+359 (2) 9810079 Музика
25.08.19, София 07:27
Дата на публикация: 21.06.2019

Автобусна екскурзия Румъния с Делтата на река Дунав, 4 нощувки

Автобусна екскурзия Румъния с Делтата на река Дунав, 4 нощувки 299 лв. Изпрати запитване за тази оферта Изпрати на приятел Информация за дестинацията
Разходка с корабче по река Дунав и Дунавската делта. Делтата на Дунав е природен резерват с площ от 4152 кв.м., дължина 75км. и ширина 65 км. и е под закрилата на ЮНЕСКО.
Чуйте музика от Румъния

Категория » Автобусни екскурзии » Екскурзия в България и Румъния 2019 г

Делтата на река ДУНАВ - екскурзия с автобус с включени 4 нощувки със закуски в хотел 3*

Маршрут: София - Букурещ - Синая - Замъкът “Пелеш” – Замъкът "Бран" - Брашов - Солната мина в Сланик - Браила - Тулча - Делтата на река Дунав - Русе - Ивановски скални църкви - Крепостта Червен - Пещерата "Орлова чука" - София

Делтата на река Дунав - автобусна екскурзия

Топ цена: от 299 лева

Продължителност: 5 дни /4 нощувки

База на хранене: Закуска

Екскурзоводско обслужване: Български език

Дати на отпътуване: 06.09.2019 г, 27.09.2019 г

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Ден 1: София - Букурещ - Синая

Отпътуване от София в 06:30 ч. от пл. “Ал.Невски” по маршрут Русе - Букурещ. Пристигане в "Малкият Париж" - Букурещ. Панорамна обиколка на румънската столица (около 2 часа): Триумфалната арка, Народния театър – символ на театралната бохема, храма на музиката „Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45 дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеско, площада на Революцията, площада на Победата, Кралския дворец, Катедралата.

Отпътуване към Синая – планински курорт, наречен „Перлата на Карпатите”. Пристигане и настаняване в хотела. Нощувка в Синая.

Ден 2: Синая - Замъкът "Пелеш" - Замъкът "Бран" - Брашов - Синая

Закуска. Румънският курортен град Синая възниква около малък манастир със същото име, за да се превърне в един от най-старите и най-популярни курорти в Румъния в днешно време. Синая се намира на територията на обширен природен парк, чиято растителност е под строгата закрила на румънските власти. Тук изсичането на дърветата е строго забранено, както и късането на всякакви алпийски растителни видове, сред които Планински божур и Еделвайс. Въздухът има изключително благоприятно въздействие върху човешкия организъм, а няколкото минерални извора в околностите привличат туристите с лековитата си вода.
Посещение на Замъкът "Пелеш", построен в периода 1873 – 1883 г. като лятна резиденция на румънския крал Карол Първи. Замъкът Пелеш е смятан от мнозина за един от най-хубавите дворцови комплекси не само в Румъния, но и на територията на цяла Европа. Този шедьовър на германската неоренесансова архитектура се намира в планинския град Синая, който е разположен 44 км от Брашов. Дворецът Пелеш е издигнат в румънската област Прахов, в Карпатските планини, насред средновековния път, свързващ Трансилвания и Валахия. За строителството на замъка Пелеш са използвани каменни блокове, дървени материали, тухли и мрамор. Стилът на Пелеш е подчертано немски ренесансов, но също така могат да се доловят мотиви от готическия, немския ренесанс, немски барок и френския рококо архитектурен стил.

Продължаваме към Бран и разглеждане на замъка "Бран", известен още като „Замъкът на Дракула” – ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляаща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 и 1382 г. върху скала, висока 60 м.).

Отпътуване към Брашовцентър на българската емиграция през Възраждането, където Петър Берон издава „Рибния буквар”. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка в Брашов с разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата „Свети Вартоломей” и др. Връщане в Синая. Нощувка.

Ден 3: Синая - Солната мина в Сланик - Браила - Тулча

Закуска. Отпътуване към Солницата в Сланик. Известена като най-голямата солна мина в Европа, мината в Сланик днес е един от най-важните водни и климатични курорти в Румъния. Старата солна мина, използвана и като санаториум за лечение на белодробни заболявания в солен микроклимат, се намира на 210 метра дълбочина (пътят надолу с асансьор е 208 метра и трае близо 3 минути).

След разглеждането на мината продължаваме към Браила. Разглеждане на града на българските хъшове: българската църква и на местата, свързани с българската история и имената на Христо Ботев, Васил Левски и възрожденците. Разглеждане на стария град с парка Траян, сградата на драматичния театър и историческия музей. Отпътуване за Тулча. Пристигане и настаняване в хотела. По желание и срещу допълнително заплащане: Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка в Тулча.

