Трансфер до хотела. Настаняване за 2 нощувки.

Ден 10: Оахака - Археологическия град Монте Албан - Оахака

Закуска. Автобусен преход до археологическия град Монте Албан от цивилизацията на сапотеките – най-древният предколумбов народ. Съвременното му име е дадено от испанците поради приликата на околните пейзажи с албанските планини. Той е разположен по хребетите на долината на Оахака. Монте Албан е единственият древен град в Мезоамерика, в който освен обичайните церемониални площади и храмове, са построени и гробници. През 1931 г. мексиканския археолог Алфонсо Касо открива 100 килограмово златно съкровище, сравнимо със съкровищата на Тутанкамон или Троя. В разцвета на града тук са живели повече от 50 000 души. От този период са намерени и археологически находки от четиристайни занаятчийски къщи както и аристократски домове. Пешеходна разходка в историческия център на Монте Албан, който удивлява с архитектурното единство на сградите около Големия площад, с красивите си храмове и огромният акропол. Свободно време.

Автобусен преход до град Оахака. Градът е включен е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство заради красивата си колониална архитектура от три века назад както и богатството от културни традиции, които е съхранил. Обликът на бивш колониален град, запазил монументалното си величие, Оаксака дължи и на 27-те религиозни храма, сред които със своето великолепие, се откроява Храмът "Санто Доминго де Гусман". Неговата стилна фасада се допълва от богато украсен интериор с позлатени стени и скулптури. Много от сградите са построени с местен зелен вулканичен камък cantera, който се среща в няколко района на Мексико.

Посещение на Музея на културите, представящ богата колекция от предколумбови артефакти. Изложени са 500 бижута и предмети на изкуството от злато, тюркоаз, кехлибар и обсидиан, открити в гробница на археологическия комплекс Монте Албан през 1932 г. Златните предмети се считат за най-добрите по рода си в Мезоамерика. Артистичната атмосфера на града може да се почувства на главния площад, където на открита сцена срещу катедралата, се правят изпълнения на живо на известни мексикански изпълнители. Под сянката на гигантски лаврови дървета могат да се видят тайни заклинателни ритуали на местни знахари и лечители. Може да се наблюдава на живо и типичното за Оаксака изкуство "алебрие"- изработване на причудливи цветни фигурки на животни от дърво. По уютните улички в стария град се предлага колоритен местен текстил и керамика.

Оахака е град на постоянни празненства и ритуали и домакин на редица регионални и национални фестивали, които отразяват душата на Мексико и неговите хора. Той се отличава и с местни кулинарни традиции и специалитети като приготвяне на занаятчийски шоколад - един от най-добрите в страната, прочутото сирене Оахака както и сушени лайм скакалци и др.

Оахака е градът на мескала – алкохолна напитка, роднина на известната текила. Този град предлага истинско разнообразие от интересни мексикански традиции.

Ден 11: Оахака - Санта Мария де Туле - Теуантепек

Закуска. Автобусно пътуване през щата Оахака. Пешеходна разходка в пъстрото селце Санта Мария де Туле, където расте дървото Туле от семейство таксодиум - най-дебелото хилядолетно дърво в света с диаметър на ствола 14 м. Местните индианци сапотеки вярват, че дървото е засадено от жрец на ацтекския бог на вятъра Ексекатл, който е създал любовта между хората. Много клони и израстъци на дървото наподобяват изображения на животни. Ясно се открояват лъв, елен,пуйка,костенурка, крокодил и различни хищни риби. Легендата разказва, че животните, бягайки от ловците, се скрили на дървото, както ги посъветвал богът-покровител Питао. От 2001 г. дървото Туле е включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство.

Автобусен преход до резервата Yerve el Agua. Пътят до резервата представлява живописно 22 км. криволичеща серпантина, предлагаща великолепни природни гледки. Yerve el Agua са термални извори с високо съдържание на калциев карбонат във водата, който при утаяването си образува каменни водопади върху планинските склонове. Тези извори представляват интересен природен феномен, който създава всякакви причудливи релефни форми. Свободно време за плуване в естествените каменни басейни сред заобикалящата субтропичната флора с разнообразни представители - от сух кактус до вечнозелен бор.

Автобусно пътуване до град Теуантепек, разположен на едноименния провлак между Мексиканския залив и Тихия океан. Това е първото проектирано място за между океански канал, който не е реализиран поради различни политически и икономически причини .

Пристигане вечерта и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 12: Теуантепек - Каньона Сумидеро - Чиапа де Корсо

Закуска. Отпътуване към щата Чиапас - един от най-автентично запазените индиански райони в Мексико. Ще се запознаем отблизо с уникалната екосистема на тропическите гори Ел Окоте и каньона дел Сумидеро. Ще разглеждаме каньона Сумидеро 2 дни: както отвисоко, така и отблизо ще съзерцаваме и снимаме на уникалните природни пейзажи. Обиколката включва високите наблюдателни площадки, от които гледките към каньона са хипнотизиращи. Разкриват се мащабни спиращи дъха панорами, които остават незабравими спомени. Планинските склонове са покрити с вечнозелени борове, а по тях се увиват екзотични бромелии и орхидеи. По време на прехода могат да се срещнат паякообразни маймуни и лешояди.

Следва автобусно пътуване до Чиапа де Корсо - интересен колониален град, основан от конкистадорите през 1528 г. Той е известен в цял свят със своя колоритен карнавал. Пешеходна разходка в историческия център с колониалните цветни къщи, красивия фонтан в мавритански стил "мудехар" и огромното дърво сейба, наричано от местните "почота". Град Чиапа де Корсо е включен в списъка на „Магическите градове в Мексико“.

Настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 13: Чиапа де Корсо - Параклисът на Св. Дева - Сан Кристобал де лас Касас

Закуска. Автобусен трансфер до пристанището на река Грихалва, откъдето започва атрактивно плаване с моторна лодка в каньона Сумидеро. Той се счита за природното чудо на Чиапас и поразява със своите грандиозни размери и красота. Постепенно, завой след завой, каньонът разкрива все по-величествени скали с огрени от слънцето върхове. Височината им е толкова голяма, че слънцето никога не прониква до нивото на реката. Правят се няколко спирки на най-атрактивните места в каньона.

Първата спирка е параклисът на Св. Дева от Гвадалупе – малка пещера в скалата, която е естествено карстово образувание високо над речното ниво. Втората спирка е т. нар. "коледна елха" – скален феномен с височина няколко десетки метра, наподобяваща формата на елха. От върха водата се стича шумно в реката, като блести на слънцето с всички цветове на дъгата. Най-зашеметяващото място в каньона е най-високата му точка на почти 1000 м. над речното ниво. Според легендата, от тук са втурнали части от военните отряди на Чиапас, за да не се предадат на испанците. Скалните стени, закриващи небето, наподобяват колоните на църква.

Следва автобусен преход до колониалния град Сан Кристобал де лас Касас. Той е разположен високо в планината и очарова с оригиналната си архитектура в стила на традиционния испански барок с дълги улици илуксозни фасади на разноцветните къщи. В града преобладаващо е индианското население, което със своя начин на живот и обичаи, създава уникална магическа атмосфера.

През 2003 г. Сан Кристобал де лас Касас е включен в списъка на „Магическите градове на Мексико“.

Пристигане и настаняване в стар испански хотел - хасиенда за 2 нощувки. Вечерна разходка.

Ден 14: Сан Кристобал де лас Касас - Сан Хуан Чамула - Сан Кристобал де лас Касас

Закуска. Пешеходна разходка в центъра на Сан Кристобал де лас Касас - посещение на вековната католическа църква "Св. Дева от Гвадaлупе" на централния площад, в която могат да се видят седнали в кръг на пода върху слама, индианци, изпълняващи езически ритуали. Градът е интересна смесица от езичество и християнство.Той е кръстен на Сан Кристобали Бартоломе де Лас Касас, испански свещеник, който защитавал правата на местните американци и е първият епископ на Чиапас. Свободно време за разглеждане на местния индиански базар.

Следва автобусно пътуване до мистичното индианско село Сан Хуан Чамула, където са запазени вековните традиции на индианците от племето цоцил.Тук те са постигнали и автономия от властите на Чиапас. Сан Хуан Чамула живее по свои собствени закони, които са различни от останалата част на щата и цялата страна. Това важи и за религията. В Чиапас индианската, испанската и американската култура съжителстват без да се конкурират, но и не се смесват. Шаманите в църквата са пример за това съжителство. Често лечителите курандерос практикуват в помещенията на църквата и шаманизмът мирно съжителства с католицизма. В църквата се провеждат различни езически ритуали: палене на свещи и тамян, рязане на главите на петли, премитане с метли от билки. Индианците цоцил перфектно съчетават християнската религиозна практика с предиспанските ритуали, свързани например със земеделския цикъл. Те се молят, като искат от християнските светии богата реколта и в допълнение незабавно се обръщат към силите на природата, когато искат защита от небесните сили, планини, клисури и реки. Разходката по улиците на Чамула е истинско мистично пътуване. Ще посетим уникална местна църква, в която католическите обреди и предиспанските вярвания на индианците са сложно преплетени. И днес в църквата, осветена от хиляди свещи, се изнасят молитви на цоцилския и лакандонски език, които са част от индианското езиково многообразие, наследство от времето на маите. Тук има официална забрана за снимане на местни жители. Запознанството с автентичния свят на наследниците на маите продължава в оживеното село Синакантан.Следва посещение на традиционно индианско семейство, което се занимава с ръчно тъкане на традиционни памучни и вълнени облекла. С този занаят се занимават повечето жители на селото, като чрез него пресъздават божествените сили на природата и вярванията си, зачитайки древните традиции и обичаи. Вечерна разходка и свободно време сред лежерната магия на Сан Кристобал де лас Касас.

