0700 10 494
02.04.23, София 14:14
Дата на публикация: 13.11.2022

Екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите, 24 ДНИ

Екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите, 24 ДНИ 11770 лв. Изпрати запитване за тази оферта Изпрати на приятел Информация за дестинацията
Столицата Мексико потъва между 6 и 8 инча всяка година. Градът е построен на мястото на древната столица на ацтеките – град Теночтитлан, който пък на свой ред е основан в средата на голямо езеро
Чуйте музика от Мексико

Категория » Самолетни екскурзии » Екскурзия в МЕКСИКО 2023 г

Мексико - страната на ацтеките и маите 24 ДНИ, екскурзия с включени 21 нощувки със закуски в местни местни бутикови хотели + богата тур. програма

Маршрут: София - Мексико сити - Теотиуакан - Оаксака - Табаско - Чиапас - Кампече - Юкатан - Канкун - София

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!

Уникална екскурзия в Мексико – страната на ацтеките и маите

Топ цена: от 11 770 лева

Продължителност: 24 дни /21 нощувки

База на хранене: Закуски + 1 обяд

Екскурзоводско обслужване: Български език

Дати на отпътуване: 04.06.2023 г, 01.10.2023 г

Безкрайни пусти плажове, пикантна храна, текила, усмихнати хора и много забавление. Така с няколко думи може да опишем най-старата държава в Северна Америка – Мексико.

 • Но тя определено е много повече. Знаете ли, че много любими храни произхождат именно оттам: ванилия, домати, шоколад, люти чушки, авокадо и царевица.
 • Третата по големина държава в Латинска Америка е най-големият производител на сол в света. В нея са открити над 29 000 археологически обекта. Освен това Мексико се слави като една от страните с най-голямо биоразнообразие в света. За мексиканците пък казват, че са топъл и гостоприемен народ.
 • Столицата Мексико потъва между 6 и 8 инча всяка година. Градът е построен на мястото на древната столица на ацтеките – град Теночтитлан, който пък на свой ред е основан в средата на голямо езеро. Почвата под града се оказва доста нестабилна, а редица фактори като добива на вода, строителството, разрастващата се популация, също допринасят за пропадането на мегаполиса.
 • Територията на страната попада в т.нар. „Огнен кръг“, в който са концентрирани 75% от действащите вулкани по целия свят. За най-опасния вулкан в страната се счита Попокатепетъл, който се намира само на 70 км от столицата ѝ.
 • В продължение на 300 години Мексико е испанска колония под името Нова Испания. По-късно след Американо-Мексиканската война, тя губи половината от територията си – днешните пет американски щата – Тексас, Аризона, Ню Мексико, Невада и Калифорния.
 • 2 хиляди години… отнема строителството на Великата пирамида в Чолула, която официално се счита за най-голямата в света. Основата ѝ заема площ от 200 декара, а височината ѝ е 66 метра. За съжаление пирамидата непрекъснато се руши под напора на времето.
 • Мексико е дом на някои от най-красивите национални паркове и биосферни резервати в света, като всеки се гордее с голямо разнообразие от диви животни. Някои от големите национални паркове на Мексико предлагат достъп до бреговата линия, докато други са по-изолирани и разположени в планинските райони на страната. Тези национални паркове са дом на дейности като туризъм, къмпинг, каяк и други спортове. Като цяло има 67 национални парка в Мексико в рамките на Националната система за природни защитени територии (SINAP), които са заделени от правителството за защита на тези земи и тяхното биологично разнообразие. Основната причина Мексико да инвестира в защитата на националните паркове обаче е поради техния принос към туризма в страната. От националния парк Arrecife Alacranes, който е най-големият национален парк, тук са най-големите национални паркове в Мексико.

ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА

Ден 1: София - Мексико Сити

Отпътуване от летище София с полет на авиокомпания "Turkish airlines" за Мексико сити.

Ден 2: Мексико Сити

Пристигане на летището в Мексико Сити. Трансфер до хотела. Настаняване за 2 нощувки. Информационна среща. Свободно време.

Ден 3: Мексико Сити

Закуска. Панорамна обиколка на Мексико Сити. Пешеходна обиколка на Историческия център на мексиканската столица, който удивлява с ацтекски храмове, барокови църкви, исторически сгради от 16-18 век и невероятна симбиоза на европейската атмосфера и латиноамериканския колорит. Тук в началото на 14 век е основан Теночтитлан – великият град на империята на ацтеките, превзет от испанските завоеватели в средата на 16 век. Историческият център на Мексико Сити е известен като „Градът на дворците“ - пример за стила на мексиканския барок и е включен в списъка на ЮНЕСКО.

Пещеходна обиколка: главният площад Ел Сокало, посещение на Катедралата, Двореца на изящните изкуства и Величествения президентски дворец, украсен със стенописите на известния мексикански художник Диего Ривера ипостроен с карарски мрамор и позлатени метални конструкции. Разхождайки се по съседните улици, ще се потопим в духовната атмосфера на Историческия център, примесена с ренесансовия дух, внесен от испанците, разглеждайки уникални хасиенди от 16-ти век, които са филмови локации с истинския мексикански привкус на старата испанска къща с ярка керамика, резбовани фонтани, позлатени огледала и произведения на известни мексикански художници.

Ден 4: Мексико Сити - Койоакан и Сан Анхел - Таско

Закуска. Автобусно пътуване към Койоакан и Сан Анхел - два интересни района на столицата в южната част на Мексико Сити сизящни колониални къщи и сгради от периода 16-19 век, музеи и красиви паркове.

Кварталът Койоакан е поразително различен от модерните квартали на Мексико Сити. Той привлича с очарователната атмосфера от началото на 20 век, многобройните арт ателиета, кафенета, магазини и ресторанти. Забележителна еСинята къща, където е родена и прекарва последните си дни Фрида Кало.

Разглеждане на Сан Анхел - артистичният квартал на мексиканската столица, запазил своята архитектура и чар от колониалната епоха, служил като лятна резиденция на много мексикански аристократи през 18-ти и началото на 19-ти век и носещ творческата душа на мексиканския народ чрез уличните художници. Запознаване с богатата автентична мексиканска култура, традиции и занаяти.

Автобусно пътуване до уникалния град Таско в щата Гереро, включен в списъка на „Магическите градове на Мексико“.

Настаняване в хотел - историческа хасиенда за 2 нощувки.

Ден 5: Таско - Пещерите Cacahuamilpa - Таско

Закуска. Автобусно пътуване до град Таско, известен от времето на испанските колониални завоевания, запазил атмосферата на 18 век и едно от най-живописните места в Мексико.

Пешеходна разходка в Стария град из тесните уютни улички, павирани с местен камък и из красивите площади с изискани сгради. Такско е световната столица на среброто - магазините и бутиците предлагат много оригинални сребърни изделия. На билото на зелените планини е издигната статуя на Исус Христос, който сякаш прегръща живописно разположените къщи с масивни червени керемидени покриви.

Разходка с легендарните „бръмбари“ - автомобили Volkswagen Beetle (бочито, както ги наричат ​​в Мексико), по тесните улички между белите къщи с теракотени фасади – гарантиран прилив на адреналин.

Фото-пауза с прекрасна панорама към целия град.

Автобусно пътуване до пещерите Cacahuamilpa - най-красивите пещери в Мексико с 27 зали с необичайни сталактити и сталагмити, които се простират на 1400м., а някои от тях се издигат на височина до 85 м.

Свободно време в невероятната атмосфера на тези природни образувания сред фантастични изображения на различни форми, животни и хора – истинско пътешествие във времето и пространството.

Ден 6: Таско - Сан Хуан Теотиуакан

Закуска. Автобусен трансфер от хотела до Хасиенда де Кортес, в района Койоакан - ням свидетел на историята и богатството на Мексико.

Посещение на руините на къщата, в която е живял най-големият враг на кралството на ацтеките – испанският завоевател Ернан Кортес, изградил своята къща върху фундамента на палата Аксаякатл, принадлежал на един от последните господари на царството на ацтеките. През 1525 година тук е бил административният център на вицекралство Нова Испания.

Автобусен преход до град Сан Хуан Теотиуакан. Настаняване за 1 нощувка в хотел, разположен на входа на археологическия комплекс Теотиуакан, което дава предимство за по-ранно и спокойно посещение на пирамидите на Слънцето и на Луната.

Ден 7: Сан Хуан Теотиуакан - Археологическия комплекс Теотиуакан - Идалго

По желание: 6.00 - вълнуващ полет с балон с горещ въздух над района на Теотиуакан. Връщане в хотела в 9:00ч. Закуска.

Посещение на археологическия комплекс Теотиуакан с изумителните пирамиди на ацтеките. Според легендите на ацтеките в този древен град са родени мъдростта, знанието, боговете и вярата в тях. Теотиуакан е един от най-впечатляващите археологически зони в света. Легендата гласи, че тук се намира енергийният център на Мексико. От върха на пирамидите на Слънцето и на Луната се открива впечатляваща гледка. Вярва се, че на върха на пирамидата на Слънцето, можете да поемете енергия като вдигнете ръце към небето.

Посещение на демонстрация на методите за чудодейно използване на зеленото агаве, наследено от предиспанските времена.

Обяд в традиционен колоритен ресторант.

Отпътуване към щата Идалго и каньона Толантонго. Пристигане вечерта. Настаняване за 1 нощувка.

Ден 8: Идалго - Каньона Толантонго - Мексико Сити

Закуска. Автобусно пътуване до каньона Толантонго, който се извива сред зелените Кордилери. Възможност за плуване в топлите минерални басейни, в които пада водата от скалата на лазурно синята река Толантонго. Следва 40 минутен лек пешеходен преход по горска пътека, лъкатушеща през джунглата, която води до панорамни площадки с изключителни гледки към каньона Толантонго. Пътят минава покрай топла тюркоазена река, необикновен планински тунел, естествена пещера - сауна и многобройни красиви водопади.

Свободно време в рая на Толантонго - възможност заплуване и релакс сред уникалната природа в джунглата. Обяд.

Вечерта отпътуване за Мексико Сити. Настаняване в хотел за 1 нощувка.

Ден 9: Мексико Сити - Оахака

Закуска. Посещение на Антропологическия музей, който съхранява най-голямата колекция в света от мезоамериканско изкуство от културата на маите, ацтеките, олмеките, толтеките, сапотеките, микстеките и други народи от древно Мексико, както и обширна етнографска изложба, посветена на народите на съвременно Мексико. Колекцията на музея съдържа много световноизвестни експонати, като камъкът на Слънцето, наречен календарът на ацтеките, гигантски каменни хора-птици и др.

Вечерен полет от Мексико Сити до Оахака – град, защитен от ЮНЕСКО, столица на най-колоритния и най-автентичен индиански щат в Мексико.