Ден 4: Тулча - Делтата на река Дунав - Русе

Закуска. Град Тулча се счита за "Столица на Дунавската делта", а Сулинският ръкав с право е наречен "Главна улица на делтата” и е разположен на 71.3км (38.5 мили ) от морето.
Тулча е възникнал преди 26 века. Римският поет Овидий го описва под името Егискус, като крепост с мощни стени. Съвременният град е разположен в полите на Тулчанските възвишения. В източния му край се намира скалата Хоратепе, на която в миналото се издигали три вятърни мелници. Тук живеят представители на 22 народности. Тук е къщата, в която е живял Стефан Тодоров Димов (Караджата). През 1807 г. българите в Тулча отварят първата частна болница на Балканите. През пролетта на 1857 г. е построена църквата "Свети Георги". Иконите и са от големия български художник и зограф Станислав Доспевски. Първото българско училище е от 1805 г. Девическото училище е открито през 1881 г. За пъстротата на населението в миналото напомня джамията Азизие, църквата "Св. Никола" - патрон на рибарите и др. В старите квартали привличат вниманието красиви къщи с достойнствата на старата архитектура. Археологически музей и Музей на делтата с аквариум. Градът е населен основно с румънци, но има и руси - липовани. Свободно време в Тулча. По желание и срещу допълнително заплащане: Разходка с корабче по река Дунав и Дунавската делта. Делтата на Дунав е природен резерват с площ от 4152 кв.м., дължина 75км. и ширина 65 км. и е под закрилата на ЮНЕСКО. Това е мястото с най-богато разнообразие на птичи видове в света (над 300 вида), кръстопът за прелетните птици от три континента, движещи се по пет въздушни коридора, място, където могат да се видят застрашени и редки видове, а също така и над 45 вида сладководни риби в многобройните езера и блата.

Тулча е изходен пункт на многобройните туристически маршрути - реката се разделя на три големи ръкава: Килия е северният, най-пълноводен и дълъг 125 км. със собствена делта. Най древен е южният и се нарича „Св. Георги”. Средният ръкав Сулина е прав и добре подържан речен плавателен път до Черно море. Този триъгълник е прорязан от второстепенни ръкави, многобройни канали, езера и блата, свързани помежду си. За едно денонощие някъде може да се появи или да изчезне остров. В делтата има низини и хълмове с височина няколко метра и площ до 17 хил. ха. Обширните пясъчни дюни са осеяни с ниска растителност, приспособила се към осолената почва. Река Дунав носи извънредно много наноси. Всяка секунда в делтата се отлагат близо 2 тона, а средногодишно 50 млн. тона наноси и новата земя, напредва към морето със скорост 40 м. годишно. По тази причина фарът, построен през 1802 г. на брега на морето в Сулина, сега се намира в центъра му. Между ръкавите Сулински и Свинтуел Георге (Свети Георги) е най-просторният плаж в Румъния, дълъг 30 км и широк 20 км.
Делтата е извънредно богата на растителност - една джунгла с над 50 вида дървета и храсти, обвити с лиани, хмел и шипка. Тук се намира една от най-компактните тръстикови площи в света. Често срещани дървета са бялата топола, дъб, липа и върбата с брадати дънери, ерики, плавури. Тук гнездят соколи, морски безопашати орли, дроздове и славеи. Тук се срещат лисици, диви котки, зайци, еноти, рисове и дори глигани и вълци, а във водата видри, норки. В спокойните и богати на храна води се въдят над 110 вида риби, от които 36 - единствено тук.
Тук се лови половината от рибата в Румъния. Особено ценни са есетровите риби - есетра, моруна, пъструга, чига. От моруната се вади световния деликатес - черен хайвер. Между другите видове риба са шаран, сом, щука бяла риба, вретенарка, лин, червеноперка, косат, костур и други. Неизменен декор са рибарските мрежи и лодките. С лодка се отива на риболов, на училище, на гости. Тя е средство за придвижване и препитание. Благата, придобити от този рог на изобилието са притежание на всички. Начинът на живот на тези хора почти не се е променил през вековете. Може би затова трудът им е свят, както е свята рибената чорба - постоянен натюрморт на тяхната трапеза, а също така и кехлибареното вино. Делтата е краят на Дунав, преди реката да се влее в Черно море. Районът на Тулча е историческият Онгъл, мястото на създаване на българската държава. Отпътуване за Русе. Пристигане и настаняване в хотела. Нощувка в Русе.

Ден 5: Русе - Ивановски скални църкви - Червен - Пещерата „Орлова чука” - София

Закуска. Отпътуване от Русе и разглеждане на Ивановски скални църкви, които се отличават от другите запазени скални манастирски комплекси в България с добре запазените си стенописи. Археологическият резерват „Скални църкви” се намира в границите на природния парк „Русенски Лом”. Продължаваме към Червен – средновековен български град, един от най-значимите военно-административни, стопански и църковно-културни центрове на Втората българска държава (12-14 век). Разглеждане на останките от крепостта. В днешно време Червен е изключително интересно място за посещение – носител на древния дух на българската история от най-стари времена и различни епохи. Там са открити няколко големи съкровища с монети, статуетки, накити, керамика, а също и множество находки от епиграфски паметници, битови предмети на местното население, занаятчийски инструменти, както и запазени оръжия. От 1965 г. Червен е обявен за исторически и археологически резерват.

Посещение на пещерата „Орлова чука”, която се намира на около 40 км от Русе, в близост до село Пепелина. Тя е открита през 1941 г. от овчар, който пасял стадото си в района. През 1959 г. в Орлова чука са изградени 124 каменни стъпала, пробит е и изкуствен тунел, който служи за вход. Пещерняци започват да проучват пещерата и откриват скелети на пещерни мечки. Счита се, че е била обитавана от хора през палеолита и каменно-медната епоха. Пещерата е обявена за природна забележителност от 10.10.1962 г. Днес за посетителите са достъпни и осветени около 3 км от пещерата. Името й идва от скалния венец, който стои над входа. Орлова чука е местообитание на прилепите голям подковонос, малък подковонос и остроух нощник. В галериите живее и писклив прилеп, който е уникален за Европа вид. Отпътуване за София. Пристигане вечерта на пл. „Ал. Невски” в София

ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В РАЗДЕЛ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ОФЕРТАТА!