Ден 15: Сан Кристобал де лас Касас - Водопад Ел Чифлон -Комитан де Домингес

Закуска. Автобусно пътуване до водопада Ел Чифлон, в превод от испански „свирене" – един от най-живописните водопади в щата Чиапас. Пътят е планински и преминава сред зелени борови гори и кипящи планински потоци и навлиза дълбоко в селвата на Чиапас, сред която отдалече се откроява водопадаът Ел Чифлон. Той привлича вниманието със зрелищното си местоположение точно по средата на скалата. Пешеходен преход до най-стръмния и мощен поток на водопада по пътека с множество площадки за наблюдение, а след това по обикновена тясна планинска пътека през гъстата джунгла. Маршрутът минава покрай буйната река с водовъртежи, с причудливи корени на дърветата във водата и невероятни скални феномени и няколко малки красиви водопади, падащи се в тюркоазени лагуни, в които може да се плува. Свободно време за плуване и зареждане с кристално чистата енергия на тропическите водопади. Автобусен трансфер до град Комитан де Домингес. Настаняване в хотела за 1 нощувка. Разходка из централния плоад на колониалния град, известен в Чиапас с разнообразните си архитектурни стилове, традиции и обичаи.

Ден 16: Комитан де Домингес - Националния парк "Езерата Монтебело"

Закуска. Автобусно пътуване до Националния парк "Езерата Монтебело", който е природен шедьовър на щата Чиапас и се намира на границата с Гватемала. Той обхваща 59 езера и 6 000 хектара девствени иглолистни гори. От 2009 г. паркът е включен в списъка на биосферните резервати на ЮНЕСКО. Ще прекараме целия ден в царството на невероятни пейзажи, гористи планински вериги и пъстра природна палитра. Пешеходен преход покрай фантастично красиви планински езера с различни размери и нюанси, зад които се открояват вечнозелени планини и искрят борови върхове, обляни от слънчевите лъчи. Тези езера представляват верига от древни сеноти, които са се образували с течение на времето в резултат на ерозия на скалите. По пътя наблюдаваме богатата екосистема на парка с ендемична флора и фауна. Достигаме до наблюдателни площадки, от които се разкриват прекрасни панорами към езерата, а след това и до най-голямото и красиво езеро Цискао, искрящо в различни нюанси - от ярко синьо до хипнотизиращо изумрудено. Следва кратко плаване със сал до миниатюрния "Остров на орхидеите". Възможност за плуване в дъждовната вода на лагуните; по желание: възможност да се наемат каяци за разходка по спокойната бистра вода на езерото. Настаняване за 1 нощувка в еко-хижа, разположена в националния парк "Езерата Монтебело".

Ден 17: Националния парк "Езерата Монтебело" - Бонампак - Фронтера Коросал

Закуска. Автобусно пътуване до Бонампак - древен град на маите. Пътят преминава покрай държавната граница на Мексико с Гватемала сред джунглата Лакандон и е много живописен: ярко зелени дъждовни гори сред многоцветни облаци, млечно-мъгливи планински клисури с надвиснали преплетени клони. Лакандонската селва покрива огромна площ, в чиито дълбини живеят маймуни, ягуари, тапири, мексикански мравояди, миещи мечки.Птичето разнообразие също е богато - папагали, тукани, лешояди и други субтропични птици. Посещение на Бонампак, открит за света от скитащ романтик, придружен от млад лакандонец. Посещение на Големия площад на града, Голямата пирамида изградена амфитеатрално с лице към площада и няколко малки храма до Акропола на Бонампаак. Трудно е да откъснете очи от високите дървета, разперили клоните си над самия връх на пирамидата, мистично извисяваща се сред безкрайната джунгла, покрита с млечна мъгла. Мистичната гледка обхваща и планинските върхове на биосферния резерват Montes Azules. Пешеходната разходка продължава до Храма на стенописите, в който са запазени цветни изображения на сцени от управлението на Чан Муваан - най-могъщият владетел на Бонампак . Уникалните фрески изобразяват военни, съдебни, танцови сцени, жертвоприношение и поразяват с чистотата на рисунъка и яркостта на цветовете, както и доброто композиционно подреждане върху разчупената повърхност на храмовите сводове. Запазеното изобразително изкуство на Бонампак е истинско цветно съкровище, което разкрива реалния свят на древните маи. Следва автобусно пътуване до село Фронтера Коросал. Пристигане вечерта. Настаняване в индианска еко-хижа за 1 нощувка.

Ден 18: Фронтера Коросал - Яшчилан - Паленке

Закуска. Автобусно пътуване до Яшчилан - единственият наистина "изгубен" древен град на маите в джунглата на Чиапас, където отново ще се срещнете с фантастична природа, мистицизма на миналото и археологически комплекс, датиращ повече от две хиляди години. Можете да стигнете до тук само по река Усумасинта, която разделя Мексико и Гватемала. На разсъмване ще се качим на лодка и ще се разходим по реката, наблюдавайки двата бряга и живота на обикновените индианци. Слизайки на брега, ще следваме пътеките през джунглата, които ще ни отведат до руините на древния Яшчилан. Пред нас ще се отвори хипнотизираща картина на дивата природа, поразяваща с необикновените звуци на горския „симфоничен оркестър“, величието и силата на зелената завеса на заобикалящата джунгла, корените на гигантски папрати и гигантски дървета, пронизващи каменните структури на Яшчилан. Посещението на Яшчилан рано сутринта дава възможност спокойно да се разгледат многобройните каменни храмове и церемониални площади и да се почувстват енергията и духа на древните маи. Голямото богатство на Яшчилан са многобройните каменни плочи и паметници, които ни позволяват да се потопим в историята на това място и да възстановим хронологията на събитията. Следва автобусно пътуване до Паленке. Пристигане и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 19: Паленке - Кампече

Закуска. Екскурзия до древния град на маите Паленке, обхванат в прегръдката на вечнозелената джунгла. Посещение на археологическия комплекс, в центъра на който се намират Камбанарията, дворцовата кула, дворецът на могъщия цар Пакал и магическите пирамиди "Храмът на Слънцето", "Храмът на Кръста" и "Храмът на надписите". От върха на пирамидите се открива зашеметяваща панорамна гледка към руините на Паленке, появяващи се сякаш мистериозно сред безкрайния горски океан. Тук пред вас е мистерията на вековете, мистерията на една цивилизация, която е загинала и изчезнала, но все още като по чудо продължава да живее чрез тези грандиозни сгради сред гъстата дъждовна гора, пресичана от много реки и потоци. Следва автобусно пътуване към град Кампече. Спирка за обяд на красивия бял пясъчен плаж на Мексиканския залив. Пристигане в град Кампече. Настаняване в хотела за 1 нощувка. Пешеходна обиколка на историческия център на града - Катедралата "Св. Богородица на непорочното зачатие", крепостта Сан Мигел, в която се помещава Археологическият музей, бастионите, които служели за наблюдение и защита на града от постоянните пиратски нападения през 17-ти и 18-ти век. Кампече е пристанищен град от 16-ти век - периодът на испанската колониална инвазия в Новия свят.