Трансфер до хотела. Настаняване за 2 нощувки.

Ден 10: Оахака - Археологическия град Монте Албан - Оахака

Закуска. Автобусен преход до археологическия град Монте Албан от цивилизацията на сапотеките – най-древният предколумбов народ. Съвременното му име е дадено от испанците поради приликата на околните пейзажи с албанските планини. Той е разположен по хребетите на долината на Оахака. Монте Албан е единственият древен град в Мезоамерика, в който освен обичайните церемониални площади и храмове, са построени и гробници. През 1931 г. мексиканския археолог Алфонсо Касо открива 100 килограмово златно съкровище, сравнимо със съкровищата на Тутанкамон или Троя. В разцвета на града тук са живели повече от 50 000 души. От този период са намерени и археологически находки от четиристайни занаятчийски къщи както и аристократски домове. Пешеходна разходка в историческия център на Монте Албан, който удивлява с архитектурното единство на сградите около Големия площад, с красивите си храмове и огромният акропол. Свободно време.

Автобусен преход до град Оахака. Градът е включен е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство заради красивата си колониална архитектура от три века назад както и богатството от културни традиции, които е съхранил. Обликът на бивш колониален град, запазил монументалното си величие, Оаксака дължи и на 27-те религиозни храма, сред които със своето великолепие, се откроява Храмът "Санто Доминго де Гусман". Неговата стилна фасада се допълва от богато украсен интериор с позлатени стени и скулптури. Много от сградите са построени с местен зелен вулканичен камък cantera, който се среща в няколко района на Мексико.

Посещение на Музея на културите, представящ богата колекция от предколумбови артефакти. Изложени са 500 бижута и предмети на изкуството от злато, тюркоаз, кехлибар и обсидиан, открити в гробница на археологическия комплекс Монте Албан през 1932 г. Златните предмети се считат за най-добрите по рода си в Мезоамерика. Артистичната атмосфера на града може да се почувства на главния площад, където на открита сцена срещу катедралата, се правят изпълнения на живо на известни мексикански изпълнители. Под сянката на гигантски лаврови дървета могат да се видят тайни заклинателни ритуали на местни знахари и лечители. Може да се наблюдава на живо и типичното за Оаксака изкуство "алебрие"- изработване на причудливи цветни фигурки на животни от дърво. По уютните улички в стария град се предлага колоритен местен текстил и керамика.

Оахака е град на постоянни празненства и ритуали и домакин на редица регионални и национални фестивали, които отразяват душата на Мексико и неговите хора. Той се отличава и с местни кулинарни традиции и специалитети като приготвяне на занаятчийски шоколад - един от най-добрите в страната, прочутото сирене Оахака както и сушени лайм скакалци и др.

Оахака е градът на мескала – алкохолна напитка, роднина на известната текила. Този град предлага истинско разнообразие от интересни мексикански традиции.

Ден 11: Оахака - Санта Мария де Туле - Теуантепек

Закуска. Автобусно пътуване през щата Оахака. Пешеходна разходка в пъстрото селце Санта Мария де Туле, където расте дървото Туле от семейство таксодиум - най-дебелото хилядолетно дърво в света с диаметър на ствола 14 м. Местните индианци сапотеки вярват, че дървото е засадено от жрец на ацтекския бог на вятъра Ексекатл, който е създал любовта между хората. Много клони и израстъци на дървото наподобяват изображения на животни. Ясно се открояват лъв, елен,пуйка,костенурка, крокодил и различни хищни риби. Легендата разказва, че животните, бягайки от ловците, се скрили на дървото, както ги посъветвал богът-покровител Питао. От 2001 г. дървото Туле е включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство.

Автобусен преход до резервата Yerve el Agua. Пътят до резервата представлява живописно 22 км. криволичеща серпантина, предлагаща великолепни природни гледки. Yerve el Agua са термални извори с високо съдържание на калциев карбонат във водата, който при утаяването си образува каменни водопади върху планинските склонове. Тези извори представляват интересен природен феномен, който създава всякакви причудливи релефни форми. Свободно време за плуване в естествените каменни басейни сред заобикалящата субтропичната флора с разнообразни представители - от сух кактус до вечнозелен бор.

Автобусно пътуване до град Теуантепек, разположен на едноименния провлак между Мексиканския залив и Тихия океан. Това е първото проектирано място за между океански канал, който не е реализиран поради различни политически и икономически причини .

Пристигане вечерта и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 12: Теуантепек - Каньона Сумидеро - Чиапа де Корсо

Закуска. Отпътуване към щата Чиапас - един от най-автентично запазените индиански райони в Мексико. Ще се запознаем отблизо с уникалната екосистема на тропическите гори Ел Окоте и каньона дел Сумидеро. Ще разглеждаме каньона Сумидеро 2 дни: както отвисоко, така и отблизо ще съзерцаваме и снимаме на уникалните природни пейзажи. Обиколката включва високите наблюдателни площадки, от които гледките към каньона са хипнотизиращи. Разкриват се мащабни спиращи дъха панорами, които остават незабравими спомени. Планинските склонове са покрити с вечнозелени борове, а по тях се увиват екзотични бромелии и орхидеи. По време на прехода могат да се срещнат паякообразни маймуни и лешояди.

Следва автобусно пътуване до Чиапа де Корсо - интересен колониален град, основан от конкистадорите през 1528 г. Той е известен в цял свят със своя колоритен карнавал. Пешеходна разходка в историческия център с колониалните цветни къщи, красивия фонтан в мавритански стил "мудехар" и огромното дърво сейба, наричано от местните "почота". Град Чиапа де Корсо е включен в списъка на „Магическите градове в Мексико“.

Настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 13: Чиапа де Корсо - Параклисът на Св. Дева - Сан Кристобал де лас Касас

Закуска. Автобусен трансфер до пристанището на река Грихалва, откъдето започва атрактивно плаване с моторна лодка в каньона Сумидеро. Той се счита за природното чудо на Чиапас и поразява със своите грандиозни размери и красота. Постепенно, завой след завой, каньонът разкрива все по-величествени скали с огрени от слънцето върхове. Височината им е толкова голяма, че слънцето никога не прониква до нивото на реката. Правят се няколко спирки на най-атрактивните места в каньона.

Първата спирка е параклисът на Св. Дева от Гвадалупе – малка пещера в скалата, която е естествено карстово образувание високо над речното ниво. Втората спирка е т. нар. "коледна елха" – скален феномен с височина няколко десетки метра, наподобяваща формата на елха. От върха водата се стича шумно в реката, като блести на слънцето с всички цветове на дъгата. Най-зашеметяващото място в каньона е най-високата му точка на почти 1000 м. над речното ниво. Според легендата, от тук са втурнали части от военните отряди на Чиапас, за да не се предадат на испанците. Скалните стени, закриващи небето, наподобяват колоните на църква.

Следва автобусен преход до колониалния град Сан Кристобал де лас Касас. Той е разположен високо в планината и очарова с оригиналната си архитектура в стила на традиционния испански барок с дълги улици илуксозни фасади на разноцветните къщи. В града преобладаващо е индианското население, което със своя начин на живот и обичаи, създава уникална магическа атмосфера.

През 2003 г. Сан Кристобал де лас Касас е включен в списъка на „Магическите градове на Мексико“.

Пристигане и настаняване в стар испански хотел - хасиенда за 2 нощувки. Вечерна разходка.

Ден 14: Сан Кристобал де лас Касас - Сан Хуан Чамула - Сан Кристобал де лас Касас

Закуска. Пешеходна разходка в центъра на Сан Кристобал де лас Касас - посещение на вековната католическа църква "Св. Дева от Гвадaлупе" на централния площад, в която могат да се видят седнали в кръг на пода върху слама, индианци, изпълняващи езически ритуали. Градът е интересна смесица от езичество и християнство.Той е кръстен на Сан Кристобали Бартоломе де Лас Касас, испански свещеник, който защитавал правата на местните американци и е първият епископ на Чиапас. Свободно време за разглеждане на местния индиански базар.

Следва автобусно пътуване до мистичното индианско село Сан Хуан Чамула, където са запазени вековните традиции на индианците от племето цоцил.Тук те са постигнали и автономия от властите на Чиапас. Сан Хуан Чамула живее по свои собствени закони, които са различни от останалата част на щата и цялата страна. Това важи и за религията. В Чиапас индианската, испанската и американската култура съжителстват без да се конкурират, но и не се смесват. Шаманите в църквата са пример за това съжителство. Често лечителите курандерос практикуват в помещенията на църквата и шаманизмът мирно съжителства с католицизма. В църквата се провеждат различни езически ритуали: палене на свещи и тамян, рязане на главите на петли, премитане с метли от билки. Индианците цоцил перфектно съчетават християнската религиозна практика с предиспанските ритуали, свързани например със земеделския цикъл. Те се молят, като искат от християнските светии богата реколта и в допълнение незабавно се обръщат към силите на природата, когато искат защита от небесните сили, планини, клисури и реки. Разходката по улиците на Чамула е истинско мистично пътуване. Ще посетим уникална местна църква, в която католическите обреди и предиспанските вярвания на индианците са сложно преплетени. И днес в църквата, осветена от хиляди свещи, се изнасят молитви на цоцилския и лакандонски език, които са част от индианското езиково многообразие, наследство от времето на маите. Тук има официална забрана за снимане на местни жители. Запознанството с автентичния свят на наследниците на маите продължава в оживеното село Синакантан.Следва посещение на традиционно индианско семейство, което се занимава с ръчно тъкане на традиционни памучни и вълнени облекла. С този занаят се занимават повечето жители на селото, като чрез него пресъздават божествените сили на природата и вярванията си, зачитайки древните традиции и обичаи. Вечерна разходка и свободно време сред лежерната магия на Сан Кристобал де лас Касас.

Ден 15: Сан Кристобал де лас Касас - Водопад Ел Чифлон -Комитан де Домингес

Закуска. Автобусно пътуване до водопада Ел Чифлон, в превод от испански „свирене" – един от най-живописните водопади в щата Чиапас. Пътят е планински и преминава сред зелени борови гори и кипящи планински потоци и навлиза дълбоко в селвата на Чиапас, сред която отдалече се откроява водопадаът Ел Чифлон. Той привлича вниманието със зрелищното си местоположение точно по средата на скалата. Пешеходен преход до най-стръмния и мощен поток на водопада по пътека с множество площадки за наблюдение, а след това по обикновена тясна планинска пътека през гъстата джунгла. Маршрутът минава покрай буйната река с водовъртежи, с причудливи корени на дърветата във водата и невероятни скални феномени и няколко малки красиви водопади, падащи се в тюркоазени лагуни, в които може да се плува. Свободно време за плуване и зареждане с кристално чистата енергия на тропическите водопади. Автобусен трансфер до град Комитан де Домингес. Настаняване в хотела за 1 нощувка. Разходка из централния плоад на колониалния град, известен в Чиапас с разнообразните си архитектурни стилове, традиции и обичаи.