В момента часът в Румъния е 07:27

Запитване за тази оферта

« Обратно в Топ оферти

« Обратно в Почивки и екскурзии

« Обратно в Празници

« Обратно в РАННИ ЗАПИСВАНИЯ - ЕКСКУРЗИИ

« Обратно в Автобусни екскурзии

« Обратно в Септемврийски празници 2019 г

« Обратно в Средновековни замъци

Туристическа Агенция Авиа Тур ЕООД

ул. Врабча 15А, 1000 София
Т. 02 981 0079 | M. 088 772 5158, 089 910 3094

Ние от Авиа Тур имаме за цел да предоставим на всички наши клиенти ефективно, бързо и качествено обслужване като се съобразяваме с техните желания и очаквания.

  • Еднодневна екскурзия до „Малкия Париж” - Букурещ, Румъния
    Еднодневна екскурзия до „Малкия Париж” - Букурещ, Румъния
  • Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
    Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
  • Екскурзия Гърция и Македония » За 1 ден до Килкис и Дойранско езеро
    Екскурзия Гърция и Македония » За 1 ден до Килкис и Дойранско езеро
  • Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
    Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
  • Екскурзия до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
    Екскурзия до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
  • Еднодневна екскурзия до пещерата Маара, Драма и Серес
    Еднодневна екскурзия до пещерата Маара, Драма и Серес
  • Еднодневна екскурзия до Скопие, Македония
    Еднодневна екскурзия до Скопие, Македония
  • Eкскурзия "Загадъчният чар на Виетнам", 10 нощувки
    Eкскурзия "Загадъчният чар на Виетнам", 10 нощувки
  • Уикенд в Брюксел - екскурзия със самолет, 3 нощувки
    Уикенд в Брюксел - екскурзия със самолет, 3 нощувки
  • Уикенд в Истанбул със самолет, 3 нощувки
    Уикенд в Истанбул със самолет, 3 нощувки
  • Почивка в ИСПАНИЯ 2019 - Мурсия, Ла Манга дел Мар Менор
    Почивка в ИСПАНИЯ 2019 - Мурсия, Ла Манга дел Мар Менор
  • ИНДИЯ И НЕПАЛ - Паметниците на ЮНЕСКО, 11 дни
    ИНДИЯ И НЕПАЛ - Паметниците на ЮНЕСКО, 11 дни
  • Куба - Oстровът на свободата - 10 нощувки
    Куба - Oстровът на свободата - 10 нощувки
  • Гранд тур на Перу - от крайбрежието до Андите, 17 дни
    Гранд тур на Перу - от крайбрежието до Андите, 17 дни
  • Азиатско пътешествие до Куала Лумпур и Сингапур с водач от България!
    Азиатско пътешествие до Куала Лумпур и Сингапур с водач от България!
  • Екскурзия до Страната на усмивките - Тайланд, 6 нощувки
    Екскурзия до Страната на усмивките - Тайланд, 6 нощувки
  • Сватбено пътешествие Портофино и Чинкуе Терре, Италия
    Сватбено пътешествие Портофино и Чинкуе Терре, Италия
  • Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
    Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
  • Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро за 1 ДЕН
    Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро за 1 ДЕН
  • Перлите на Егея - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
    Перлите на Егея - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
  • Транссибирски експрес - 15 дни.  Луксозния влак Golden Eagle
    Транссибирски експрес - 15 дни. Луксозния влак Golden Eagle
  • Екскурзия Танзания: Серенгети, Занзибар
    Екскурзия Танзания: Серенгети, Занзибар
  • Самолетна екскурзия до Двете столици на Ирландия - Дъблин и Белфаст
    Самолетна екскурзия до Двете столици на Ирландия - Дъблин и Белфаст
  • Самолетна екскурзия Ирландия - страната на келтите - 5 дни
    Самолетна екскурзия Ирландия - страната на келтите - 5 дни
  • Екскурзия до Едеса, Кастория и остров Свети Ахил, Гърция
    Екскурзия до Едеса, Кастория и остров Свети Ахил, Гърция
  • Уикенд в Атина - в Земята на Елините, 4 дни
    Уикенд в Атина - в Земята на Елините, 4 дни
  • Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
    Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
  • Еднодневна екскурзия до Копривщица и Старосел
    Еднодневна екскурзия до Копривщица и Старосел
  • Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженския манастир
    Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженския манастир
  • Еднодневна екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“
    Еднодневна екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“
  • Еднодневна екскурзия до Трявна и Дряновския манастир, България
    Еднодневна екскурзия до Трявна и Дряновския манастир, България
  • Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
    Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
  • Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
    Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
  • Шопинг тур в ОДРИН, Турция за 1 ден
    Шопинг тур в ОДРИН, Турция за 1 ден
  • Еднодневна екскурзия до Едеса и Пела, Гърция
    Еднодневна екскурзия до Едеса и Пела, Гърция
  • За 1 ДЕН до Струмица, Дойранско езеро и Колешенски водопад
    За 1 ДЕН до Струмица, Дойранско езеро и Колешенски водопад
  • Еднодневен тур до Крива Паланка и Осоговски манастир