Ден 20: Кампече - Ушмал - Чичен Ица

Закуска. Автобусно пътуване до един от най-впечатляващите древни градове на маите – Ушмал, единственият в цяла Мезоамерика, построен в архитектурния стил "Puuc". Счита се, че името на града означава "построен три пъти". Ушмал е основан през 6-ти век и се развива през 7-9 ми век, като достига своя разцвет през 10 век, когато тук се заселва династията Сю. Посещение на археологическия комплекс - Пирамидата на магьосника, дворът на монахините, игрището, дворецът на владетеля и храмът на костенурките. Те са построени на различни нива и отразяват мирогледа на маите. Изкачвайки се и слизайки на различни нива, ще усетим цялото великолепие на този град и ще научим как са живели маите. Най-красивата сграда е Дворецът на владетеля. Учените датират построяването му в началото на 10 век. Голямата пирамида е скрита дълбоко в древния град и от нея се открива великолепна гледка към Ушмал. Фасадата на горната му част е украсена с мрежести орнаменти и има 230 изображения на змията на Кукулкан, астрологични символи и маски на бога на дъжда Чак, изработени с каменни мозайки. Пред централния вход се издига каменен трон във формата на двуглав ягуар. Простирайки се на десетки километри в джунглата, градът удивлява със своето величие и мистерии. Всички храмове, пирамиди и сгради, богато украсени с детайлни барелефи, са церемониални структури и са посветени на главния бог на този град - богът на дъжда Чак. Градът не е населяван от много векове, но изглежда жив. Неговите дворци и пирамиди са пропити с духа на древни легенди и обвити в неразгадани мистерии. Руините на древния град Ушмал са включени в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и са едни от най-интересните и ценни архитектурни и исторически паметници от културата на маите. Следва автобусно пътуване до днешното село Чичен Ица – порта към едноименния древен град на маите. Пристигане вечерта и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 21: Чичен Ица - езеро Ик Кил - Чичен Ица - Канкун

Закуска. Посещение и възможност за плуване в карстовото езеро Ик Кил - уникален подземен кладенец - сеноте. Отличава се с изключителната си екзотична красота: каменни сводове, обвити в зеленина и прозрачно сини подземни води. Сенотите на полуостров Юкатан са природен феномен, който представлява подземна пещера, образувана от срутването на свода, в която се вливат подземни води. Името "сенот" на езика на маите "tsonot", означава кладенец. Cenote Ik Kil има височина от нивото на водата до повърхността на земята 25 м., а от дъното - 45 м. Водата е толкова бистра, че в слънчев ден можете да видите камъни, лежащи на дъното и плуващи рибки. Корените на дърветата, висящи над сенота с тънки нишки, допълват картината на приказния свят. Възможност за плуване и скокове от 2 метра височина. Свободно време сред естествената магия на природата. Следва автобусен преход до Чичен Ица – свещеният град на маите. Посещение на археологическия комплекс с обща площ 5000 кв.м. - пирамидата El Castillo - храм на Кукулкан, висок 24м. с 365 стъпала , храма на ягуарите, обсерваторията El Caracol, пирамидата Osario, Храмът на Xtoloc, футболния стадион на маите и свещения сенот, служил за жертвоприношения. Чичен Ица е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. През 2007 г. градът на маите е признат и за едно от новите седем чудеса на света. Вечерта пристигане в Канкун. Настаняване в хотела за 2 нощувки.

Ден 22: Канкун

Закуска. Свободно време за плаж и релакс и на брега на тюркоазеното Карибско море. Нощувка.

Ден 23: Канкун - България

Закуска. Свободно време. Трансфер до летището на Канкун. Отпътуване за България.

Ден 24: София

Пристигане на летището в София.

ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В РАЗДЕЛ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ОФЕРТАТА!

В момента часът в Мексико е 01:07

Запитване за тази оферта

« Обратно в Топ оферти

« Обратно в Почивки и екскурзии

« Обратно в Екзотика и романс

« Обратно в Оферти 55+

« Обратно в Празници

« Обратно в РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2024 г - ЕКСКУРЗИИ

« Обратно в Самолетни екскурзии

« Обратно в Лукс пътешествия

« Обратно в Планински туризъм

« Обратно в Национални паркове

Туристическа Агенция Авиа Тур ЕООД

ул. Врабча 15А, 1000 София
Т. 0700 10 494

Ние от Авиа Тур имаме за цел да предоставим на всички наши клиенти ефективно, бързо и качествено обслужване като се съобразяваме с техните желания и очаквания.