Ден 16: Комитан де Домингес - Националния парк "Езерата Монтебело"

Закуска. Автобусно пътуване до Националния парк "Езерата Монтебело", който е природен шедьовър на щата Чиапас и се намира на границата с Гватемала. Той обхваща 59 езера и 6 000 хектара девствени иглолистни гори. От 2009 г. паркът е включен в списъка на биосферните резервати на ЮНЕСКО. Ще прекараме целия ден в царството на невероятни пейзажи, гористи планински вериги и пъстра природна палитра. Пешеходен преход покрай фантастично красиви планински езера с различни размери и нюанси, зад които се открояват вечнозелени планини и искрят борови върхове, обляни от слънчевите лъчи. Тези езера представляват верига от древни сеноти, които са се образували с течение на времето в резултат на ерозия на скалите. По пътя наблюдаваме богатата екосистема на парка с ендемична флора и фауна. Достигаме до наблюдателни площадки, от които се разкриват прекрасни панорами към езерата, а след това и до най-голямото и красиво езеро Цискао, искрящо в различни нюанси - от ярко синьо до хипнотизиращо изумрудено. Следва кратко плаване със сал до миниатюрния "Остров на орхидеите". Възможност за плуване в дъждовната вода на лагуните; по желание: възможност да се наемат каяци за разходка по спокойната бистра вода на езерото. Настаняване за 1 нощувка в еко-хижа, разположена в националния парк "Езерата Монтебело".

Ден 17: Националния парк "Езерата Монтебело" - Бонампак - Фронтера Коросал

Закуска. Автобусно пътуване до Бонампак - древен град на маите. Пътят преминава покрай държавната граница на Мексико с Гватемала сред джунглата Лакандон и е много живописен: ярко зелени дъждовни гори сред многоцветни облаци, млечно-мъгливи планински клисури с надвиснали преплетени клони. Лакандонската селва покрива огромна площ, в чиито дълбини живеят маймуни, ягуари, тапири, мексикански мравояди, миещи мечки.Птичето разнообразие също е богато - папагали, тукани, лешояди и други субтропични птици. Посещение на Бонампак, открит за света от скитащ романтик, придружен от млад лакандонец. Посещение на Големия площад на града, Голямата пирамида изградена амфитеатрално с лице към площада и няколко малки храма до Акропола на Бонампаак. Трудно е да откъснете очи от високите дървета, разперили клоните си над самия връх на пирамидата, мистично извисяваща се сред безкрайната джунгла, покрита с млечна мъгла. Мистичната гледка обхваща и планинските върхове на биосферния резерват Montes Azules. Пешеходната разходка продължава до Храма на стенописите, в който са запазени цветни изображения на сцени от управлението на Чан Муваан - най-могъщият владетел на Бонампак . Уникалните фрески изобразяват военни, съдебни, танцови сцени, жертвоприношение и поразяват с чистотата на рисунъка и яркостта на цветовете, както и доброто композиционно подреждане върху разчупената повърхност на храмовите сводове. Запазеното изобразително изкуство на Бонампак е истинско цветно съкровище, което разкрива реалния свят на древните маи. Следва автобусно пътуване до село Фронтера Коросал. Пристигане вечерта. Настаняване в индианска еко-хижа за 1 нощувка.

Ден 18: Фронтера Коросал - Яшчилан - Паленке

Закуска. Автобусно пътуване до Яшчилан - единственият наистина "изгубен" древен град на маите в джунглата на Чиапас, където отново ще се срещнете с фантастична природа, мистицизма на миналото и археологически комплекс, датиращ повече от две хиляди години. Можете да стигнете до тук само по река Усумасинта, която разделя Мексико и Гватемала. На разсъмване ще се качим на лодка и ще се разходим по реката, наблюдавайки двата бряга и живота на обикновените индианци. Слизайки на брега, ще следваме пътеките през джунглата, които ще ни отведат до руините на древния Яшчилан. Пред нас ще се отвори хипнотизираща картина на дивата природа, поразяваща с необикновените звуци на горския „симфоничен оркестър“, величието и силата на зелената завеса на заобикалящата джунгла, корените на гигантски папрати и гигантски дървета, пронизващи каменните структури на Яшчилан. Посещението на Яшчилан рано сутринта дава възможност спокойно да се разгледат многобройните каменни храмове и церемониални площади и да се почувстват енергията и духа на древните маи. Голямото богатство на Яшчилан са многобройните каменни плочи и паметници, които ни позволяват да се потопим в историята на това място и да възстановим хронологията на събитията. Следва автобусно пътуване до Паленке. Пристигане и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 19: Паленке - Кампече

Закуска. Екскурзия до древния град на маите Паленке, обхванат в прегръдката на вечнозелената джунгла. Посещение на археологическия комплекс, в центъра на който се намират Камбанарията, дворцовата кула, дворецът на могъщия цар Пакал и магическите пирамиди "Храмът на Слънцето", "Храмът на Кръста" и "Храмът на надписите". От върха на пирамидите се открива зашеметяваща панорамна гледка към руините на Паленке, появяващи се сякаш мистериозно сред безкрайния горски океан. Тук пред вас е мистерията на вековете, мистерията на една цивилизация, която е загинала и изчезнала, но все още като по чудо продължава да живее чрез тези грандиозни сгради сред гъстата дъждовна гора, пресичана от много реки и потоци. Следва автобусно пътуване към град Кампече. Спирка за обяд на красивия бял пясъчен плаж на Мексиканския залив. Пристигане в град Кампече. Настаняване в хотела за 1 нощувка. Пешеходна обиколка на историческия център на града - Катедралата "Св. Богородица на непорочното зачатие", крепостта Сан Мигел, в която се помещава Археологическият музей, бастионите, които служели за наблюдение и защита на града от постоянните пиратски нападения през 17-ти и 18-ти век. Кампече е пристанищен град от 16-ти век - периодът на испанската колониална инвазия в Новия свят.

Ден 20: Кампече - Ушмал - Чичен Ица

Закуска. Автобусно пътуване до един от най-впечатляващите древни градове на маите – Ушмал, единственият в цяла Мезоамерика, построен в архитектурния стил "Puuc". Счита се, че името на града означава "построен три пъти". Ушмал е основан през 6-ти век и се развива през 7-9 ми век, като достига своя разцвет през 10 век, когато тук се заселва династията Сю. Посещение на археологическия комплекс - Пирамидата на магьосника, дворът на монахините, игрището, дворецът на владетеля и храмът на костенурките. Те са построени на различни нива и отразяват мирогледа на маите. Изкачвайки се и слизайки на различни нива, ще усетим цялото великолепие на този град и ще научим как са живели маите. Най-красивата сграда е Дворецът на владетеля. Учените датират построяването му в началото на 10 век. Голямата пирамида е скрита дълбоко в древния град и от нея се открива великолепна гледка към Ушмал. Фасадата на горната му част е украсена с мрежести орнаменти и има 230 изображения на змията на Кукулкан, астрологични символи и маски на бога на дъжда Чак, изработени с каменни мозайки. Пред централния вход се издига каменен трон във формата на двуглав ягуар. Простирайки се на десетки километри в джунглата, градът удивлява със своето величие и мистерии. Всички храмове, пирамиди и сгради, богато украсени с детайлни барелефи, са церемониални структури и са посветени на главния бог на този град - богът на дъжда Чак. Градът не е населяван от много векове, но изглежда жив. Неговите дворци и пирамиди са пропити с духа на древни легенди и обвити в неразгадани мистерии. Руините на древния град Ушмал са включени в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство и са едни от най-интересните и ценни архитектурни и исторически паметници от културата на маите. Следва автобусно пътуване до днешното село Чичен Ица – порта към едноименния древен град на маите. Пристигане вечерта и настаняване в хотела за 1 нощувка.

Ден 21: Чичен Ица - езеро Ик Кил - Чичен Ица - Канкун

Закуска. Посещение и възможност за плуване в карстовото езеро Ик Кил - уникален подземен кладенец - сеноте. Отличава се с изключителната си екзотична красота: каменни сводове, обвити в зеленина и прозрачно сини подземни води. Сенотите на полуостров Юкатан са природен феномен, който представлява подземна пещера, образувана от срутването на свода, в която се вливат подземни води. Името "сенот" на езика на маите "tsonot", означава кладенец. Cenote Ik Kil има височина от нивото на водата до повърхността на земята 25 м., а от дъното - 45 м. Водата е толкова бистра, че в слънчев ден можете да видите камъни, лежащи на дъното и плуващи рибки. Корените на дърветата, висящи над сенота с тънки нишки, допълват картината на приказния свят. Възможност за плуване и скокове от 2 метра височина. Свободно време сред естествената магия на природата. Следва автобусен преход до Чичен Ица – свещеният град на маите. Посещение на археологическия комплекс с обща площ 5000 кв.м. - пирамидата El Castillo - храм на Кукулкан, висок 24м. с 365 стъпала , храма на ягуарите, обсерваторията El Caracol, пирамидата Osario, Храмът на Xtoloc, футболния стадион на маите и свещения сенот, служил за жертвоприношения. Чичен Ица е включен в списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. През 2007 г. градът на маите е признат и за едно от новите седем чудеса на света. Вечерта пристигане в Канкун. Настаняване в хотела за 2 нощувки.

Ден 22: Канкун

Закуска. Свободно време за плаж и релакс и на брега на тюркоазеното Карибско море. Нощувка.

Ден 23: Канкун - България

Закуска. Свободно време. Трансфер до летището на Канкун. Отпътуване за България.

Ден 24: София

Пристигане на летището в София.

ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В РАЗДЕЛ ХОТЕЛИ И ЦЕНИ НА ОФЕРТАТА!

В момента часът в Мексико е 06:14

Запитване за тази оферта

« Обратно в Топ оферти

« Обратно в Почивки и екскурзии

« Обратно в Екзотика и романс

« Обратно в Оферти 55+

« Обратно в Празници

« Обратно в РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2023 г - ЕКСКУРЗИИ

« Обратно в Самолетни екскурзии

« Обратно в Лукс пътешествия

« Обратно в Планински туризъм

« Обратно в Национални паркове

Туристическа Агенция Авиа Тур ЕООД

ул. Врабча 15А, 1000 София
Т. 0700 10 494

Ние от Авиа Тур имаме за цел да предоставим на всички наши клиенти ефективно, бързо и качествено обслужване като се съобразяваме с техните желания и очаквания.