    Еднодневен тур до Крива Паланка и Осоговски манастир
  • Септемврийски празници на Изумруденият остров - Лефкада, 3 нощувки
    Септемврийски празници на Изумруденият остров - Лефкада, 3 нощувки
  • Уикенд в Солун 2019 в хотел "Holiday Inn" 5*
    Уикенд в Солун 2019 в хотел "Holiday Inn" 5*
  • Китай, Хонг Конг и Макао 13 дни /10 нощувки
    Китай, Хонг Конг и Макао 13 дни /10 нощувки
  • Кападокия - „Земя на красивите коне“, Турция, 4 нощувки
    Кападокия - „Земя на красивите коне“, Турция, 4 нощувки
  • Еднодневнa екскурзия с автобус Пирот и Ниш, Сърбия
    Еднодневнa екскурзия с автобус Пирот и Ниш, Сърбия
  • Магията на Йонийските острови - автобусна екскурзия, 4 нощувки
    Магията на Йонийските острови - автобусна екскурзия, 4 нощувки
  • Еднодневна екскурзия до Алистрати, Серес и Керкини
    Еднодневна екскурзия до Алистрати, Серес и Керкини
  • Крагуевац, Етно селище Галетово сокаче и манастир Дивостин
    Крагуевац, Етно селище Галетово сокаче и манастир Дивостин
  • Испания и Португалия (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
    Испания и Португалия (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
  • Солун и Каменната гора Метеора - 3 манастира / автобусна екскурзия
    Солун и Каменната гора Метеора - 3 манастира / автобусна екскурзия
  • КОРФУ - Градината на боговете, 4 нощувки в хотел 3*
    КОРФУ - Градината на боговете, 4 нощувки в хотел 3*
  • Уикенд в Белград - екскурзия с автобус, 1 нощувка
    Уикенд в Белград - екскурзия с автобус, 1 нощувка
  • ЛОНДОН - градът на контрастите, 3 нощувки
    ЛОНДОН - градът на контрастите, 3 нощувки
  • Екскурзия до Келтският тигър - Ирландия, 5 дни
    Екскурзия до Келтският тигър - Ирландия, 5 дни
  • Кулинарно изкушение в Тоскана - вино, маслини и сирене пекорино
    Кулинарно изкушение в Тоскана - вино, маслини и сирене пекорино
  • Италия - Фабриката Ламборгини, Вино Бароло и Бял трюфел, 7 дни
    Италия - Фабриката Ламборгини, Вино Бароло и Бял трюфел, 7 дни
  • Пармската шунка, Прошуто Сан Даниеле и Балсамов оцет от Модена
    Пармската шунка, Прошуто Сан Даниеле и Балсамов оцет от Модена
  • Прованс - Дивата замя на Камарг със самолет, 7 дни
    Прованс - Дивата замя на Камарг със самолет, 7 дни
  • Столиците на Централна Европа - 6 дни /3 нощувки
    Столиците на Централна Европа - 6 дни /3 нощувки
  • Дисниленд - Париж / самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Дисниленд - Париж / самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • Баварски замъци - екскурзия с автобус, 3 нощувки
    Баварски замъци - екскурзия с автобус, 3 нощувки
  • Еднодневна екскурзия до Крива паланка и Етно село Тимчевски
    Еднодневна екскурзия до Крива паланка и Етно село Тимчевски
  • Кавала и остров Тасос за 1 ден - автобусна екскурзия
    Кавала и остров Тасос за 1 ден - автобусна екскурзия
  • Еднодневна екскурзия в България - Деветашката пещера и Крушунски водопади
    Еднодневна екскурзия в България - Деветашката пещера и Крушунски водопади
  • Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Серес
    Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Серес
  • Еднодневен тур до Цари Мали град, Сапарева баня, Овчарченски водопад
    Еднодневен тур до Цари Мали град, Сапарева баня, Овчарченски водопад
  • Еднодневна екскурзия до Пирот и Темски манастир, Сърбия
    Еднодневна екскурзия до Пирот и Темски манастир, Сърбия
  • Пирот и Ниш с Жива Музика и вечеря - екскурзия Сърбия, 1 нощувка
    Пирот и Ниш с Жива Музика и вечеря - екскурзия Сърбия, 1 нощувка
  • Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
    Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
  • МАЛАЙЗИЯ, СИНГАПУР И ИНДОНЕЗИЯ, 11 ДНИ
    МАЛАЙЗИЯ, СИНГАПУР И ИНДОНЕЗИЯ, 11 ДНИ
  • За 1 ден до Солун 2019 - еднодневна автобусна екскурзия
    За 1 ден до Солун 2019 - еднодневна автобусна екскурзия
  • Класическа екскурзия Древна Елада, 4 нощувки
    Класическа екскурзия Древна Елада, 4 нощувки
  • Екскурзия до Гърция - остров Лемнос, 3 нощувки
    Екскурзия до Гърция - остров Лемнос, 3 нощувки
  • Мароко - имперски градове - самолетна екскурзия, 7 нощувки
    Мароко - имперски градове - самолетна екскурзия, 7 нощувки
  • Автобусна почивка в Албания - Дуръс 2019 г, 4 нощувки
    Автобусна почивка в Албания - Дуръс 2019 г, 4 нощувки
  • САНКТ ПЕТЕРБУРГ, ПРИБАЛТИКА И ПОЛША с автобус, 12 дни
    САНКТ ПЕТЕРБУРГ, ПРИБАЛТИКА И ПОЛША с автобус, 12 дни
  • Уикенд във Видин, Калафат и Крайова. Екскурзия в Румъния
    Уикенд във Видин, Калафат и Крайова. Екскурзия в Румъния
  • УИКЕНД В ИСТАНБУЛ - Градът на два континента, 3 нощувки
    УИКЕНД В ИСТАНБУЛ - Градът на два континента, 3 нощувки
  • За 1 ДЕН до Гърция - На плаж в Керамоти
    За 1 ДЕН до Гърция - На плаж в Керамоти
  • 1 ДЕН на плаж в Гърция - Ставрос и Аспровалта
    1 ДЕН на плаж в Гърция - Ставрос и Аспровалта
  • Коледа в Прага - със самолет - 23.12.2018 г , 4 нощувки
    Коледа в Прага - със самолет - 23.12.2018 г , 4 нощувки