 • Екскурзия за 1 ДЕН в Гърция - на плаж в Аспровалта с автобус
  Екскурзия за 1 ДЕН в Гърция - на плаж в Аспровалта с автобус
 • Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
  Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
 • Еднодневна екскурзия до пещерата Алистрати, Серес и езерото Керкини
  Еднодневна екскурзия до пещерата Алистрати, Серес и езерото Керкини
 • Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
  Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
 • Еднодневна екскурзия Македония - Етно село Гиновци, Крива Паланка и Осоговски манастир
  Еднодневна екскурзия Македония - Етно село Гиновци, Крива Паланка и Осоговски манастир
 • Екскурзия за 1 ДЕН до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
  Екскурзия за 1 ДЕН до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
 • Еднодневна екскурзия до пещерата Маара и Драма, Гърция
  Еднодневна екскурзия до пещерата Маара и Драма, Гърция
 • Еднодневна екскурзия до Скопие, Северна Македония
  Еднодневна екскурзия до Скопие, Северна Македония
 • Екскурзия в Италия и Франция - остров Корсика и остров Сардиния, 8 ДНИ
  Екскурзия в Италия и Франция - остров Корсика и остров Сардиния, 8 ДНИ
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - МУРСИЯ, Ла Манга дел Мар Менор
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - МУРСИЯ, Ла Манга дел Мар Менор
 • Остров Аруба – рай с бели пясъци и фламинго
  Остров Аруба – рай с бели пясъци и фламинго
 • Екзотично пътешествие в Ямайка. Почивка на Карибско море
  Екзотично пътешествие в Ямайка. Почивка на Карибско море
 • Екзотична и романтична почивка на остров Барбадос
  Екзотична и романтична почивка на остров Барбадос
 • Почивка в Доминиканска република - Пунта Кана, 7 нощувки
  Почивка в Доминиканска република - Пунта Кана, 7 нощувки
 • Почивка в Малта 2024 г - 8 дни /7 нощувки в хотели 4*/5* с полет от София
  Почивка в Малта 2024 г - 8 дни /7 нощувки в хотели 4*/5* с полет от София
 • Eкскурзия Исландия 2024 г - страна на ледници и вулкани, 6 нощувки + 6 екскурзии
  Eкскурзия Исландия 2024 г - страна на ледници и вулкани, 6 нощувки + 6 екскурзии
 • Почивка в КЕНИЯ 2024 г на брега на Индийския океан - Диани Бийч, 11 ДНИ
  Почивка в КЕНИЯ 2024 г на брега на Индийския океан - Диани Бийч, 11 ДНИ
 • Рим - Вечният град, екскурзия със самолет и водач, 6 дни /5 нощувки
  Рим - Вечният град, екскурзия със самолет и водач, 6 дни /5 нощувки
 • Почивка в Испания 2024 г - Коста Брава, хотел Maria Del Mar 4* + чекиран багаж
  Почивка в Испания 2024 г - Коста Брава, хотел Maria Del Mar 4* + чекиран багаж
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - ИБИСА - белият остров, 8 дни
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - ИБИСА - белият остров, 8 дни
 • КУБА и МЕКСИКО - Варадеро, Хавана, Мексико сити и Канкун с водач
  КУБА и МЕКСИКО - Варадеро, Хавана, Мексико сити и Канкун с водач
 • Почивка на Охридското езеро, 4 нощувки със закуски и вечери
  Почивка на Охридското езеро, 4 нощувки със закуски и вечери
 • Почивка в Италия 2024 г - Римини, хотел Vittoria 4*, 7нощувки + 2 екскурзии
  Почивка в Италия 2024 г - Римини, хотел Vittoria 4*, 7нощувки + 2 екскурзии
 • Перлите на Португалия - Лисабон, Порто, Фатима, Коимбра, 8 ДНИ
  Перлите на Португалия - Лисабон, Порто, Фатима, Коимбра, 8 ДНИ
 • Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Шугър Бийч 5*
  Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Шугър Бийч 5*
 • Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Веранда Пол и Виржини 3+*
  Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Веранда Пол и Виржини 3+*
 • Екскурзия Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро + Уругвай
  Екскурзия Буенос Айрес, водопадите Игуасу и Рио де Жанейро + Уругвай
 • Екзотична почивка на Сейшелските острови. Сватбени пътешествия Сейшели
  Екзотична почивка на Сейшелските острови. Сватбени пътешествия Сейшели
 • Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 4*
  Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 4*
 • Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 5*
  Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 5*
 • Сватбено пътешествие, екзотична почивка Сейшели 4*
  Сватбено пътешествие, екзотична почивка Сейшели 4*
 • Уикенд в Дания - Копенхаген, 4 дни /3 нощувки с водач от София
  Уикенд в Дания - Копенхаген, 4 дни /3 нощувки с водач от София
 • Екскурзия до Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
  Екскурзия до Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
 • Еднодневна екскурзия до Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро
  Еднодневна екскурзия до Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро
 • Септемврийски празници 2023 г на остров Лефкада, 3 нощувки
  Септемврийски празници 2023 г на остров Лефкада, 3 нощувки
 • Перлите на Егея - Кушадасъ, Бодрум, Мармарис, Родос, Памуккале и Измир, 8 дни
  Перлите на Егея - Кушадасъ, Бодрум, Мармарис, Родос, Памуккале и Измир, 8 дни
 • Транссибирски експрес - 15 дни. Луксозния влак Golden Eagle
  Транссибирски експрес - 15 дни. Луксозния влак Golden Eagle
 • Уикенд в Швейцария - Женева - градът на часовниците и шоколада, 4 ДНИ
  Уикенд в Швейцария - Женева - градът на часовниците и шоколада, 4 ДНИ
 • Уикенд в Атина - в Земята на Елините - екскурзия със самолет, 4 дни
  Уикенд в Атина - в Земята на Елините - екскурзия със самолет, 4 дни
 • Екскурзия в Испания 2024 г - Мадрид, Толедо, Сеговия и Авила, 5 дни
  Екскурзия в Испания 2024 г - Мадрид, Толедо, Сеговия и Авила, 5 дни
 • Екскурзия в БРАЗИЛИЯ - Рио де Жанейро, 10 дни /7 нощувки + 5 екскурзии
  Екскурзия в БРАЗИЛИЯ - Рио де Жанейро, 10 дни /7 нощувки + 5 екскурзии
 • Кастилия и Андалусия - Екскурзия Испания 2024 г със самолет, 8 ДНИ
  Кастилия и Андалусия - Екскурзия Испания 2024 г със самолет, 8 ДНИ
 • Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
  Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
 • Екскурзия в България - Копривщица и Старосел за 1 ДЕН
  Екскурзия в България - Копривщица и Старосел за 1 ДЕН
 • Екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“, 1 ДЕН
  Екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“, 1 ДЕН
 • Екскурзия до Трявна и Дряновския манастир за 1 ДЕН, България
  Екскурзия до Трявна и Дряновския манастир за 1 ДЕН, България
 • Екскурзия до Нова Зеландия и Големият Бариерен риф, 18 ДНИ
  Екскурзия до Нова Зеландия и Големият Бариерен риф, 18 ДНИ
 • Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
  Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Барселона, Коста Брава, 7 нощувки на база пълен пансион
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Барселона, Коста Брава, 7 нощувки на база пълен пансион
 • Почивка в Португалия - ЛИСАБОН И АЛГАРВЕ, 7 нощувки + 2 екскурзии
  Почивка в Португалия - ЛИСАБОН И АЛГАРВЕ, 7 нощувки + 2 екскурзии
 • Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
  Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
 • Най-доброто от Виетнам и Камбоджа, 10 дни /7 нощувки с водач от България
  Най-доброто от Виетнам и Камбоджа, 10 дни /7 нощувки с водач от България
 • Екскурзия Швеция, Финландия и Естония 2024 г с 2 нощувки на круизен кораб
  Екскурзия Швеция, Финландия и Естония 2024 г с 2 нощувки на круизен кораб
 • Почивка в Испания - ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА, Специална програма за над 55 год.
  Почивка в Испания - ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА, Специална програма за над 55 год.
 • Уикенд в Солун, Гърция - автобусна екскурзия, 1 нощувка
  Уикенд в Солун, Гърция - автобусна екскурзия, 1 нощувка
 • Екскурзия КИТАЙ, ХОНГ КОНГ и МАКАО със самолет и влак, 13 дни /10 нощувки
  Екскурзия КИТАЙ, ХОНГ КОНГ и МАКАО със самолет и влак, 13 дни /10 нощувки
 • Почивка в Испания 2024 г - Коста дел Сол, Monarque Fuengirola Park 4*, 8 дни
  Почивка в Испания 2024 г - Коста дел Сол, Monarque Fuengirola Park 4*, 8 дни
 • Екскурзия в Хърватия 2024 г - Загреб и Плитвички езера със самолет, 5 дни
  Екскурзия в Хърватия 2024 г - Загреб и Плитвички езера със самолет, 5 дни
 • Екскурзия Кападокия - „Земя на красивите коне“, 4 нощувки с автобус
  Екскурзия Кападокия - „Земя на красивите коне“, 4 нощувки с автобус
 • Магията на Шварцвалд - автобусна екскурзия 6 дни / 4 нощувки