 • За 1 ДЕН на плаж в Аспровалта, Гърция
  За 1 ДЕН на плаж в Аспровалта, Гърция
 • Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
  Еднодневна екскурзия до Белград, Сърбия
 • Екскурзия за 1 ДЕН до Кавала и остров Тасос, Гърция
  Екскурзия за 1 ДЕН до Кавала и остров Тасос, Гърция
 • Еднодневна екскурзия до пещерата Алистрати, Серес и езерото Керкини
  Еднодневна екскурзия до пещерата Алистрати, Серес и езерото Керкини
 • Екскурзия Гърция и Македония » За 1 ден до Килкис и Дойранско езеро
  Екскурзия Гърция и Македония » За 1 ден до Килкис и Дойранско езеро
 • Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
  Еднодневна екскурзия до Ниш и Дяволския град, Сърбия
 • Екскурзия за 1 ДЕН до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
  Екскурзия за 1 ДЕН до Пирот, Погановски и Суковски манастир, Сърбия
 • Еднодневна екскурзия до пещерата Маара и Драма, Гърция
  Еднодневна екскурзия до пещерата Маара и Драма, Гърция
 • Еднодневна екскурзия до Скопие, Македония
  Еднодневна екскурзия до Скопие, Македония
 • Великден 2023 г на остров Лефкада - хотел 3*, 4 ДНИ с автобус
  Великден 2023 г на остров Лефкада - хотел 3*, 4 ДНИ с автобус
 • Великден 2023 г на остров Корфу - хотел "Messonghi beach" 3*, 5 ДНИ
  Великден 2023 г на остров Корфу - хотел "Messonghi beach" 3*, 5 ДНИ
 • Автобусна екскурзия Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция, 5 дни
  Автобусна екскурзия Венеция, Болоня, Пиза и Флоренция, 5 дни
 • Екскурзия в Италия и Франция - остров Корсика и остров Сардиния, 8 ДНИ
  Екскурзия в Италия и Франция - остров Корсика и остров Сардиния, 8 ДНИ
 • Уикенд в Турция - Истанбул със самолет, 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в Турция - Истанбул със самолет, 4 дни /3 нощувки
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - МУРСИЯ, Ла Манга дел Мар Менор
  Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - МУРСИЯ, Ла Манга дел Мар Менор
 • Остров Аруба – рай с бели пясъци и фламинго
  Остров Аруба – рай с бели пясъци и фламинго
 • Екзотично пътешествие в Ямайка. Почивка на Карибско море
  Екзотично пътешествие в Ямайка. Почивка на Карибско море
 • Екзотична и романтична почивка на остров Барбадос
  Екзотична и романтична почивка на остров Барбадос
 • Почивка в Доминиканска република - Пунта Кана, 7 нощувки
  Почивка в Доминиканска република - Пунта Кана, 7 нощувки
 • Eкскурзия Исландия 2023 г с полет от София, 5 нощувки + 6 екскурзии
  Eкскурзия Исландия 2023 г с полет от София, 5 нощувки + 6 екскурзии
 • Почивка в КЕНИЯ 2023 г на брега на Индийския океан - Диани Бийч, 8 ДНИ
  Почивка в КЕНИЯ 2023 г на брега на Индийския океан - Диани Бийч, 8 ДНИ
 • Уикенд във Вечният Рим - екскурзия със самолет и водач, 5 ДНИ
  Уикенд във Вечният Рим - екскурзия със самолет и водач, 5 ДНИ
 • Почивка в ИНДОНЕЗИЯ - БАЛИ в хотел "Ayodya Resort Bali" 4*
  Почивка в ИНДОНЕЗИЯ - БАЛИ в хотел "Ayodya Resort Bali" 4*
 • КУБА и МЕКСИКО - Варадеро, Хавана, Мексико сити и Канкун с водач
  КУБА и МЕКСИКО - Варадеро, Хавана, Мексико сити и Канкун с водач
 • Гранд тур на Перу - от крайбрежието до Андите, 17 дни
  Гранд тур на Перу - от крайбрежието до Андите, 17 дни
 • Екскурзия в Азия - Великден 2023 г в Сингапур, 7 дни с водач
  Екскурзия в Азия - Великден 2023 г в Сингапур, 7 дни с водач
 • Почивка на Охридското езеро, 4 нощувки със закуски и вечери
  Почивка на Охридското езеро, 4 нощувки със закуски и вечери
 • Почивка в Италия - Римини, хотел Vittoria 4*, 7нощувки + 2 екскурзии
  Почивка в Италия - Римини, хотел Vittoria 4*, 7нощувки + 2 екскурзии
 • Перлите на Португалия - Лисабон, Порто, Фатима, Коимбра, 8 ДНИ
  Перлите на Португалия - Лисабон, Порто, Фатима, Коимбра, 8 ДНИ
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, хотел "Fuengirola Park" 4*
  Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, хотел "Fuengirola Park" 4*
 • Опатия, Риека, полуостров Истрия и остров Крък с автобус, 5 дни
  Опатия, Риека, полуостров Истрия и остров Крък с автобус, 5 дни
 • Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Шугър Бийч 5*
  Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Шугър Бийч 5*
 • Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Веранда Пол и Виржини 3+*
  Екзотична почивка на остров Мавриций в хотел Веранда Пол и Виржини 3+*
 • Екзотична почивка на Сейшелските острови. Сватбени пътешествия Сейшели
  Екзотична почивка на Сейшелските острови. Сватбени пътешествия Сейшели
 • Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 4*
  Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 4*
 • Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 5*
  Екзотична почивка на остров Мавриций. Сватбено пътешествие на Мавриций 5*
 • Сватбено пътешествие, екзотична почивка Сейшели 4*
  Сватбено пътешествие, екзотична почивка Сейшели 4*
 • Белград, Сремски Карловци и Нови Сад - екскурзия с автобус, 3 дни
  Белград, Сремски Карловци и Нови Сад - екскурзия с автобус, 3 дни
 • Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
  Кападокия - вълшебството на Мала Азия, 7 дни /6 нощувки
 • Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро за 1 ДЕН
  Трън, Ждрелото на Ерма и Власинското езеро за 1 ДЕН
 • Септемврийски празници на остров Лефкада, 3 нощувки
  Септемврийски празници на остров Лефкада, 3 нощувки
 • Перлите на Егея - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
  Перлите на Егея - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
 • Транссибирски експрес - 15 дни. Луксозния влак Golden Eagle
  Транссибирски експрес - 15 дни. Луксозния влак Golden Eagle
 • Уикенд в Швейцария - Женева - градът на часовниците и шоколада, 4 ДНИ
  Уикенд в Швейцария - Женева - градът на часовниците и шоколада, 4 ДНИ
 • Септемврийски празници 2022 г в Румъния - 3 дни / 2 нощувки
  Септемврийски празници 2022 г в Румъния - 3 дни / 2 нощувки
 • Едеса, Кастория и остров Свети Ахил, Гърция, 3 ДНИ
  Едеса, Кастория и остров Свети Ахил, Гърция, 3 ДНИ
 • СИЦИЛИЯ 2022 г - Hotel Lindbergh Sikania Resort & SPA 4* (ex. Eden Village)
  СИЦИЛИЯ 2022 г - Hotel Lindbergh Sikania Resort & SPA 4* (ex. Eden Village)
 • Уикенд в Атина - в Земята на Елините - екскурзия със самолет, 4 дни
  Уикенд в Атина - в Земята на Елините - екскурзия със самолет, 4 дни
 • Септемврийски празници 2023 г в Испания - Мадрид, 5 дни /4 нощувки
  Септемврийски празници 2023 г в Испания - Мадрид, 5 дни /4 нощувки
 • Екскурзия в БРАЗИЛИЯ 2023 г - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, 10 ДНИ
  Екскурзия в БРАЗИЛИЯ 2023 г - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, 10 ДНИ
 • Екскурзия Испания 2023 г - Кастилия и Андалусия със самолет, 8 ДНИ
  Екскурзия Испания 2023 г - Кастилия и Андалусия със самолет, 8 ДНИ
 • Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
  Екскурзия до Кръстова гора и Бачковски манастир, България
 • Екскурзия в България - Копривщица и Старосел за 1 ДЕН
  Екскурзия в България - Копривщица и Старосел за 1 ДЕН
 • Екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“, 1 ДЕН
  Екскурзия до Рилски манастир „Свети Иван Рилски“, 1 ДЕН
 • Екскурзия до Трявна и Дряновския манастир за 1 ДЕН, България
  Екскурзия до Трявна и Дряновския манастир за 1 ДЕН, България
 • Екскурзия до Нова Зеландия и Големият Бариерен риф, 18 ДНИ
  Екскурзия до Нова Зеландия и Големият Бариерен риф, 18 ДНИ
 • Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
  Швейцария - Пътешествие с влакът Бернина Експрес
 • Почивка в КОСТА БРАВА 2023 г - Пинеда де Мар, Испания
  Почивка в КОСТА БРАВА 2023 г - Пинеда де Мар, Испания
 • Почивка в Португалия - ЛИСАБОН И АЛГАРВЕ, 7 нощувки + 2 екскурзии
  Почивка в Португалия - ЛИСАБОН И АЛГАРВЕ, 7 нощувки + 2 екскурзии
 • Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
  Екскурзия до Седемте Рилски езера и Ресиловски манастир
 • Екскурзия и шопинг в Одрин 2023 г, Турция за 1 ден, всяка събота
  Екскурзия и шопинг в Одрин 2023 г, Турция за 1 ден, всяка събота
 • Еднодневна екскурзия до Едеса и Пела, Гърция
  Еднодневна екскурзия до Едеса и Пела, Гърция
 • Екскурзия за 1 ДЕН до Алистрати, Серес и Мелник
  Екскурзия за 1 ДЕН до Алистрати, Серес и Мелник
 • За 1 ДЕН до Струмица, Дойранско езеро и Колешенски водопад
  За 1 ДЕН до Струмица, Дойранско езеро и Колешенски водопад
 • Еднодневна екскурзия до Крива Паланка и Осоговски манастир