  • Милано – столицата на модата, 4 дни /3 нощувки
    Милано – столицата на модата, 4 дни /3 нощувки
  • Куба - Хавана и Варадеро, с водач от България!
    Куба - Хавана и Варадеро, с водач от България!
  • ПОЧИВКИ НА КАРИБИТЕ - ОСТРОВ АРУБА | 7 НОЩУВКИ ОТ АВИА ТУР
    ПОЧИВКИ НА КАРИБИТЕ - ОСТРОВ АРУБА | 7 НОЩУВКИ ОТ АВИА ТУР
  • Уикенд на остров Тасос 3 дни / 2 нощувки, автобусна екскурзия
    Уикенд на остров Тасос 3 дни / 2 нощувки, автобусна екскурзия
  • ПОЧИВКА НА ОСТРОВ СИЦИЛИЯ 2019 - ACACIA RESORT 4* LUX
    ПОЧИВКА НА ОСТРОВ СИЦИЛИЯ 2019 - ACACIA RESORT 4* LUX
  • Автобусна екскурзия Гърция - ЯНИНА, КАСТОРИЯ И ОСТРОВ АХИЛ
    Автобусна екскурзия Гърция - ЯНИНА, КАСТОРИЯ И ОСТРОВ АХИЛ
  • Първа пролет в Израел 2019 г - 3 нощувки със закуски и вечери
    Първа пролет в Израел 2019 г - 3 нощувки със закуски и вечери
  • Израел - тайните на свещената земя / 5 нощувки
    Израел - тайните на свещената земя / 5 нощувки
  • Солун и Метеора - 6-те манастира, 2 нощувки
    Солун и Метеора - 6-те манастира, 2 нощувки
  • Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 7 нощувки
    Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 7 нощувки
  • Чудесата на Южна Италия със самолет, 8 дни
    Чудесата на Южна Италия със самолет, 8 дни
  • Кения – в сърцето на Африка (индивидуално пътуване)
    Кения – в сърцето на Африка (индивидуално пътуване)
  • Автобусна екскурзия - Уикенд в Сокобаня, Сърбия - 2 дни
    Автобусна екскурзия - Уикенд в Сокобаня, Сърбия - 2 дни
  • Самуилово царство - екскурзия с автобус, 4 нощувки
    Самуилово царство - екскурзия с автобус, 4 нощувки
  • АЛБАНИЯ - Земята на орлите, екскурзия с автобус - 3 нощувки
    АЛБАНИЯ - Земята на орлите, екскурзия с автобус - 3 нощувки
  • ШВЕЙЦАРСКА ПРИКАЗКА - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих / 6 дни
    ШВЕЙЦАРСКА ПРИКАЗКА - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих / 6 дни
  • Страната на Дракула - екскурзия с автобус, 3 дни /2 нощувки
    Страната на Дракула - екскурзия с автобус, 3 дни /2 нощувки
  • Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
    Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
  • Екскурзия в Хърватска 6 дни - очарованието на Адриатика и Плитвичките езера
    Екскурзия в Хърватска 6 дни - очарованието на Адриатика и Плитвичките езера
  • ОКТОБЕРФЕСТ В МЮНХЕН 2019 - екскурзия с автобус / 4 нощувки
    ОКТОБЕРФЕСТ В МЮНХЕН 2019 - екскурзия с автобус / 4 нощувки
  • Почивка на о-в Куба, Варадеро - IBEROSTAR Playa Alameda Varadero" 4*
    Почивка на о-в Куба, Варадеро - IBEROSTAR Playa Alameda Varadero" 4*
  • Почивка на о-в Куба, Варадеро - хотел "Melia Marina Varadero" 5*
    Почивка на о-в Куба, Варадеро - хотел "Melia Marina Varadero" 5*
  • Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
    Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
  • Екскурзия до Южна Африка с водопада Виктория, 10 дни
    Екскурзия до Южна Африка с водопада Виктория, 10 дни
  • Скопие - перлата на Македония - автобусна екскурзия, 2 нощувки
    Скопие - перлата на Македония - автобусна екскурзия, 2 нощувки
  • Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
    Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
  • Най-доброто от Германия - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
    Най-доброто от Германия - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
  • Екскурзия Италия - Венеция, Мурано, Бурано, Лаго ди Гарда и Верона
    Екскурзия Италия - Венеция, Мурано, Бурано, Лаго ди Гарда и Верона
  • Рим - сърцето на Империята със самолет, 4 дни
    Рим - сърцето на Империята със самолет, 4 дни
  • Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки
    Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки
  • Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
    Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
  • Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация, 7 нощувки
    Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация, 7 нощувки
  • Екскурзия до Перу - ИМПЕРИЯТА НА ИНКИТЕ, 11 нощувки
    Екскурзия до Перу - ИМПЕРИЯТА НА ИНКИТЕ, 11 нощувки
  • Япония – страната на изгряващото слънце, 12 дни / 8 нощувки
    Япония – страната на изгряващото слънце, 12 дни / 8 нощувки
  • Пътешествие с Влакът Глетчер експрес, 9 дни
    Пътешествие с Влакът Глетчер експрес, 9 дни
  • ЙОНИЙСКА ПРИКАЗКА - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
    ЙОНИЙСКА ПРИКАЗКА - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
  • Почивка в Албания - ривиерата на Саранда, 4 нощувки
    Почивка в Албания - ривиерата на Саранда, 4 нощувки
  • РУМЪНИЯ - Карпатски легенди / 3 нощувки със закуски и вечери
    РУМЪНИЯ - Карпатски легенди / 3 нощувки със закуски и вечери
  • Виена - изкуство и култура, със самолет - 3 нощувки
    Виена - изкуство и култура, със самолет - 3 нощувки
  • Екзотична екскурзия до Китай с манастира Шао Лин, 10 нощувки