  Магията на Шварцвалд - автобусна екскурзия 6 дни / 4 нощувки
 • Септемврийски празници на остров Санторини и Атина, 6 дни
  Септемврийски празници на остров Санторини и Атина, 6 дни
 • Еднодневнa екскурзия Сърбия - Пирот и Ниш с автобус
  Еднодневнa екскурзия Сърбия - Пирот и Ниш с автобус
 • Екскурзия в Израел 2024 г от Бургас с водач на български, 4 дни
  Екскурзия в Израел 2024 г от Бургас с водач на български, 4 дни
 • Уикенд в Ереван, Армения с включени 4 дни /3 нощувки + 7 екскурзии
  Уикенд в Ереван, Армения с включени 4 дни /3 нощувки + 7 екскурзии
 • Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Лисабон, Порто и остров Мадейра, 9 нощувки
  Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Лисабон, Порто и остров Мадейра, 9 нощувки
 • Еднодневна екскурзия в Гърция 2023 г - Алистрати, Серес и Керкини
  Еднодневна екскурзия в Гърция 2023 г - Алистрати, Серес и Керкини
 • Екскурзия Испания и Португалия 2024 г (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
  Екскурзия Испания и Португалия 2024 г (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Палма де Майорка, 7 нощувки със закуски и вечери
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Палма де Майорка, 7 нощувки със закуски и вечери
 • Почивка в Гърция 2023 г - остров Закинтос с автобус, 5 дни
  Почивка в Гърция 2023 г - остров Закинтос с автобус, 5 дни
 • Уикенд в Сърбия 2023 г - Белград, автобусна екксурзия, 1 нощувка
  Уикенд в Сърбия 2023 г - Белград, автобусна екксурзия, 1 нощувка
 • Екскурзия до Англия - Лондон, 5 дни /4 нощувки с водач от България
  Екскурзия до Англия - Лондон, 5 дни /4 нощувки с водач от България
 • Почивка на ХАЛКИДИКИ 2024 г - Урануполи, Атон - 5 нощувки на All Inclusive
  Почивка на ХАЛКИДИКИ 2024 г - Урануполи, Атон - 5 нощувки на All Inclusive
 • Столиците на Централна Европа с автобус, 6 дни /3 нощувки
  Столиците на Централна Европа с автобус, 6 дни /3 нощувки
 • Уикенд в Дисниленд 2024 г - Париж, 3 нощувки + Двудневна карта
  Уикенд в Дисниленд 2024 г - Париж, 3 нощувки + Двудневна карта
 • Екскурзия в Германия - Баварски замъци с автобус, 5 дни /3 нощувки
  Екскурзия в Германия - Баварски замъци с автобус, 5 дни /3 нощувки
 • Уикенд в Етно Село Тимчевски с вечеря и жива музика, 1 нощувка
  Уикенд в Етно Село Тимчевски с вечеря и жива музика, 1 нощувка
 • Екскурзия до Великобритания и Шотландия, 8 нощувки + 8 екскурзии
  Екскурзия до Великобритания и Шотландия, 8 нощувки + 8 екскурзии
 • Екскурзия в ЕВРОПА - Великобритания + 7 държави с автобус, 12 ДНИ
  Екскурзия в ЕВРОПА - Великобритания + 7 държави с автобус, 12 ДНИ
 • Почивка в ПОРТУГАЛИЯ 2024 - Лисабон 55+, 8 дни + 1 екскурзия
  Почивка в ПОРТУГАЛИЯ 2024 - Лисабон 55+, 8 дни + 1 екскурзия
 • Автобусна екскурзия Барселона, Френска ривиера и Прованс, 11 дни
  Автобусна екскурзия Барселона, Френска ривиера и Прованс, 11 дни
 • Халкидики - Kасандра, Лято 2024 г - автобусна почивка, 7 нощувки
  Халкидики - Kасандра, Лято 2024 г - автобусна почивка, 7 нощувки
 • Еднодневна екскурзия до КАВАЛА И ОСТРОВ ТАСОС, Гърция
  Еднодневна екскурзия до КАВАЛА И ОСТРОВ ТАСОС, Гърция
 • САЩ - ИЗТОЧНО КРАЙБРЕЖИЕ - Ню Йорк, Ниагарски водопад и Бостън
  САЩ - ИЗТОЧНО КРАЙБРЕЖИЕ - Ню Йорк, Ниагарски водопад и Бостън
 • Екскурзия до Деветашка пещера, Крушунски водопади и Ловеч
  Екскурзия до Деветашка пещера, Крушунски водопади и Ловеч
 • Почивка в АЛБАНИЯ 2024 г - ДУРЪС с автобус, 5 дни /4 нощувки
  Почивка в АЛБАНИЯ 2024 г - ДУРЪС с автобус, 5 дни /4 нощувки
 • Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженски манастир
  Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженски манастир
 • Кения – Сафари в саваната на Масай Мара с директен чартър с водач от България
  Кения – Сафари в саваната на Масай Мара с директен чартър с водач от България
 • Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
  Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
 • Почивка на остров Тасос, Гърция с автобус, 5 нощувки - 18.09.2024 г
  Почивка на остров Тасос, Гърция с автобус, 5 нощувки - 18.09.2024 г
 • Сингапур и остров Бинтан - екскурзия в Азия, 9 дни /6 нощувки с водач
  Сингапур и остров Бинтан - екскурзия в Азия, 9 дни /6 нощувки с водач
 • Еднодневна екскурзия до Солун 2024 г, Гърция с автобус + шопинг тур
  Еднодневна екскурзия до Солун 2024 г, Гърция с автобус + шопинг тур
 • Екскурзия Древна Елада - Коринтският канал, Нафплион, Микена, Атина и Делфи
  Екскурзия Древна Елада - Коринтският канал, Нафплион, Микена, Атина и Делфи
 • Почивка в Испания 2024 г - Гран Канария, 7 нощувки със закуски и вечери
  Почивка в Испания 2024 г - Гран Канария, 7 нощувки със закуски и вечери
 • Почивка в Пунта Кана - хотел "Melia Caribe Beach Resort" 5*, 7 нощувки
  Почивка в Пунта Кана - хотел "Melia Caribe Beach Resort" 5*, 7 нощувки
 • Албанска панорама - обиколна програма с автобус, 6 дни /5 нощувки
  Албанска панорама - обиколна програма с автобус, 6 дни /5 нощувки
 • Перлите на Южна Италия - Соренто, Неапол, Амалфи и о-в Капри, 5 ДНИ
  Перлите на Южна Италия - Соренто, Неапол, Амалфи и о-в Капри, 5 ДНИ
 • Бирфест в Белград - 22.06.2024 г, 2 дни - автобусна екскурзия Сърбия
  Бирфест в Белград - 22.06.2024 г, 2 дни - автобусна екскурзия Сърбия
 • Екскурзия в Турция - Истанбул, 3 нощувки с дневен преход + Одрин
  Екскурзия в Турция - Истанбул, 3 нощувки с дневен преход + Одрин
 • Екскурзия до Будапеща, Кечкемет и езерото Балатон, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия до Будапеща, Кечкемет и езерото Балатон, 4 дни /3 нощувки
 • Класическа Испания - Барселона, Сарагоса, Мадрид, Толедо и Валенсия
  Класическа Испания - Барселона, Сарагоса, Мадрид, Толедо и Валенсия
 • Eкскурзия Индия - Делхи, Джайпур, Агра, Орча, Удайпур, 11 дни - 26.09.2024 г
  Eкскурзия Индия - Делхи, Джайпур, Агра, Орча, Удайпур, 11 дни - 26.09.2024 г
 • Екскурзия Париж със самолет, 5 дни /4 нощувки + панорамна обиколка
  Екскурзия Париж със самолет, 5 дни /4 нощувки + панорамна обиколка
 • Почивка на Карибите - остров Аруба, 9 дни / 7 нощувки
  Почивка на Карибите - остров Аруба, 9 дни / 7 нощувки
 • Екскурзия в Испания 2024 г - Барселона със самолет, 4 дни + панорамна обиколка
  Екскурзия в Испания 2024 г - Барселона със самолет, 4 дни + панорамна обиколка
 • Автобусна екскурзия Гърция - Уикенд на остров Тасос, 3 ДНИ
  Автобусна екскурзия Гърция - Уикенд на остров Тасос, 3 ДНИ
 • Почивка на остров Евия, Гърция в хотел 4* на база ALL INCLUSIVE, 8 дни
  Почивка на остров Евия, Гърция в хотел 4* на база ALL INCLUSIVE, 8 дни
 • ТОСКАНА - Флоренция, Сиена, Сан Джиминяно, Пиза и Лука със самолет
  ТОСКАНА - Флоренция, Сиена, Сан Джиминяно, Пиза и Лука със самолет
 • Екскурзия в Израел - тайните на свещената земя - 6 дни /5 нощувки
  Екскурзия в Израел - тайните на свещената земя - 6 дни /5 нощувки
 • Екскурзия в Гърция - Солун и Метеора - 6-те манастира, 3 ДНИ
  Екскурзия в Гърция - Солун и Метеора - 6-те манастира, 3 ДНИ
 • Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 3 нощувки на круизен кораб, 8 дни
  Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 3 нощувки на круизен кораб, 8 дни
 • Екскурзия в Испания 2024 г - Уикенд в Мадрид със самолет, 4 дни
  Екскурзия в Испания 2024 г - Уикенд в Мадрид със самолет, 4 дни
 • Екскурзия в Южна Италия 2024 г със самолет + 7 екскурзии, 8 дни
  Екскурзия в Южна Италия 2024 г със самолет + 7 екскурзии, 8 дни
 • Екскурзия Сингапур и Малайзия - Куала Лумпур, 9 дни с водач
  Екскурзия Сингапур и Малайзия - Куала Лумпур, 9 дни с водач
 • Екскурия Виена със самолет, 4 нощувки в хотел 3*
  Екскурия Виена със самолет, 4 нощувки в хотел 3*
 • Уикенд в Сокобаня 2024 г - Автобусна екскурзия Сърбия, 1 нощувка в хотел 3*
  Уикенд в Сокобаня 2024 г - Автобусна екскурзия Сърбия, 1 нощувка в хотел 3*
 • Екскурзия Белград, Сремски Карловци и Нови Сад с автобус, 3 дни
  Екскурзия Белград, Сремски Карловци и Нови Сад с автобус, 3 дни
 • Екскурзия до АЛБАНИЯ - Земята на орлите с автобус, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия до АЛБАНИЯ - Земята на орлите с автобус, 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия Швейцарска приказка - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих
  Екскурзия Швейцарска приказка - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих
 • Екскурзия в Румъния - Страната на Дракула с автобус, 3 дни /2 нощувки
  Екскурзия в Румъния - Страната на Дракула с автобус, 3 дни /2 нощувки
 • Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
  Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
 • Круиз 2024 г с кораб CELESTYAL JOURNEY - 4 гръцки острова и Кушадасъ, 8 дни
  Круиз 2024 г с кораб CELESTYAL JOURNEY - 4 гръцки острова и Кушадасъ, 8 дни
 • Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
  Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
 • Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
  Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
 • Септемврийски празници в Златна Прага със самолет, 4 дни + чекиран багаж
  Септемврийски празници в Златна Прага със самолет, 4 дни + чекиран багаж
 • Почивка в Малта 2024 г - островът на рицарите, 5 дни /4 нощувки
  Почивка в Малта 2024 г - островът на рицарите, 5 дни /4 нощувки
 • Екскурзия в Германия - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
  Екскурзия в Германия - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
 • Рим - сърцето на Империята, 4 дни /3 нощувки - самолетна програма
  Рим - сърцето на Империята, 4 дни /3 нощувки - самолетна програма
 • Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки с автобус
  Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки с автобус
 • Почивка в Португалия 2024 г - Лисабон и Порто, 7 нощувки + 4 екскурзии
  Почивка в Португалия 2024 г - Лисабон и Порто, 7 нощувки + 4 екскурзии
 • Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
  Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
 • Екскурзия до Перу - Долината на инките и Мачу Пикчу, 14 дни /12 нощувки
  Екскурзия до Перу - Долината на инките и Мачу Пикчу, 14 дни /12 нощувки
 • Екскурзия в Япония - ЕСЕН 2024 г, 12 дни + входни такси + чаена церемония
  Екскурзия в Япония - ЕСЕН 2024 г, 12 дни + входни такси + чаена церемония
 • Майски празници 2024 г в ЧЕХИЯ - Прага, Дрезден и Карлови Вари
  Майски празници 2024 г в ЧЕХИЯ - Прага, Дрезден и Карлови Вари
 • Екскурзия Йонийска приказка - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
  Екскурзия Йонийска приказка - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
 • Почивка в Албания 2024 г - Саранда, 3 нощувки в хотел 4* със закуски
  Почивка в Албания 2024 г - Саранда, 3 нощувки в хотел 4* със закуски
 • Екскурзия в РУМЪНИЯ - Карпатски легенди, 3 нощувки със закуски и вечери
  Екскурзия в РУМЪНИЯ - Карпатски легенди, 3 нощувки със закуски и вечери
 • Екскурзия в Австрия 2024 г - Виена - изкуство и култура със самолет, 4 дни
  Екскурзия в Австрия 2024 г - Виена - изкуство и култура със самолет, 4 дни
 • Екскурзия до Тайланд - Банкок и Пукет, Есен 2024 г, 11 дни + 2 екскурзии
  Екскурзия до Тайланд - Банкок и Пукет, Есен 2024 г, 11 дни + 2 екскурзии
 • Екскурзия КИТАЙ с манастира Шао Лин, 13 дни /10 нощувки с водач
  Екскурзия КИТАЙ с манастира Шао Лин, 13 дни /10 нощувки с водач
 • Канкун, Чичен Ица и Мексико сити - екскурзия с водач от България, 15 дни
  Канкун, Чичен Ица и Мексико сити - екскурзия с водач от България, 15 дни
 • Лисабон и остров Мадейра, 7 нощувки със закуски + 2 екскурзии
  Лисабон и остров Мадейра, 7 нощувки със закуски + 2 екскурзии
 • Италиански езера и Швейцария с влакът Бернина Експрес, 6 ДНИ
  Италиански езера и Швейцария с влакът Бернина Експрес, 6 ДНИ
 • Винен уикенд в Попова кула с вечеря и жива музика, 1 нощувка
  Винен уикенд в Попова кула с вечеря и жива музика, 1 нощувка
 • Балкански калейдоскоп - посещение на 6 държави, екскурзия с автобус
  Балкански калейдоскоп - посещение на 6 държави, екскурзия с автобус
 • Екскурзия в Босна и Херцеговина - Сараево с автобус, 1 нощувка
  Екскурзия в Босна и Херцеговина - Сараево с автобус, 1 нощувка
 • Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
 • Екскурзия Бенелюкс - Белгия, Люксембург и Холандия, 6 ДНИ със самолет
  Екскурзия Бенелюкс - Белгия, Люксембург и Холандия, 6 ДНИ със самолет
 • Екскурзия в МАРОКО - имперските градове със самолет, водач от България
  Екскурзия в МАРОКО - имперските градове със самолет, водач от България
 • Екскурзия Италиански езера - Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо и Лаго Маджоре
  Екскурзия Италиански езера - Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо и Лаго Маджоре
 • Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 29.08.2024 г, 5 дни /4 нощувки
  Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 29.08.2024 г, 5 дни /4 нощувки
 • Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
  Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
 • Екскурзия ИНДОКИТАЙ: Виетнам, Лаос и Камбоджа, 14 ДНИ с водач
  Екскурзия ИНДОКИТАЙ: Виетнам, Лаос и Камбоджа, 14 ДНИ с водач
 • Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
  Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
 • Екскурзия Хърватия и Черна гора - Загреб, Плитвички езера, Трогир, Сплит и Дубровник
  Екскурзия Хърватия и Черна гора - Загреб, Плитвички езера, Трогир, Сплит и Дубровник
 • Най-доброто от Шотландия - комбинирана екскурзия, 7 нощувки
  Най-доброто от Шотландия - комбинирана екскурзия, 7 нощувки
 • Индия и Непал - Златният триъгълник, фестивалът Холи и мистиката на Хималаите
  Индия и Непал - Златният триъгълник, фестивалът Холи и мистиката на Хималаите
 • Септемврийски празници 2024 г в Истанбул и Бурса, 5 нощувки с дневен преход
  Септемврийски празници 2024 г в Истанбул и Бурса, 5 нощувки с дневен преход
 • ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
  ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
 • Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
  Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
 • Екскурзия в Германия - Уикенд в Берлин със самолет, 3 нощувки
  Екскурзия в Германия - Уикенд в Берлин със самолет, 3 нощувки
 • Най-доброто от Италия - екскурзия със самолет и автобус, 7 дни
  Най-доброто от Италия - екскурзия със самолет и автобус, 7 дни
 • Екскурзия в Шотландия - обиколна програма + 7 екскурзии, 5 дни
  Екскурзия в Шотландия - обиколна програма + 7 екскурзии, 5 дни
 • Екскурзия в Румъния – Средновековна Трансилвания, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия в Румъния – Средновековна Трансилвания, 4 дни /3 нощувки
 • Автобусна екскурзия Франция, Австрия, Италия и Швейцария, 12 ДНИ
  Автобусна екскурзия Франция, Австрия, Италия и Швейцария, 12 ДНИ
 • Уикенд в Северна Македония - Кратово,1 нощувка със закуска и вечеря
  Уикенд в Северна Македония - Кратово,1 нощувка със закуска и вечеря
 • Сицилия - Перлата на италианския Юг, екскурзия със самолет и водач, 8 ДНИ
  Сицилия - Перлата на италианския Юг, екскурзия със самолет и водач, 8 ДНИ
 • Еднодневна екскурзия в България - Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето
  Еднодневна екскурзия в България - Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето
 • Круиз по Нил + Кайро + Хургада 2024 г от София, 8 дни + 5 екскурзии
  Круиз по Нил + Кайро + Хургада 2024 г от София, 8 дни + 5 екскурзии
 • Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 8 нощувки
  Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 8 нощувки
 • Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
  Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
 • Екскурзия Истанбул - Църквата с ключетата на 1-во число, 2 нощувки
  Екскурзия Истанбул - Църквата с ключетата на 1-во число, 2 нощувки
 • Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет, 14 дни /12 нощувки
  Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет, 14 дни /12 нощувки
 • Вълшебна феерия - екскурзия с автобус 6 дни /3 нощувки
  Вълшебна феерия - екскурзия с автобус 6 дни /3 нощувки
 • Съкровищата на Япония - самолетна екскурзия 10 дни /7 нощувки
  Съкровищата на Япония - самолетна екскурзия 10 дни /7 нощувки
 • Екскурзия във Франция, Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия във Франция, Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
 • Почивка на ФРЕНСКАТА РИВИЕРА - Ница, Кан, Антиб и Сен Тропе, 8 дни
  Почивка на ФРЕНСКАТА РИВИЕРА - Ница, Кан, Антиб и Сен Тропе, 8 дни
 • Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
  Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия Италия - Болоня, Флоренция, Рим и Венеция, 8 дни с автобус
  Екскурзия Италия - Болоня, Флоренция, Рим и Венеция, 8 дни с автобус