  Еднодневна екскурзия до Крива Паланка и Осоговски манастир
 • Най-доброто от Виетнам и Камбоджа, 10 дни /7 нощувки с водач от България
  Най-доброто от Виетнам и Камбоджа, 10 дни /7 нощувки с водач от България
 • Екскурзия в ШВЕЦИЯ, ФИНЛАНДИЯ и ЕСТОНИЯ 2023 г със самолет, 5 дни
  Екскурзия в ШВЕЦИЯ, ФИНЛАНДИЯ и ЕСТОНИЯ 2023 г със самолет, 5 дни
 • Уикенд в Солун - автобусна екскурзия, 1 нощувка
  Уикенд в Солун - автобусна екскурзия, 1 нощувка
 • Почивка в Испания 2023 г - Коста дел Сол, Monarque Fuengirola Park 4* Superior
  Почивка в Испания 2023 г - Коста дел Сол, Monarque Fuengirola Park 4* Superior
 • Уикенд в Загреб и Плитвички езера - екскурзия със самолет, 4 дни
  Уикенд в Загреб и Плитвички езера - екскурзия със самолет, 4 дни
 • Магията на Шварцвалд - автобусна екскурзия 6 дни / 4 нощувки
  Магията на Шварцвалд - автобусна екскурзия 6 дни / 4 нощувки
 • Септемврийски празници на остров Санторини и Атина, 6 дни
  Септемврийски празници на остров Санторини и Атина, 6 дни
 • Еднодневнa екскурзия с автобус Пирот и Ниш, Сърбия
  Еднодневнa екскурзия с автобус Пирот и Ниш, Сърбия
 • Великден 2023 на остров Корфу, 4 нощувки на база All Inclusive
  Великден 2023 на остров Корфу, 4 нощувки на база All Inclusive
 • Екскурзия Магията на Йонийските острови - Лефкада и Парга, 5 дни
  Екскурзия Магията на Йонийските острови - Лефкада и Парга, 5 дни
 • Еднодневна екскурзия в Гърция 2023 г - Алистрати, Серес и Керкини
  Еднодневна екскурзия в Гърция 2023 г - Алистрати, Серес и Керкини
 • Крагуевац, Етно селище Галетово сокаче и манастир Дивостин
  Крагуевац, Етно селище Галетово сокаче и манастир Дивостин
 • Испания и Португалия (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
  Испания и Португалия (през МАДРИД) със самолет, 7 нощувки
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - Палма де Майорка, 7 нощувки със закуски и вечери
  Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - Палма де Майорка, 7 нощувки със закуски и вечери
 • Солун и Каменната гора Метеора с посещение на 3 манастира
  Солун и Каменната гора Метеора с посещение на 3 манастира
 • КОРФУ - Градината на боговете, 4 нощувки в хотел "Potamaki Beach" 3*
  КОРФУ - Градината на боговете, 4 нощувки в хотел "Potamaki Beach" 3*
 • Уикенд в Белград 2023 г - автобусна екксурзия, 1 нощувка
  Уикенд в Белград 2023 г - автобусна екксурзия, 1 нощувка
 • ЛОНДОН - градът на контрастите, 3 нощувки - екскурзия със самолет
  ЛОНДОН - градът на контрастите, 3 нощувки - екскурзия със самолет
 • Великден 2023 г на Халкидики - Ситония в хотел Porto Carras Meliton 5*
  Великден 2023 г на Халкидики - Ситония в хотел Porto Carras Meliton 5*
 • Столиците на Централна Европа със самолет, 5 дни /4 нощувки
  Столиците на Централна Европа със самолет, 5 дни /4 нощувки
 • Уикенд в Дисниленд 2023 г - Париж, 3 нощувки + Двудневна карта
  Уикенд в Дисниленд 2023 г - Париж, 3 нощувки + Двудневна карта
 • Автобусна екскурзия Баварски замъци, 5 дни /3 нощувки
  Автобусна екскурзия Баварски замъци, 5 дни /3 нощувки
 • Уикенд в Етно Село Тимчевски с вечеря и жива музика, 1 нощувка
  Уикенд в Етно Село Тимчевски с вечеря и жива музика, 1 нощувка
 • Екскурзия до Великобритания и Шотландия, 8 нощувки + 8 екскурзии
  Екскурзия до Великобритания и Шотландия, 8 нощувки + 8 екскурзии
 • Екскурзия в ЕВРОПА 2023 г - Великобритания + 7 държави с автобус, 12 ДНИ
  Екскурзия в ЕВРОПА 2023 г - Великобритания + 7 държави с автобус, 12 ДНИ
 • Почивка в ПОРТУГАЛИЯ 2023 - Лисабон със самолет и водач, 8 дни
  Почивка в ПОРТУГАЛИЯ 2023 - Лисабон със самолет и водач, 8 дни
 • Великден 2023 г във Върнячка баня - 3 нощувки, екскурзия с автобус
  Великден 2023 г във Върнячка баня - 3 нощувки, екскурзия с автобус
 • Еднодневна екскурзия до КАВАЛА И ОСТРОВ ТАСОС, Гърция
  Еднодневна екскурзия до КАВАЛА И ОСТРОВ ТАСОС, Гърция
 • Екскурзия до Деветашка пещера, Крушунски водопади и Ловеч
  Екскурзия до Деветашка пещера, Крушунски водопади и Ловеч
 • Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженски манастир
  Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженски манастир
 • Еднодневен тур до Цари Мали град, Сапарева баня, Овчарченски водопад
  Еднодневен тур до Цари Мали град, Сапарева баня, Овчарченски водопад
 • Кения – Сафари в саваната на Масай Мара с директен чартър с водач от България
  Кения – Сафари в саваната на Масай Мара с директен чартър с водач от България
 • Еднодневна екскурзия до Пирот и Темски манастир, Сърбия
  Еднодневна екскурзия до Пирот и Темски манастир, Сърбия
 • Уикенд в Сърбия - Ниш с вечеря и музика на живо с неограничена консумация на местни напитки
  Уикенд в Сърбия - Ниш с вечеря и музика на живо с неограничена консумация на местни напитки
 • Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
  Черепишки манастир, Враца и Леденика - екскурзия България за 1 ден
 • Почивка на остров Тасос 2023 г, Гърция с автобус, 5 нощувки
  Почивка на остров Тасос 2023 г, Гърция с автобус, 5 нощувки
 • Екскурзия до Сингапур и остров Бинтан, 9 дни с водач
  Екскурзия до Сингапур и остров Бинтан, 9 дни с водач
 • Великден 2023 г в Белград - по Сава и Дунав - автобусна екскурзия
  Великден 2023 г в Белград - по Сава и Дунав - автобусна екскурзия
 • Еднодневна екскурзия до Солун 2023 г, Гърция с автобус + шопинг тур
  Еднодневна екскурзия до Солун 2023 г, Гърция с автобус + шопинг тур
 • Екскурзия Древна Елада - Коринтският канал, Нафплион, Микена, Атина и Делфи
  Екскурзия Древна Елада - Коринтският канал, Нафплион, Микена, Атина и Делфи
 • Екскурзия до ЛЕМНОС - островът на боговете с автобус, 4 ДНИ
  Екскурзия до ЛЕМНОС - островът на боговете с автобус, 4 ДНИ
 • Почивка в Пунта Кана - хотел "Melia Caribe Beach Resort" 5*, 7 нощувки
  Почивка в Пунта Кана - хотел "Melia Caribe Beach Resort" 5*, 7 нощувки
 • Уикенд във Видин, Калафат и Крайова. Екскурзия в Румъния
  Уикенд във Видин, Калафат и Крайова. Екскурзия в Румъния
 • Перлите на Южна Италия - Соренто, Неапол, Амалфи и о-в Капри, 5 ДНИ
  Перлите на Южна Италия - Соренто, Неапол, Амалфи и о-в Капри, 5 ДНИ
 • Балтийска приказка 2023 г - Латвия, Естония, Финландия и Швеция, 8 ДНИ
  Балтийска приказка 2023 г - Латвия, Естония, Финландия и Швеция, 8 ДНИ
 • Бирфест в Белград, Сърбия - 19.08.2023 г, 2 дни - автобусна екскурзия
  Бирфест в Белград, Сърбия - 19.08.2023 г, 2 дни - автобусна екскурзия
 • Екскурзия до Будапеща, Кечкемет и езерото Балатон, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия до Будапеща, Кечкемет и езерото Балатон, 4 дни /3 нощувки
 • Класическа Испания - Барселона, Сарагоса, Мадрид, Толедо и Валенсия
  Класическа Испания - Барселона, Сарагоса, Мадрид, Толедо и Валенсия
 • Екскурзия в Италия и Швейцария 2023 г - Уикенд в Милано, 4 дни
  Екскурзия в Италия и Швейцария 2023 г - Уикенд в Милано, 4 дни
 • Куба - Хавана и Варадеро - екскурзия с водач от България + 4 екскурзии
  Куба - Хавана и Варадеро - екскурзия с водач от България + 4 екскурзии
 • Екскурзия във Франция - Париж със самолет, 4 нощувки
  Екскурзия във Франция - Париж със самолет, 4 нощувки
 • Почивка на Карибите - остров Аруба
  Почивка на Карибите - остров Аруба
 • Септемврийски празници 2023 г в Барселона със самолет, 4 дни
  Септемврийски празници 2023 г в Барселона със самолет, 4 дни
 • Автобусна екскурзия Гърция - Уикенд на остров Тасос, 3 ДНИ
  Автобусна екскурзия Гърция - Уикенд на остров Тасос, 3 ДНИ
 • Великден 2023 г в Атина - екскурзия с автобус, 3 нощувки + Делфи
  Великден 2023 г в Атина - екскурзия с автобус, 3 нощувки + Делфи
 • Почивка в Италия 2023 г в СИЦИЛИЯ, Хотел ACACIA RESORT 4* LUX
  Почивка в Италия 2023 г в СИЦИЛИЯ, Хотел ACACIA RESORT 4* LUX
 • Почивка в Гърция 2023 г - на остров Евия, 8 дни + 2 екскурзии
  Почивка в Гърция 2023 г - на остров Евия, 8 дни + 2 екскурзии
 • Септемврийски празници в ТОСКАНА със самолет, 3 нощувки
  Септемврийски празници в ТОСКАНА със самолет, 3 нощувки
 • Първа пролет в Израел 2023 г с водач, 3 нощувки със закуски и вечери
  Първа пролет в Израел 2023 г с водач, 3 нощувки със закуски и вечери
 • Екскурзия в Израел - тайните на свещената земя - 6 дни /5 нощувки
  Екскурзия в Израел - тайните на свещената земя - 6 дни /5 нощувки
 • Екскурзия в Гърция - Солун и Метеора - 6-те манастира, 3 ДНИ
  Екскурзия в Гърция - Солун и Метеора - 6-те манастира, 3 ДНИ
 • Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 3 нощувки на круизен кораб, 8 дни
  Столиците на Скандинавия и Зогнефьорд - 3 нощувки на круизен кораб, 8 дни
 • Екскурзия в Испания 2023 г - Уикенд в Мадрид със самолет, 4 дни
  Екскурзия в Испания 2023 г - Уикенд в Мадрид със самолет, 4 дни
 • Екскурзия в Южна Италия 2023 г със самолет + 7 екскурзии, 8 дни
  Екскурзия в Южна Италия 2023 г със самолет + 7 екскурзии, 8 дни
 • Почивка в Кения 2023 г + Сафари в саваната на Масай Мара с водач
  Почивка в Кения 2023 г + Сафари в саваната на Масай Мара с водач
 • Екскурзия Сингапур и Малайзия - Куала Лумпур, 9 дни с водач
  Екскурзия Сингапур и Малайзия - Куала Лумпур, 9 дни с водач
 • Септемврийски празници 2023 г в АМСТЕРДАМ, 3 нощувки
  Септемврийски празници 2023 г в АМСТЕРДАМ, 3 нощувки
 • Уикенд в Сокобаня 2023 г - Автобусна екскурзи Сърбия, 2 дни
  Уикенд в Сокобаня 2023 г - Автобусна екскурзи Сърбия, 2 дни
 • 3-ти Март в БЕЛГРАД – градът на две реки, 2 нощувки
  3-ти Март в БЕЛГРАД – градът на две реки, 2 нощувки
 • Самуилово царство - екскурзия с автобус, 4 нощувки
  Самуилово царство - екскурзия с автобус, 4 нощувки
 • АЛБАНИЯ - Земята на орлите, екскурзия с автобус - 3 нощувки
  АЛБАНИЯ - Земята на орлите, екскурзия с автобус - 3 нощувки
 • ШВЕЙЦАРСКА ПРИКАЗКА - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих / 6 дни
  ШВЕЙЦАРСКА ПРИКАЗКА - Лугано, Люцерн, Женева, Лозана, Цюрих / 6 дни
 • Страната на Дракула - екскурзия с автобус, 3 дни /2 нощувки
  Страната на Дракула - екскурзия с автобус, 3 дни /2 нощувки
 • Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
  Еднодневна екскурзия до Боженци, Етъра, Соколски манастир
 • Очарованието на Адриатика - Будва, Котор и Дубровник, 4 дни
  Очарованието на Адриатика - Будва, Котор и Дубровник, 4 дни
 • Круиз Миконос, Санторини, Крит, Милос, Атина + Кушадасъ, 8 ДНИ
  Круиз Миконос, Санторини, Крит, Милос, Атина + Кушадасъ, 8 ДНИ
 • Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
  Очарованието на Будапеща - автобусна екскурзия 3 нощувки
 • КРЪК - романтичният остров на Хърватия, 5 дни
  КРЪК - романтичният остров на Хърватия, 5 дни
 • ЕКСКУРЗИЯ ДО ЮЖНА АФРИКА С ВОДОПАДА ВИКТОРИЯ И ЗИМБАБВЕ
  ЕКСКУРЗИЯ ДО ЮЖНА АФРИКА С ВОДОПАДА ВИКТОРИЯ И ЗИМБАБВЕ
 • Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
  Индивидуална екскурзия ШВЕЙЦАРИЯ с влакът Голдън Пас
 • Септемврийски празници в Златна Прага със самолет, 4 дни
  Септемврийски празници в Златна Прага със самолет, 4 дни
 • Почивка на островът на рицарите - Малта, 4 нощувки
  Почивка на островът на рицарите - Малта, 4 нощувки
 • Майски празници 2022 г в Будапеща, 4 дни /3 нощувки
  Майски празници 2022 г в Будапеща, 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия в Германия 2023 г - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
  Екскурзия в Германия 2023 г - Дрезден, Берлин, Потсдам, Лайпциг и Мюнхен
 • Екскурзия Италия - Венеция, Мурано, Бурано, Лаго ди Гарда и Верона
  Екскурзия Италия - Венеция, Мурано, Бурано, Лаго ди Гарда и Верона
 • Екскурзия в Италия 2023 г - Уикенд в Рим - сърцето на Империята, 4 дни
  Екскурзия в Италия 2023 г - Уикенд в Рим - сърцето на Империята, 4 дни
 • Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки с автобус
  Санторини - магнетичният вулканичен рай 6 дни /5 нощувки с автобус
 • Екскурзия в Португалия 2023 г - Лисабон и Порто, 7 нощувки + 4 екскурзии
  Екскурзия в Португалия 2023 г - Лисабон и Порто, 7 нощувки + 4 екскурзии
 • Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
  Испания и Португалия (през Малага) със самолет, 7 нощувки
 • Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация, 7 нощувки
  Дубай и Абу Даби - върхът на арабската цивилизация, 7 нощувки
 • Япония – страната на изгряващото слънце, 11 дни /9 нощувки
  Япония – страната на изгряващото слънце, 11 дни /9 нощувки
 • Великден 2023 в Испания - Мадрид, Толедо, Авила и Сеговия
  Великден 2023 в Испания - Мадрид, Толедо, Авила и Сеговия
 • Екскурзия до ИСЛАНДИЯ 2023 г - обиколна програма с водач, 11 дни
  Екскурзия до ИСЛАНДИЯ 2023 г - обиколна програма с водач, 11 дни
 • Майски празници 2023 г в Прага, Дрезден и Карлови Вари, 5 ДНИ
  Майски празници 2023 г в Прага, Дрезден и Карлови Вари, 5 ДНИ
 • Екскурзия Йонийска приказка - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
  Екскурзия Йонийска приказка - остров Лефкада, Кефалония и Закинтос
 • Почивка в Албания 2023 г - Саранда, 3 нощувки в хотел 4* със закуски
  Почивка в Албания 2023 г - Саранда, 3 нощувки в хотел 4* със закуски
 • РУМЪНИЯ - Карпатски легенди / 3 нощувки със закуски и вечери
  РУМЪНИЯ - Карпатски легенди / 3 нощувки със закуски и вечери
 • Виена - изкуство и култура, самолетна екскурзия, 3 нощувки
  Виена - изкуство и култура, самолетна екскурзия, 3 нощувки
 • КИТАЙ с манастира Шао Лин, екскурзия 13 дни /10 нощувки
  КИТАЙ с манастира Шао Лин, екскурзия 13 дни /10 нощувки
 • Канкун, Чичен Ица и Мексико сити - екскурзия с водач от България, 15 дни
  Канкун, Чичен Ица и Мексико сити - екскурзия с водач от България, 15 дни
 • Почивка в Италия 2023 г - Сардиния - изумрудения остров, 8 дни
  Почивка в Италия 2023 г - Сардиния - изумрудения остров, 8 дни
 • Лисабон и остров Мадейра, 7 нощувки със закуски + 2 екскурзии
  Лисабон и остров Мадейра, 7 нощувки със закуски + 2 екскурзии
 • Италиански езера и Швейцария с влакът Бернина Експрес, 6 ДНИ
  Италиански езера и Швейцария с влакът Бернина Експрес, 6 ДНИ
 • Винен уикенд в Попова кула с вечеря и жива музика, 1 нощувка
  Винен уикенд в Попова кула с вечеря и жива музика, 1 нощувка
 • Балкански калейдоскоп - посещение на 6 държвави, екскурзия с автобус, 7 дни
  Балкански калейдоскоп - посещение на 6 държвави, екскурзия с автобус, 7 дни
 • Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус, 1 нощувка
  Уикенд в Сараево - екскурзия с автобус, 1 нощувка
 • Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  Вълшебството на Лазурния бряг - екскурзия с автобус, 5 нощувки
 • Екскурзия Белгия, Люксембург и Холандия, 6 ДНИ със самолет и водач
  Екскурзия Белгия, Люксембург и Холандия, 6 ДНИ със самолет и водач
 • Бразилия и Аржентина 2023 г - от Рио де Жанейро до Ушуая, 21 ДНИ
  Бразилия и Аржентина 2023 г - от Рио де Жанейро до Ушуая, 21 ДНИ
 • Почивка в Пунта Кана, Доминикана с директен полет, 7 нощувки
  Почивка в Пунта Кана, Доминикана с директен полет, 7 нощувки
 • Екскурзия в МАРОКО - имперските градове със самолет, водач от България
  Екскурзия в МАРОКО - имперските градове със самолет, водач от България
 • Екскурзия Италиански езера - Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо и Лаго Маджоре
  Екскурзия Италиански езера - Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо и Лаго Маджоре
 • Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 31.08.2023 г, 5 ДНИ
  Формула 1 в Италия - Монца, Милано - 31.08.2023 г, 5 ДНИ
 • Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
  Класически тур на Перу - самолетна екскурзия Южна Америка
 • Далмация, Истрия и Словения - екскурзия с автобус, 5 нощувки
  Далмация, Истрия и Словения - екскурзия с автобус, 5 нощувки
 • Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
  Тоскана и Чинкуе Тере - Кулинарен тур в Италия, 6 нощувки
 • Септемврийските празници в Хърватия и Черна гора, 4 нощувки
  Септемврийските празници в Хърватия и Черна гора, 4 нощувки
 • Най-доброто от Шотландия - комбинирана екскурзия, 7 нощувки
  Най-доброто от Шотландия - комбинирана екскурзия, 7 нощувки
 • Екскурзия Копенхаген, Гьотеборг и Стокхолм със самолет, 5 ДНИ
  Екскурзия Копенхаген, Гьотеборг и Стокхолм със самолет, 5 ДНИ
 • Дубай и Индия - екскурзия със самолет, 7 нощувки
  Дубай и Индия - екскурзия със самолет, 7 нощувки
 • ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
  ИНДИЯ: МИСТИКА И РЕАЛНОСТ - екскурзия със самолет, 8 нощувки
 • Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
  Величието на Централна Европа - екскурзия с автобус, 4 нощувки
 • Китай, Хонконг и Макао, с посещение на манастира Шаолин, 10 ДНИ
  Китай, Хонконг и Макао, с посещение на манастира Шаолин, 10 ДНИ
 • Екскурзия в Германия 2023 г - Уикенд в Берлин със самолет, 3 нощувки
  Екскурзия в Германия 2023 г - Уикенд в Берлин със самолет, 3 нощувки
 • ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА КОРЕЯ - СКРИТАТА ТАЙНА НА АЗИЯ / 10 ДНИ