    Екзотична екскурзия до Китай с манастира Шао Лин, 10 нощувки
  • Мексико и Канкун - екскурзия със самолет, 16 дни
    Мексико и Канкун - екскурзия със самолет, 16 дни
  • Почивкa в Сицилия 2019 - Хотел Eden Village Sikania Resort & SPA 4*
    Почивкa в Сицилия 2019 - Хотел Eden Village Sikania Resort & SPA 4*
  • Винен уикенд в МАКЕДОНИЯ - хотел Попова кула, 1 нощувка
    Винен уикенд в МАКЕДОНИЯ - хотел Попова кула, 1 нощувка
  • Уикенд в Гърция - Волос, Скиатос и Скопелос, 5 дни
    Уикенд в Гърция - Волос, Скиатос и Скопелос, 5 дни
  • Почивка на остров Скопелос - MAMMA MIA, 7 нощувки
    Почивка на остров Скопелос - MAMMA MIA, 7 нощувки
  • Балкански калейдоскоп - екскурзия с автобус, 5 нощувки
    Балкански калейдоскоп - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  • Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус, 1 нощувка
    Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус, 1 нощувка
  • Уикенд в Париж 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Уикенд в Париж 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
    Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  • Бенелюкс - в сърцето на Европа със самолет, 5 нощувки
    Бенелюкс - в сърцето на Европа със самолет, 5 нощувки
  • Великолепието на Имперските градове - Екскурзия Мароко
    Великолепието на Имперските градове - Екскурзия Мароко
  • Италиански езера - екскурзия с автобус, 5 нощувки
    Италиански езера - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  • Formula 1 в Будапеща 2019 - автобусна екскурзия до Унгария
    Formula 1 в Будапеща 2019 - автобусна екскурзия до Унгария
  • Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 06.09.2019 г
    Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 06.09.2019 г
  • Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
    Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
  • Далмация, Истрия и Словения - екскурзия с автобус, 5 нощувки
    Далмация, Истрия и Словения - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  • Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
    Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
  • САРАЕВО И БОСНЕНСКИТЕ ПИРАМИДИ - 3 нощувки със закуски
    САРАЕВО И БОСНЕНСКИТЕ ПИРАМИДИ - 3 нощувки със закуски
  • Дубай и Индия - екскурзия със самолет, 7 нощувки
    Дубай и Индия - екскурзия със самолет, 7 нощувки
  • ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
    ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
  • Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
    Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
  • КИТАЙ, МАНАСТИРА ШАОЛИН, ХОНКОНГ И МАКАО, 16 дни
    КИТАЙ, МАНАСТИРА ШАОЛИН, ХОНКОНГ И МАКАО, 16 дни
  • Уикенд в Берлин 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Уикенд в Берлин 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА КОРЕЯ - СКРИТАТА ТАЙНА НА АЗИЯ / 10 ДНИ
    ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА КОРЕЯ - СКРИТАТА ТАЙНА НА АЗИЯ / 10 ДНИ
  • Унгария – златистото вино на Токай, 5 дни / 4 нощувки
    Унгария – златистото вино на Токай, 5 дни / 4 нощувки
  • Самолетна екскурзия - Най-доброто от Италия, 7 дни
    Самолетна екскурзия - Най-доброто от Италия, 7 дни
  • Виена - градът на изкуството - екскурзия с автобус, 2 ношувки
    Виена - градът на изкуството - екскурзия с автобус, 2 ношувки
  • Сребърното езеро - автобусна екскурзия Сърбия
    Сребърното езеро - автобусна екскурзия Сърбия
  • Мистерията на Пустинята в Южно Мароко - 7 нощувки
    Мистерията на Пустинята в Южно Мароко - 7 нощувки
  • ПЕРЛИТЕ НА МАРОКО - Агадир, Ессауира и Маракеш
    ПЕРЛИТЕ НА МАРОКО - Агадир, Ессауира и Маракеш
  • Екскурзия Румъния – Средновековна Трансилвания, 5 дни
    Екскурзия Румъния – Средновековна Трансилвания, 5 дни
  • Париж - приказка без край - автобусна екскурзия 12 дни
    Париж - приказка без край - автобусна екскурзия 12 дни
  • Уикенд в Македония - Кратово, 1 нощувка със закуска и вечеря
    Уикенд в Македония - Кратово, 1 нощувка със закуска и вечеря
  • Сицилия - Перлата на италианския Юг със самолет, 8 дни
    Сицилия - Перлата на италианския Юг със самолет, 8 дни
  • Бели нощи в Скандинавия 2019 г: Норвежки фиорди, Берген и 4 скандинавски столици
    Бели нощи в Скандинавия 2019 г: Норвежки фиорди, Берген и 4 скандинавски столици
  • Винен тур в Княжевац, Сърбия - 1 нощувка със закуска и вечеря
    Винен тур в Княжевац, Сърбия - 1 нощувка със закуска и вечеря
  • Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето - екскурзия за 1 ДЕН
    Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето - екскурзия за 1 ДЕН
  • 3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада - Почивка в Египет
    3 дни Круиз по Нил и 4 дни в Хургада - Почивка в Египет
  • Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 7 нощувки
    Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 7 нощувки