 • Уикенд в ТОСКАНА – сърцето на Италия, 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в ТОСКАНА – сърцето на Италия, 4 дни /3 нощувки
 • Автобусна екскурзия Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция, 5 дни
  Автобусна екскурзия Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция, 5 дни
 • Майски празници 2024 г в Милано, Италианските езера и Лугано, 4 ДНИ
  Майски празници 2024 г в Милано, Италианските езера и Лугано, 4 ДНИ
 • Почивка в Египет 2024 г - 4 ДНИ Круиз по Нил + 2 ДНИ в Кайро + 1 ден в Хургада
  Почивка в Египет 2024 г - 4 ДНИ Круиз по Нил + 2 ДНИ в Кайро + 1 ден в Хургада
 • Пътеките на Андалусия и Магреба, 9 дни /8 нощувки + 8 екскурзии
  Пътеките на Андалусия и Магреба, 9 дни /8 нощувки + 8 екскурзии
 • Шопинг екскурзия в Чорлу, Текирдаг, Люлебургаз и Одрин, 3 дни
  Шопинг екскурзия в Чорлу, Текирдаг, Люлебургаз и Одрин, 3 дни
 • Почивка в Испания 2024 г - остров Тенерифе, 7 нощувки в хотел 4*
  Почивка в Испания 2024 г - остров Тенерифе, 7 нощувки в хотел 4*
 • Септемврийски празници 2024 г на остров Санторини, 4 ДНИ - чартърна програма
  Септемврийски празници 2024 г на остров Санторини, 4 ДНИ - чартърна програма
 • Уикенд в Северна Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
  Уикенд в Северна Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
 • Почивка в Дубай и Абу Даби 2024 г, 6 дни /5 нощувки + чекиран багаж
  Почивка в Дубай и Абу Даби 2024 г, 6 дни /5 нощувки + чекиран багаж
 • Почивка в Египет 2024 г - Хургада, хотел Gravity Hotel Aqua Park Hurghada 5*
  Почивка в Египет 2024 г - Хургада, хотел Gravity Hotel Aqua Park Hurghada 5*
 • Почивка в Египет - ЕСЕН 2024 г - Хургада, Palm Beach Resort 4*
  Почивка в Египет - ЕСЕН 2024 г - Хургада, Palm Beach Resort 4*
 • Почивка в Египет - ЕСЕН 2024 г - Хургада, Sunny Days El Palacio Resort SPA 4*
  Почивка в Египет - ЕСЕН 2024 г - Хургада, Sunny Days El Palacio Resort SPA 4*
 • Екскурзия в Египет 2024 г - Кайро, Хургада и Круиз по Нил, 8 ДНИ + 4 екскурзии
  Екскурзия в Египет 2024 г - Кайро, Хургада и Круиз по Нил, 8 ДНИ + 4 екскурзии
 • Екскурзия Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 5 нощувки
  Екскурзия Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 5 нощувки
 • Екскурзия Франция, Италия и Швейцария с автобус без нощен преход
  Екскурзия Франция, Италия и Швейцария с автобус без нощен преход
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Коста Бланка, Бенидорм, 8 ДНИ
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - Коста Бланка, Бенидорм, 8 ДНИ
 • Екскурзия Алпийска фантазия - Вадуц, Цюрих, Люцерн, Цермат и връх Юнгфрау
  Екскурзия Алпийска фантазия - Вадуц, Цюрих, Люцерн, Цермат и връх Юнгфрау
 • Италианска и Френска ривиера със самолет и автобус + 3 екскурзии, 7 ДНИ
  Италианска и Френска ривиера със самолет и автобус + 3 екскурзии, 7 ДНИ
 • Уикенд в Лондон със самолет от София, 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в Лондон със самолет от София, 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия Португалия, Испания и Мароко, 10 дни /9 нощувки + 9 екскурзии
  Екскурзия Португалия, Испания и Мароко, 10 дни /9 нощувки + 9 екскурзии
 • Екскурзия Австрия - Виена, Мелк, Залцбург, Халщат и Грац, 5 дни
  Екскурзия Австрия - Виена, Мелк, Залцбург, Халщат и Грац, 5 дни
 • Екскурзия Испания - Гибралтар, Кадис, Севиля, Кордоба и Толедо, 8 дни
  Екскурзия Испания - Гибралтар, Кадис, Севиля, Кордоба и Толедо, 8 дни
 • Екскурзия в България - Родопска приказка - автобусна екскурзия, 1 нощувка
  Екскурзия в България - Родопска приказка - автобусна екскурзия, 1 нощувка
 • Емилия-Романя, Ломбардия и Венето - богатата Италия!
  Емилия-Романя, Ломбардия и Венето - богатата Италия!
 • Лисабон и Азорските острови, екскурзия със самолет + 2 екскурзии
  Лисабон и Азорските острови, екскурзия със самолет + 2 екскурзии
 • Истанбул и Одрин - автобусна екскурзия с дневен преход, 5 дни
  Истанбул и Одрин - автобусна екскурзия с дневен преход, 5 дни
 • Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 4 дни /3 нощувки
  Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия в Ирландия - Дъблин, Белфаст, Замъкът Килкени и Уиклоу, 5 ДНИ
  Екскурзия в Ирландия - Дъблин, Белфаст, Замъкът Килкени и Уиклоу, 5 ДНИ
 • Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни /3 нощувки
  Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни /3 нощувки
 • Африканско пътешествие до ТУНИС с остров Джерба + 9 екскурзии
  Африканско пътешествие до ТУНИС с остров Джерба + 9 екскурзии
 • КРУИЗ 5 ГРЪЦКИ О-ВА И КУШАДАСЪ 4 нощувки 2024 г, 5 ДНИ
  КРУИЗ 5 ГРЪЦКИ О-ВА И КУШАДАСЪ 4 нощувки 2024 г, 5 ДНИ
 • Екскурзия в Италия 2024 г - Портофино, Чинкуе Тере и Заливите на Байрон и Андерсен
  Екскурзия в Италия 2024 г - Портофино, Чинкуе Тере и Заливите на Байрон и Андерсен
 • Екскурзия Италия - ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж, 7 дни /4 нощувки
  Екскурзия Италия - ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж, 7 дни /4 нощувки
 • Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
  Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
 • Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
  Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
 • Уикенд в МАЛТА 2024 г - самолетна екскурзия 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в МАЛТА 2024 г - самолетна екскурзия 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия в Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
  Екскурзия в Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
 • Екскурзия Пукет и Банкок – перлите на Тайланд с водач, 9 дни
  Екскурзия Пукет и Банкок – перлите на Тайланд с водач, 9 дни
 • МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД - екскурзия с водач, 9 дни /8 нощувки
  МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД - екскурзия с водач, 9 дни /8 нощувки
 • Най-доброто от Йордания, 4 нощувки със закуски и вечери + 7 екскурзии
  Най-доброто от Йордания, 4 нощувки със закуски и вечери + 7 екскурзии
 • Мюнхен - сърцето на Бавария - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  Мюнхен - сърцето на Бавария - самолетна екскурзия, 3 нощувки
 • Екскурзия в Германия - Романтичната долина на Рейн, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия в Германия - Романтичната долина на Рейн, 4 дни /3 нощувки
 • МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ, 13 дни
  МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ, 13 дни
 • Екскурзия Индия – Златният триъгълник, 6 нощувки + изкачване до Форт Амбър със слон
  Екскурзия Индия – Златният триъгълник, 6 нощувки + изкачване до Форт Амбър със слон
 • Шри Ланка - Земен рай - екскурзия с водач, 8 дни /6 нощувки
  Шри Ланка - Земен рай - екскурзия с водач, 8 дни /6 нощувки
 • Почивка в ТУНИС - 7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел 4*/5*
  Почивка в ТУНИС - 7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел 4*/5*
 • Екскурзия Виетнам и Камбоджа - ЕСЕН 2024 г с Дананг и Златния мост, 11 дни
  Екскурзия Виетнам и Камбоджа - ЕСЕН 2024 г с Дананг и Златния мост, 11 дни
 • Екскурзия до Австралия - Сидни и Мелбърн, 10 дни /7 нощувки
  Екскурзия до Австралия - Сидни и Мелбърн, 10 дни /7 нощувки
 • Амстердам - в страната на лалетата със самолет, 4 дни
  Амстердам - в страната на лалетата със самолет, 4 дни
 • Екскурзия Брюксел, Антверпен, Гент и Брюж със самолет, 3 нощувки
  Екскурзия Брюксел, Антверпен, Гент и Брюж със самолет, 3 нощувки
 • Екскурзия до Брюксел - Фестивал Килим от цветя, 15.08.2024 г
  Екскурзия до Брюксел - Фестивал Килим от цветя, 15.08.2024 г
 • СПА уикенд в БУКУРЕЩ - Екскурзия в Румъния, 2 дни /1 нощувка
  СПА уикенд в БУКУРЕЩ - Екскурзия в Румъния, 2 дни /1 нощувка
 • Екскурзия Бразилия и Аржентина с водач от България, 10 дни /7 нощувки
  Екскурзия Бразилия и Аржентина с водач от България, 10 дни /7 нощувки
 • Йонийска почивка 2024 г - о-в Корфу, о-в Лефкада и о-в Парга, 7 нощувки
  Йонийска почивка 2024 г - о-в Корфу, о-в Лефкада и о-в Парга, 7 нощувки
 • Южна Италия - Амалфийско пътешествие, 8 дни с водач, самолет
  Южна Италия - Амалфийско пътешествие, 8 дни с водач, самолет
 • Екскурзия в ИТАЛИЯ 2024 г - остров Елба, Тоскана и Чинкуе Тере
  Екскурзия в ИТАЛИЯ 2024 г - остров Елба, Тоскана и Чинкуе Тере