  ЕКСКУРЗИЯ В ЮЖНА КОРЕЯ - СКРИТАТА ТАЙНА НА АЗИЯ / 10 ДНИ
 • Екскурзия до Санкт Петербург - Северната Венеция, 4 дни + 5 екскурзии
  Екскурзия до Санкт Петербург - Северната Венеция, 4 дни + 5 екскурзии
 • Най-доброто от Италия - екскурзия със самолет и автобус, 7 дни
  Най-доброто от Италия - екскурзия със самолет и автобус, 7 дни
 • Виена - градът на изкуството - екскурзия с автобус, 2 ношувки
  Виена - градът на изкуството - екскурзия с автобус, 2 ношувки
 • Aвтобусна екскурзия Сърбия - Сребърното езеро, 2 нощувки
  Aвтобусна екскурзия Сърбия - Сребърното езеро, 2 нощувки
 • ПЕРЛИТЕ НА МАРОКО - МАРАКЕШ, ЕСАУИРА И ШЕФШАУЕН, 8 дни
  ПЕРЛИТЕ НА МАРОКО - МАРАКЕШ, ЕСАУИРА И ШЕФШАУЕН, 8 дни
 • Великден в Гърция 2023 г на остров Корфу - хотел Messonghi Вeach 3*
  Великден в Гърция 2023 г на остров Корфу - хотел Messonghi Вeach 3*
 • Екскурзия Румъния – Средновековна Трансилвания, 4 дни
  Екскурзия Румъния – Средновековна Трансилвания, 4 дни
 • Автобусна екскурзия Франция, Австрия, Италия и Швейцария, 12 ДНИ
  Автобусна екскурзия Франция, Австрия, Италия и Швейцария, 12 ДНИ
 • Уикенд в Македония - Кратово,1 нощувка със закуска и вечеря
  Уикенд в Македония - Кратово,1 нощувка със закуска и вечеря
 • Сицилия - Перлата на италианския Юг, екскурзия със самолет и водач, 8 ДНИ
  Сицилия - Перлата на италианския Юг, екскурзия със самолет и водач, 8 ДНИ
 • Бели нощи в Скандинавия: Норвежки фиорди, Берген и 4 столици
  Бели нощи в Скандинавия: Норвежки фиорди, Берген и 4 столици
 • Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето - екскурзия за 1 ДЕН
  Пещера Венеца, Монтана и Крепостта Калето - екскурзия за 1 ДЕН
 • Почивка в Египет 2023 г - 2 ДНИ в Кайро, 3 на круизен кораб 5* + 2 в Хургада
  Почивка в Египет 2023 г - 2 ДНИ в Кайро, 3 на круизен кораб 5* + 2 в Хургада
 • Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 8 нощувки
  Мексико - магически градове, пирамиди и вулкани, 8 нощувки
 • Екскурзия в Израел - ЕСЕН 2023 г с полет от София, 3 нощувки
  Екскурзия в Израел - ЕСЕН 2023 г с полет от София, 3 нощувки
 • Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
  Родопски архитектурни резервати Лещен и Ковачевица за 1 ден
 • Екскурзия Истанбул - Църквата с ключетата на щастието, 2 нощувки
  Екскурзия Истанбул - Църквата с ключетата на щастието, 2 нощувки
 • ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД: ПУКЕТ, БАНКОК, АЮТАЯ 11 дни /8 нощувки
  ЕКСКУРЗИЯ ДО ТАЙЛАНД: ПУКЕТ, БАНКОК, АЮТАЯ 11 дни /8 нощувки
 • Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет, 14 дни /12 нощувки
  Банкок, Сингапур, Камбоджа и о-в Пукет, 14 дни /12 нощувки
 • Уикенд в Кастория – o-в Св. Ахил – Серес, 2 нощувки
  Уикенд в Кастория – o-в Св. Ахил – Серес, 2 нощувки
 • Почивка на о-в Занзибар - хотел Sultan Sands Island Resort 4*
  Почивка на о-в Занзибар - хотел Sultan Sands Island Resort 4*
 • Екскурзия във Франция, Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия във Франция, Париж - градът на светлината 4 дни /3 нощувки
 • Почивка на ФРЕНСКАТА РИВИЕРА - Ница, Кан, Антиб и Сен Тропе, 8 дни
  Почивка на ФРЕНСКАТА РИВИЕРА - Ница, Кан, Антиб и Сен Тропе, 8 дни
 • Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
  Словения отблизо - автобусна екскурзия 4 дни /3 нощувки
 • Екскурзия в Италия - Венеция, Верона и Басано дел Грапа, 5 дни
  Екскурзия в Италия - Венеция, Верона и Басано дел Грапа, 5 дни
 • Уикенд във Върнячка баня - екскурзия с автобус, 1 нощувка
  Уикенд във Върнячка баня - екскурзия с автобус, 1 нощувка
 • Спа почивка в Пролом баня - 3 нощувки със закуска, обяд и вечеря
  Спа почивка в Пролом баня - 3 нощувки със закуска, обяд и вечеря
 • Уикенд в ТОСКАНА – сърцето на Италия, 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в ТОСКАНА – сърцето на Италия, 4 дни /3 нощувки
 • Автобусна екскурзия Венеция, Верона, Пиза и Флоренция, 5 дни
  Автобусна екскурзия Венеция, Верона, Пиза и Флоренция, 5 дни
 • Майски празници 2023 г в Италия - Милано със самолет, 4 дни
  Майски празници 2023 г в Италия - Милано със самолет, 4 дни
 • Почивка в Египет 2023 г - 4 ДНИ Круиз по Нил + 2 ДНИ в Кайро + 1 ден в Хургада
  Почивка в Египет 2023 г - 4 ДНИ Круиз по Нил + 2 ДНИ в Кайро + 1 ден в Хургада
 • АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА - екскурзия Испания и Мароко, 8 нощувки
  АНДАЛУСИЯ И МАГРЕБА - екскурзия Испания и Мароко, 8 нощувки
 • Уикенд в Турция до Чорлу и Одрин, 1 нощувка с автобус
  Уикенд в Турция до Чорлу и Одрин, 1 нощувка с автобус
 • Куба – романтика, салса, ром и още нещо... 10 дни /7 нощувки
  Куба – романтика, салса, ром и още нещо... 10 дни /7 нощувки
 • Почивка в Испания 2023 г - остров Тенерифе, 7 нощувки в хотел 4*
  Почивка в Испания 2023 г - остров Тенерифе, 7 нощувки в хотел 4*
 • Майски празници 2023 г на остров Санторини, 4 ДНИ - чартърна програма
  Майски празници 2023 г на остров Санторини, 4 ДНИ - чартърна програма
 • Почивка в Гърция 2023 г - остров САНТОРИНИ със самолет, 4 нощувки
  Почивка в Гърция 2023 г - остров САНТОРИНИ със самолет, 4 нощувки
 • Екскурзия Русия - Москва и Санкт Петербург със самолет, 7 дни
  Екскурзия Русия - Москва и Санкт Петербург със самолет, 7 дни
 • Уикенд в Москва - самолетна екскурзия, 3 нощувки + 3 екскурзии
  Уикенд в Москва - самолетна екскурзия, 3 нощувки + 3 екскурзии
 • Уикенд в Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
  Уикенд в Македония - Скопие и Каньона на езерото Матка
 • Дубай - вълшебна приказка, 7 нощувки
  Дубай - вълшебна приказка, 7 нощувки
 • Екскурзия ОАЕ - Дубай и Абу Даби, 5 нощувки + 7 екскурзии
  Екскурзия ОАЕ - Дубай и Абу Даби, 5 нощувки + 7 екскурзии
 • Почивка в ЕГИПЕТ - Кайро и Хургада, Gravity Hotel Aqua Park Hurghada 5*
  Почивка в ЕГИПЕТ - Кайро и Хургада, Gravity Hotel Aqua Park Hurghada 5*
 • Майски празници 2023 г в Гърция - остров КОРФУ, хотел Golden Sands 3*
  Майски празници 2023 г в Гърция - остров КОРФУ, хотел Golden Sands 3*
 • ДЪЩЕРИТЕ НА БАЛТИЙСКО МОРЕ – Литва, Латвия, Естония и Финландия
  ДЪЩЕРИТЕ НА БАЛТИЙСКО МОРЕ – Литва, Латвия, Естония и Финландия
 • Екскурзия Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 4 нощувки
  Екскурзия Френска ривиера - Антиб, Ница, Кан и Монако, 4 нощувки
 • Автобусна екксурзия Париж и Замъците по Лоара без нощен преход
  Автобусна екксурзия Париж и Замъците по Лоара без нощен преход
 • ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ДОКОСВАНЕ ДО ДРЕВНОСТТА, 7 нощувки
  ИЗРАЕЛ И ЙОРДАНИЯ – ДОКОСВАНЕ ДО ДРЕВНОСТТА, 7 нощувки
 • Великденски круиз 2023 - 4 ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ. 5 дни
  Великденски круиз 2023 - 4 ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ. 5 дни
 • Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - Коста Бланка, Бенидорм, 8 ДНИ
  Почивка в ИСПАНИЯ 2023 г - Коста Бланка, Бенидорм, 8 ДНИ
 • Алпийска фантазия - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
  Алпийска фантазия - автобусна екскурзия 8 дни /7 нощувки
 • Италианска и Френска ривиера със самолет и автобус + 3 екскурзии, 7 ДНИ
  Италианска и Френска ривиера със самолет и автобус + 3 екскурзии, 7 ДНИ
 • Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко, 10 дни + 9 екскурзии
  Съкровищата на Португалия, Испания и Мароко, 10 дни + 9 екскурзии
 • 8 март в Сърбия, Пирот - Празнична вечеря с жива музика
  8 март в Сърбия, Пирот - Празнична вечеря с жива музика
 • Свети Валентин - 14.02.2023 г в Дубай и Абу Даби, 6 дни /5 нощувки
  Свети Валентин - 14.02.2023 г в Дубай и Абу Даби, 6 дни /5 нощувки
 • Австрия отблизо - автобусна екскурзия, 5 дни /4 нощувки
  Австрия отблизо - автобусна екскурзия, 5 дни /4 нощувки
 • Екскурзия Испания - Гибралтар, Кадис, Севиля, Кордоба и Толедо, 8 дни
  Екскурзия Испания - Гибралтар, Кадис, Севиля, Кордоба и Толедо, 8 дни
 • Родопска приказка - автобусна екскурзия България, 1 нощувка
  Родопска приказка - автобусна екскурзия България, 1 нощувка
 • Емилия-Романя, Ломбардия и Венето - богатата Италия!
  Емилия-Романя, Ломбардия и Венето - богатата Италия!
 • Лисабон и Азорските острови, екскурзия със самолет + 2 екскурзии
  Лисабон и Азорските острови, екскурзия със самолет + 2 екскурзии
 • Екскурзия в Турция - Истанбул и Бурса, 4 нощувки - дневен преход
  Екскурзия в Турция - Истанбул и Бурса, 4 нощувки - дневен преход
 • Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 3 нощувки