  • Златна есен в Израел 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Златна есен в Израел 2019 г - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
    Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
  • Църквата с ключетата на щастието в Истанбул
    Църквата с ключетата на щастието в Истанбул
  • Тайланд: Банкок - Патая 10 дни /7 нощувки със закуски и 2 обяда
    Тайланд: Банкок - Патая 10 дни /7 нощувки със закуски и 2 обяда
  • ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД: ПУКЕТ, БАНКОК, АЮТАЯ 10 дни / 7 нощувки
    ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД: ПУКЕТ, БАНКОК, АЮТАЯ 10 дни / 7 нощувки
  • Уикенд в Кастория – o-в Св. Ахил – Серес, 2 нощувки
    Уикенд в Кастория – o-в Св. Ахил – Серес, 2 нощувки
  • Почивка на о-в Занзибар - хотел Sultan Sands Island Resort 4*
    Почивка на о-в Занзибар - хотел Sultan Sands Island Resort 4*
  • Съкровищата на Япония - самолетна екскурзия 9 дни /7 нощувки
    Съкровищата на Япония - самолетна екскурзия 9 дни /7 нощувки
  • Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
    Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
  • Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
    Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
  • Уикенд във Върнячка баня - екскурзия с автобус, 1 нощувка
    Уикенд във Върнячка баня - екскурзия с автобус, 1 нощувка
  • Блясъкът на Италия - автобусна екскурзия, 6 дни
    Блясъкът на Италия - автобусна екскурзия, 6 дни
  • ТОСКАНА – сърцето на Италия, със самолет, 3 нощувки
    ТОСКАНА – сърцето на Италия, със самолет, 3 нощувки
  • Уикенд във Венеция - самолетна екскурзия, 4 дни /3 нощувки
    Уикенд във Венеция - самолетна екскурзия, 4 дни /3 нощувки
  • Уикенд във Варшава - градът Феникс със самолет, 3 нощувки
    Уикенд във Варшава - градът Феникс със самолет, 3 нощувки
  • ЕГИПЕТ 2019 - 4 ДНИ Круиз по Нил + 3 ДНИ почивка в Хургада
    ЕГИПЕТ 2019 - 4 ДНИ Круиз по Нил + 3 ДНИ почивка в Хургада
  • АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА - екскурзия Испания и Мароко, 8 нощувки
    АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА - екскурзия Испания и Мароко, 8 нощувки
  • Шопинг тур до Чорлу и Одрин за 1 ДЕН
    Шопинг тур до Чорлу и Одрин за 1 ДЕН
  • Ирландия - Дъблин, Конемара, Голуей и Скалите на Мохер
    Ирландия - Дъблин, Конемара, Голуей и Скалите на Мохер
  • Куба – романтика, салса и още нещо... 12 дни /10 нощувки
    Куба – романтика, салса и още нещо... 12 дни /10 нощувки
  • Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе 2019 г, Испания
    Почивка на КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ - о-в Тенерифе 2019 г, Испания
  • Величието на Русия - Москва и Белите нощи в Санкт Петербург
    Величието на Русия - Москва и Белите нощи в Санкт Петербург
  • МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2019 - Белите нощи в Санкт Петербург и Москва
    МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ 2019 - Белите нощи в Санкт Петербург и Москва
  • Уикенд в Москва - 3 нощувки + 2 екскурзии
    Уикенд в Москва - 3 нощувки + 2 екскурзии
  • Уикенд в Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
    Уикенд в Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
  • Дубай - вълшебна приказка, 7 нощувки
    Дубай - вълшебна приказка, 7 нощувки
  • ЕГИПЕТ 2019/2020 г - SAMRA BAY RESORT 4* PREMIUM, 7 нощувки
    ЕГИПЕТ 2019/2020 г - SAMRA BAY RESORT 4* PREMIUM, 7 нощувки
  • ЕГИПЕТ 2019 / 2020 г, 7 нощувки в Continental Hurghada Resort 5*
    ЕГИПЕТ 2019 / 2020 г, 7 нощувки в Continental Hurghada Resort 5*
  • КОРФУ - ГРАДИНАТА НА БОГОВЕТЕ, 4 нощувки с автобус
    КОРФУ - ГРАДИНАТА НА БОГОВЕТЕ, 4 нощувки с автобус
  • ДЪЩЕРИТЕ НА БАЛТИЙСКО МОРЕ – Литва, Латвия, Естония и Финландия
    ДЪЩЕРИТЕ НА БАЛТИЙСКО МОРЕ – Литва, Латвия, Естония и Финландия
  • Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 4 нощувки
    Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 4 нощувки
  • Париж и Замъците по Лоара - автобусна екскурзия 10 дни /9 нощувки
    Париж и Замъците по Лоара - автобусна екскурзия 10 дни /9 нощувки
  • ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ДОКОСВАНЕ ДО ДРЕВНОСТТА, 7 нощувки
    ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ДОКОСВАНЕ ДО ДРЕВНОСТТА, 7 нощувки
  • Почивка в ИСПАНИЯ 2019 г - Коста де Алмерия, 7 нощувки в хотел 4*
    Почивка в ИСПАНИЯ 2019 г - Коста де Алмерия, 7 нощувки в хотел 4*
  • Почивка в ИСПАНИЯ - Коста Бланка, Бенидорм 2019 г
    Почивка в ИСПАНИЯ - Коста Бланка, Бенидорм 2019 г
  • Очарованието на ШВЕЙЦАРИЯ със автобус, 5 нощувки
    Очарованието на ШВЕЙЦАРИЯ със автобус, 5 нощувки
  • Алпийска фантазия - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
    Алпийска фантазия - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
  • Екскурзия ЮЖНА ФРАНЦИЯ: ПРОВАНС 7 дни /6 нощувки
    Екскурзия ЮЖНА ФРАНЦИЯ: ПРОВАНС 7 дни /6 нощувки