 • Уикенд във Венеция, Верона и Падуа 2024 г, 4 дни /3 нощувки
  Уикенд във Венеция, Верона и Падуа 2024 г, 4 дни /3 нощувки
 • Почивка в Южна Испания 2024 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, Хотел Fuenghirola Park 4 *
  Почивка в Южна Испания 2024 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, Хотел Fuenghirola Park 4 *
 • СПА уикенд 2023 г в Струмица - екскурзия с автобус, Северна Македония
  СПА уикенд 2023 г в Струмица - екскурзия с автобус, Северна Македония
 • Петъчен пазар в Одрин 2024 г - Екскурзия с автобус Турция, 1 ден
  Петъчен пазар в Одрин 2024 г - Екскурзия с автобус Турция, 1 ден
 • Уикенд в Южна Франция 2024 г - Ница, Монако, Антиб и Сен Тропе, 4 дни
  Уикенд в Южна Франция 2024 г - Ница, Монако, Антиб и Сен Тропе, 4 дни
 • Екскурзия Париж, Нормандия, Бретан и Долината на Лоара, самолет
  Екскурзия Париж, Нормандия, Бретан и Долината на Лоара, самолет
 • Екскурзия в България - Белоградчик, Белоградчишките скали и пещерата Магура
  Екскурзия в България - Белоградчик, Белоградчишките скали и пещерата Магура
 • Магията на Пирин планина - Делчево, Лещен, Ковачевица и Долен
  Магията на Пирин планина - Делчево, Лещен, Ковачевица и Долен
 • СПА почивка в България - Уикенд в Хисаря, 2 ДНИ
  СПА почивка в България - Уикенд в Хисаря, 2 ДНИ
 • Велико Търново, Ивановските скални църкви, Басарбовски манастир, Червен и Русе
  Велико Търново, Ивановските скални църкви, Басарбовски манастир, Червен и Русе
 • Екскурзия в Италия - Уикенд в Сицилия със самолет, 4 ДНИ
  Екскурзия в Италия - Уикенд в Сицилия със самолет, 4 ДНИ
 • Почивка в Гърция 2024 г - остров Лесбос с автобус, 8 дни /7 нощувки
  Почивка в Гърция 2024 г - остров Лесбос с автобус, 8 дни /7 нощувки
 • Екскурзия в Швейцария 2024 г с влакове Golden Pаss и Gotthard Panorama Express
  Екскурзия в Швейцария 2024 г с влакове Golden Pаss и Gotthard Panorama Express
 • Уикенд в ЙОРДАНИЯ 2024 г - 3 нощувки, обиколна програма с водач
  Уикенд в ЙОРДАНИЯ 2024 г - 3 нощувки, обиколна програма с водач
 • Почивка на МАЛДИВИ с полет от София - хотел KAANI PALM BEACH 4*, 9 дни
  Почивка на МАЛДИВИ с полет от София - хотел KAANI PALM BEACH 4*, 9 дни
 • Екскурзия в ЮАР - пътешествие между два свята с водaч, 11 ДНИ
  Екскурзия в ЮАР - пътешествие между два свята с водaч, 11 ДНИ
 • Круизен пакет НОРВЕЖКИ ФИОРДИ и БЕЛИ НОЩИ 2024 г, 8 дни
  Круизен пакет НОРВЕЖКИ ФИОРДИ и БЕЛИ НОЩИ 2024 г, 8 дни
 • Екскурзия Ница, Кан и Монако, 5 ДНИ със самолет от София
  Екскурзия Ница, Кан и Монако, 5 ДНИ със самолет от София
 • Eкскурзия в НОРВЕГИЯ – Фиордите, Берген и Фломската железница, 11 дни
  Eкскурзия в НОРВЕГИЯ – Фиордите, Берген и Фломската железница, 11 дни
 • Екскурзия до Скандинавия – Дания, Швеция и Норвегия с норвежките фиорди
  Екскурзия до Скандинавия – Дания, Швеция и Норвегия с норвежките фиорди
 • Екскурзия в СКАНДИНАВИЯ 2024 г - Норвежки фиорди, Берген и 3 столици
  Екскурзия в СКАНДИНАВИЯ 2024 г - Норвежки фиорди, Берген и 3 столици
 • Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Уикенд в Лисабон със самолет, 4 ДНИ
  Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Уикенд в Лисабон със самолет, 4 ДНИ
 • Екскурзия в Португалия 2024 г - Лисабон и Порто за туристи над 55+, 8 дни
  Екскурзия в Португалия 2024 г - Лисабон и Порто за туристи над 55+, 8 дни
 • Круиз Скандинавски фиорди с Олесунд, 13.07.2024 г - 9 дни /8 нощувки
  Круиз Скандинавски фиорди с Олесунд, 13.07.2024 г - 9 дни /8 нощувки
 • Екскурзия в КУБА 2024 г - Хавана и Варадеро + 5 екскурзии, 10 дни
  Екскурзия в КУБА 2024 г - Хавана и Варадеро + 5 екскурзии, 10 дни
 • Екскурзия в МАРОКО - Магията на пустинята Уарзазат, Ерфуд, Ифран, Фес, Рабат и Маракеш
  Екскурзия в МАРОКО - Магията на пустинята Уарзазат, Ерфуд, Ифран, Фес, Рабат и Маракеш
 • МАРОКО - Имперските столици, Уарзазат, Каньонът Тодра и пясъчни дюни Ерг Чеби
  МАРОКО - Имперските столици, Уарзазат, Каньонът Тодра и пясъчни дюни Ерг Чеби
 • Екскурзия МАРОКО 2024 г - Имперските столици и Сахара, 8 дни
  Екскурзия МАРОКО 2024 г - Имперските столици и Сахара, 8 дни
 • Eкскурзия Австрия - Виена, 7 дни /6 нощувки за туристи над 55+
  Eкскурзия Австрия - Виена, 7 дни /6 нощувки за туристи над 55+
 • Уикенд в РУМЪНИЯ - Калафат, Крайова, Манастир Хорезу, Турну Северин
  Уикенд в РУМЪНИЯ - Калафат, Крайова, Манастир Хорезу, Турну Северин
 • Екскурзия във Южна Франция - Прованс, Лазурният бряг, Окситания, 8 дни
  Екскурзия във Южна Франция - Прованс, Лазурният бряг, Окситания, 8 дни
 • Екскурзия Виетнам, Камбоджа и Тайланд, 17 дни /14 нощувки
  Екскурзия Виетнам, Камбоджа и Тайланд, 17 дни /14 нощувки
 • Октоберфест 2024 г в Мюнхен, Германия - екскурзия със самолет, 4 дни
  Октоберфест 2024 г в Мюнхен, Германия - екскурзия със самолет, 4 дни
 • Екскурзия Виетнам - Круиз в Заливът Халонг + Златният мост и Тайланд, 14 дни
  Екскурзия Виетнам - Круиз в Заливът Халонг + Златният мост и Тайланд, 14 дни
 • Почивка в ИНДОНЕЗИЯ - ОСТРОВ БАЛИ, 10 дни /7 нощувки в хотел 4* + водач
  Почивка в ИНДОНЕЗИЯ - ОСТРОВ БАЛИ, 10 дни /7 нощувки в хотел 4* + водач
 • Най-доброто от МЕКСИКО 2024 г - обиколна програма, 12 дни /9 нощувки
  Най-доброто от МЕКСИКО 2024 г - обиколна програма, 12 дни /9 нощувки
 • За 1 ДЕН в ОДРИН - шопинг екскурзия - Margi outlet, МОЛ Ераста
  За 1 ДЕН в ОДРИН - шопинг екскурзия - Margi outlet, МОЛ Ераста
 • Екскурзия до Шри Ланка + пътешествие с влак от Нувара Елия до Ела
  Екскурзия до Шри Ланка + пътешествие с влак от Нувара Елия до Ела
 • Екскурзия Япония и Южна Корея - ЕСЕН 2024 г, 13 дни /10 нощувки
  Екскурзия Япония и Южна Корея - ЕСЕН 2024 г, 13 дни /10 нощувки
 • Екскурзия до ПЕРУ 2024 г - Лима, Куско, Свещената долина на инките, Мачу Пикчу
  Екскурзия до ПЕРУ 2024 г - Лима, Куско, Свещената долина на инките, Мачу Пикчу
 • Формула 1 в Монца със самолет, 30.08.2024 г - хотел + трансфер + билет
  Формула 1 в Монца със самолет, 30.08.2024 г - хотел + трансфер + билет
 • ФОРМУЛА 1 в МОНЦА - 29.08.2024 г, хотел + билет + трансфер
  ФОРМУЛА 1 в МОНЦА - 29.08.2024 г, хотел + билет + трансфер
 • Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 29.08.2024 г, 5 дни /4 нощувки
  Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 29.08.2024 г, 5 дни /4 нощувки
 • Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ 2024 г - обиколна програма, 8 дни + 4 екскурзии
  Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ 2024 г - обиколна програма, 8 дни + 4 екскурзии
 • Бари, Алберобело, Лече и Матера - Екскурзия в Италия, 4 дни със самолет
  Бари, Алберобело, Лече и Матера - Екскурзия в Италия, 4 дни със самолет
 • Най-доброто от МАЛДИВИ, ДУБАЙ и АБУ ДАБИ - 17.04.2024 г и 22.04.2024
  Най-доброто от МАЛДИВИ, ДУБАЙ и АБУ ДАБИ - 17.04.2024 г и 22.04.2024
 • Почивка на МАЛДИВИ и ДУБАЙ, 11 дни /10 нощувки - 07.04.2024 г и 12.04.2024
  Почивка на МАЛДИВИ и ДУБАЙ, 11 дни /10 нощувки - 07.04.2024 г и 12.04.2024
 • Екскурзия до Лондон и пътуване с влака EUROSTAR до Париж, 18.08.2024 г
  Екскурзия до Лондон и пътуване с влака EUROSTAR до Париж, 18.08.2024 г
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - КОСТА ДОРАДА, 8 дни + екскурзия до Барселона
  Почивка в ИСПАНИЯ 2024 г - КОСТА ДОРАДА, 8 дни + екскурзия до Барселона
 • Страната на баските - Сан Себастиан, Билбао, Сантандер, Сантяго де Компостела
  Страната на баските - Сан Себастиан, Билбао, Сантандер, Сантяго де Компостела
 • НОВА ГОДИНА 2025 г във ВИЕТНАМ - Ханой, Заливът Халонг, Хой Ан, Хюе и Хошимин
  НОВА ГОДИНА 2025 г във ВИЕТНАМ - Ханой, Заливът Халонг, Хой Ан, Хюе и Хошимин

Още оферти от Мексико »

Екскурзии

Промоционални оферти КОЛЕДА - Екскурзии и почивки НОВА ГОДИНА 2025 г - Екскурзии и Почивки РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2024 г - ЕКСКУРЗИИ ФОРМУЛА 1 - Оферти за 2024 г КРУИЗИ 2024 г - Морски и речни круизи Самолетни екскурзии Автобусни екскурзии Септемврийски празници Кулинарни турове Пътешествия с влак Шопинг турове Еднодневни екскурзии Средновековни замъци Сватбени пътешествия Лукс пътешествия Планински туризъм Национални паркове Концерти в чужбина Дайвинг / Гмуркане Екскурзии със собствен транспорт

Почивки

Ранни записвания - почивки Самолетни почивки Автобусни почивки Семейни почивки Селски и еко туризъм СПА почивки Винен туризъм Балнеолечение Собствен транспорт Голф туризъм - почивки