  • Рим и Френска ривиера със самолет и автобус, 7 нощувки
    Рим и Френска ривиера със самолет и автобус, 7 нощувки
  • Френска ривиера и Рим - със самолет и автобус, 8 дни
    Френска ривиера и Рим - със самолет и автобус, 8 дни
  • БРАТИСЛАВА - самолeтна екскурзия до Словакия, 4 нощувки
    БРАТИСЛАВА - самолeтна екскурзия до Словакия, 4 нощувки
  • Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко, 8 нощувки
    Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко, 8 нощувки
  • Австрия отблизо - автобусна екскурзия, 5 дни /4 нощувки
    Австрия отблизо - автобусна екскурзия, 5 дни /4 нощувки
  • Съкровищата на Испания - екскурзия със самолет, 7 нощувки
    Съкровищата на Испания - екскурзия със самолет, 7 нощувки
  • Родопска приказка - автобусна екскурзия България, 1 нощувка
    Родопска приказка - автобусна екскурзия България, 1 нощувка
  • Истанбул - вълшебният свят на Ориента 5 дни /4 нощувки
    Истанбул - вълшебният свят на Ориента 5 дни /4 нощувки
  • Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • Дъблин – легенди и съвремие, самолетна екскурзия Ирландия
    Дъблин – легенди и съвремие, самолетна екскурзия Ирландия
  • Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни
    Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни
  • ТУНИС - африканско пътешествие 8 дни /7 нощувки
    ТУНИС - африканско пътешествие 8 дни /7 нощувки
  • КРУИЗ 5 ГРЪЦКИ ОСТРОВА + ТУРЦИЯ 2019 - 4 нощувки
    КРУИЗ 5 ГРЪЦКИ ОСТРОВА + ТУРЦИЯ 2019 - 4 нощувки
  • Портофино, Чинкуе Тере и Заливите на Байрон и Андерсен 6 дни
    Портофино, Чинкуе Тере и Заливите на Байрон и Андерсен 6 дни
  • МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ - столиците на имперска Русия
    МОСКВА И САНКТ ПЕТЕРБУРГ - столиците на имперска Русия
  • ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж  7 дни /4 нощувки
    ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж 7 дни /4 нощувки
  • Белите нощи в Санкт Петребург и Москва със самолет и влак
    Белите нощи в Санкт Петребург и Москва със самолет и влак
  • Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
    Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
  • Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
    Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
  • Септемврийски празници 2019 в ИСТАНБУЛ,  2 нощувки
    Септемврийски празници 2019 в ИСТАНБУЛ, 2 нощувки
  • Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
    Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
  • ИНДОКИТАЙ - Виетнам, Камбоджа, Тайланд, 14 дни
    ИНДОКИТАЙ - Виетнам, Камбоджа, Тайланд, 14 дни
  • МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД 8 дни /7 нощувки
    МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД 8 дни /7 нощувки
  • Антверпен, Кукенхоф, Амстердам, Брюж и Брюксел със самолет
    Антверпен, Кукенхоф, Амстердам, Брюж и Брюксел със самолет
  • ИЗРАЕЛ - ПРОЛЕТ 2019 г - самолетна екскурзия 6 дни /5 нощувки
    ИЗРАЕЛ - ПРОЛЕТ 2019 г - самолетна екскурзия 6 дни /5 нощувки
  • Почивка в Йордания - Акаба + екскурзия до Петра, 5 дни
    Почивка в Йордания - Акаба + екскурзия до Петра, 5 дни
  • МАГИЯТА НА АКАБА - самолетна почивка Йордания
    МАГИЯТА НА АКАБА - самолетна почивка Йордания
  • Мюнхен - сърцето на Бавария - самолетна екскурзия, 3 нощувки
    Мюнхен - сърцето на Бавария - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  • Екскурзия в Германия - Романтичната долина на Рейн със самолет
    Екскурзия в Германия - Романтичната долина на Рейн със самолет
  • Перлите на Куба + 6 включени екскурзии - карибска почивка
    Перлите на Куба + 6 включени екскурзии - карибска почивка
  • МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ
    МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ
  • Индия – златният триъгълник,  5 нощувки
    Индия – златният триъгълник, 5 нощувки
  • ПРОМО ОФЕРТА / ИНДИЯ – ЗЛАТНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК, 6 нощувки
    ПРОМО ОФЕРТА / ИНДИЯ – ЗЛАТНИЯТ ТРИЪГЪЛНИК, 6 нощувки
  • Шри Ланка - благословената земя, с водач от България, 6 нощувки
    Шри Ланка - благословената земя, с водач от България, 6 нощувки
  • Дубай, Шри Ланка и Абу Даби - перлите на Азия, с водач от България
    Дубай, Шри Ланка и Абу Даби - перлите на Азия, с водач от България

Още оферти от Румъния »

Екскурзии

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ - ЕКСКУРЗИИ Шопинг турове Автобусни екскурзии Самолетни екскурзии Еднодневни турове Септемврийски празници 2019 г Сватбени пътешествия Средновековни замъци Лукс пътешествия Пътешествия с влак КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА 2020 - Екскурзии и Почивки Планински туризъм Концерти в чужбина Национални паркове Футбол и Формула 1 Кулинарни турове

Почивки

Ранни записвания - почивки Семейни почивки Самолетни почивки Автобусни почивки СПА почивки Селски и еко туризъм Винен туризъм Голф туризъм - почивки