  Загадъчният Единбург - самолетна екскурзия, 3 нощувки
 • Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни
  Очарованието на Прага - екскурзия със самолет, 4 дни
 • Африканско пътешествие до ТУНИС с остров Джерба + 9 екскурзии
  Африканско пътешествие до ТУНИС с остров Джерба + 9 екскурзии
 • Круиз 5 гръцки острова - Миконос, Патмос, Родос, Крит, Санторини + Кушадасъ
  Круиз 5 гръцки острова - Миконос, Патмос, Родос, Крит, Санторини + Кушадасъ
 • Москва и Белите нощи в Санкт Петрбург 2022 г + 10 екскурзии
  Москва и Белите нощи в Санкт Петрбург 2022 г + 10 екскурзии
 • ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж 7 дни /4 нощувки
  ТОСКАНА И УМБРИЯ - италиански пейзаж 7 дни /4 нощувки
 • Белите нощи в Санкт Петребург и Москва със самолет и влак, 8 дни
  Белите нощи в Санкт Петребург и Москва със самолет и влак, 8 дни
 • Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
  Шедьоврите на Централна Европа - автобусна екскурзия, 4 нощувки
 • Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
  Будапеща, Краков и Варшава - от Дунав до Висла, 6 дни
 • Уикенд в МАЛТА - самолетна екскурзия 4 дни /3 нощувки
  Уикенд в МАЛТА - самолетна екскурзия 4 дни /3 нощувки
 • Фестивал на лалетата в Истанбул 2023 г, 3 нощувки с автобус и водач
  Фестивал на лалетата в Истанбул 2023 г, 3 нощувки с автобус и водач
 • Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
  Китай, Хонконг и Макао - очарованието на Азия, 10 дни
 • Пукет и Банкок – перлите на Тайланд с водач, 10 дни /7 нощувки
  Пукет и Банкок – перлите на Тайланд с водач, 10 дни /7 нощувки
 • МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД - екскурзия с водач, 9 дни /8 нощувки
  МАРОКО, СЕВИЛЯ И МАДРИД - екскурзия с водач, 9 дни /8 нощувки
 • Антверпен, Кукенхоф, Амстердам, Брюж и Брюксел със самолет
  Антверпен, Кукенхоф, Амстердам, Брюж и Брюксел със самолет
 • Перлите на ИЗРАЕЛ 2023 г - 4 нощувки с полет от София
  Перлите на ИЗРАЕЛ 2023 г - 4 нощувки с полет от София
 • Екскурзия в Йордания, 5 нощувки със закуски и вечери + 6 екскурзии
  Екскурзия в Йордания, 5 нощувки със закуски и вечери + 6 екскурзии
 • Почивка в Йордания - АКАБА 2023 г с водач, 5 нощувки
  Почивка в Йордания - АКАБА 2023 г с водач, 5 нощувки
 • Самолетна екксурзия Германия - Романтичната долина на Рейн, 4 дни
  Самолетна екксурзия Германия - Романтичната долина на Рейн, 4 дни
 • Перлите на Куба + 5 включени екскурзии - карибска почивка, 12 ДНИ
  Перлите на Куба + 5 включени екскурзии - карибска почивка, 12 ДНИ
 • Екскурзия в МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ
  Екскурзия в МЕКСИКО, полуостров Юкатан – НАСЛЕДСТВОТО НА МАИТЕ
 • Индия – златният триъгълник, 5 нощувки
  Индия – златният триъгълник, 5 нощувки
 • Шри Ланка - Земен рай - екскурзия с водач, 9 дни /6 нощувки
  Шри Ланка - Земен рай - екскурзия с водач, 9 дни /6 нощувки
 • Дубай, Шри Ланка и Абу Даби - перлите на Азия, с водач от България
  Дубай, Шри Ланка и Абу Даби - перлите на Азия, с водач от България
 • Почивка в ТУНИС - 7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел 4*/5*
  Почивка в ТУНИС - 7 нощувки на база Аll Inclusive в хотел 4*/5*
 • Екскурзия в ХОЛАНДИЯ - градините на Кьокенхоф и Гитхорн "Зелената Венеция"
  Екскурзия в ХОЛАНДИЯ - градините на Кьокенхоф и Гитхорн "Зелената Венеция"
 • Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - ЕСЕН 2023, 11 ДНИ
  Виетнам и Камбоджа с Дананг и Златния мост - ЕСЕН 2023, 11 ДНИ
 • Екскурзия в АВСТРАЛИЯ - Сидни и Мелбърн, 10 дни /7 нощувки
  Екскурзия в АВСТРАЛИЯ - Сидни и Мелбърн, 10 дни /7 нощувки
 • Почивка на о-в Занзибар - хотел "Dream of Zanzibar" 5*, 7 нощувки
  Почивка на о-в Занзибар - хотел "Dream of Zanzibar" 5*, 7 нощувки
 • Сафари в ТАНЗАНИЯ и почивка на остров ЗАНЗИБАР, 11 дни
  Сафари в ТАНЗАНИЯ и почивка на остров ЗАНЗИБАР, 11 дни
 • Амстердам - в страната на лалетата със самолет, 4 дни
  Амстердам - в страната на лалетата със самолет, 4 дни
 • Антична Гърция - Делфи, Пелопонес, Олимпия с автобус, 5 ДНИ
  Антична Гърция - Делфи, Пелопонес, Олимпия с автобус, 5 ДНИ
 • Екскурзия Брюксел, Антверпен, Гент и Брюж със самолет, 3 нощувки
  Екскурзия Брюксел, Антверпен, Гент и Брюж със самолет, 3 нощувки
 • СПА уикенд в Букурещ 2022 г - автобусна екскурзия, 1 нощувка
  СПА уикенд в Букурещ 2022 г - автобусна екскурзия, 1 нощувка
 • Бразилия и Аржентина - екксурзия с водач от България, 10 ДНИ
  Бразилия и Аржентина - екксурзия с водач от България, 10 ДНИ
 • Йонийска почивка - о-в Корфу, о-в Лефкада и о-в Парга, 7 нощувки
  Йонийска почивка - о-в Корфу, о-в Лефкада и о-в Парга, 7 нощувки
 • Южна Италия - Амалфийско пътешествие, 8 дни с водач, самолет
  Южна Италия - Амалфийско пътешествие, 8 дни с водач, самолет
 • Екскурзия в ИТАЛИЯ 2023 г - Уикенд във Венеция, 4 дни /3 нощувки
  Екскурзия в ИТАЛИЯ 2023 г - Уикенд във Венеция, 4 дни /3 нощувки
 • Почивка в Южна Испания 2023 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, Хотел Fuenghirola Park 4 *
  Почивка в Южна Испания 2023 г - КОСТА ДЕЛ СОЛ, Хотел Fuenghirola Park 4 *
 • Петъчен пазар в Одрин 2023 г - Екскурзия с автобус Турция, 1 ден
  Петъчен пазар в Одрин 2023 г - Екскурзия с автобус Турция, 1 ден
 • Екскурзия Франция 2023 г - Ница, Монако, Антиб и Сен Тропе, 4 дни
  Екскурзия Франция 2023 г - Ница, Монако, Антиб и Сен Тропе, 4 дни
 • Екскурзия Париж, Нормандия, Бретан и Долината на Лоара, самолет
  Екскурзия Париж, Нормандия, Бретан и Долината на Лоара, самолет
 • Почивка в ЗАНЗИБАР 2023 г - островът на подправките, 9 ДНИ
  Почивка в ЗАНЗИБАР 2023 г - островът на подправките, 9 ДНИ
 • Почивка в Баяхибе - Доминикана, 7 нощувки в хотел 4*/5* - директен полет
  Почивка в Баяхибе - Доминикана, 7 нощувки в хотел 4*/5* - директен полет
 • Великден 2023 г в Суботица + Винен тур, Сърбия с автобус, 4 дни
  Великден 2023 г в Суботица + Винен тур, Сърбия с автобус, 4 дни
 • Екскурзия в България - Белоградчик, Белоградчишките скали и пещерата Магура
  Екскурзия в България - Белоградчик, Белоградчишките скали и пещерата Магура
 • Магията на Пирин планина - Делчево, Лещен, Ковачевица и Долен
  Магията на Пирин планина - Делчево, Лещен, Ковачевица и Долен
 • СПА почивка в България - Уикенд в Хисаря, 2 ДНИ
  СПА почивка в България - Уикенд в Хисаря, 2 ДНИ
 • Велико Търново, Ивановските скални църкви, Басарбовски манастир, Червен и Русе
  Велико Търново, Ивановските скални църкви, Басарбовски манастир, Червен и Русе
 • Екскурзия в Италия - Уикенд в Сицилия със самолет, 4 ДНИ
  Екскурзия в Италия - Уикенд в Сицилия със самолет, 4 ДНИ
 • Автобусна почивка на остров Лесбос 2023 г, Гърция - 8 дни
  Автобусна почивка на остров Лесбос 2023 г, Гърция - 8 дни
 • Уикенд в ЙОРДАНИЯ 2023 г - 3 нощувки, обиколна програма с водач
  Уикенд в ЙОРДАНИЯ 2023 г - 3 нощувки, обиколна програма с водач
 • Почивка на МАЛДИВИ - хотел KAANI PALM BEACH 4*, 7 нощувки
  Почивка на МАЛДИВИ - хотел KAANI PALM BEACH 4*, 7 нощувки
 • Екскурзия в ЮАР - пътешествие между два свята с водaч, 11 ДНИ
  Екскурзия в ЮАР - пътешествие между два свята с водaч, 11 ДНИ
 • Круизен пакет НОРВЕЖКИ ФИОРДИ и БЕЛИ НОЩИ 2023
  Круизен пакет НОРВЕЖКИ ФИОРДИ и БЕЛИ НОЩИ 2023
 • Англия, Шотландия и Уелс – екскурзия с включени 12 нощувки
  Англия, Шотландия и Уелс – екскурзия с включени 12 нощувки
 • Eкскурзия в НОРВЕГИЯ 2023 г – СРЕДНОЩНОТО СЛЪНЦЕ НА ОСТРОВИТЕ ЛОФОТЕН
  Eкскурзия в НОРВЕГИЯ 2023 г – СРЕДНОЩНОТО СЛЪНЦЕ НА ОСТРОВИТЕ ЛОФОТЕН
 • Екскурзия до Скандинавия – Дания, Швеция и Норвегия с норвежките фиорди
  Екскурзия до Скандинавия – Дания, Швеция и Норвегия с норвежките фиорди
 • Екскурзия в Израел 2023 г - СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА НАД 65+, 6 дни
  Екскурзия в Израел 2023 г - СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА ЗА НАД 65+, 6 дни
 • Екскурзия в СКАНДИНАВИЯ 2023 г - Норвежки фиорди, Берген и 3 столици
  Екскурзия в СКАНДИНАВИЯ 2023 г - Норвежки фиорди, Берген и 3 столици
 • Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Уикенд в Лисабон със самолет, 4 ДНИ
  Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ - Уикенд в Лисабон със самолет, 4 ДНИ
 • Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ 2023 г - Лисабон, Порто, Фатима, Синтра, Ещорил
  Екскурзия в ПОРТУГАЛИЯ 2023 г - Лисабон, Порто, Фатима, Синтра, Ещорил
 • Круиз Скандинавски фиорди и Хамбург, 9 дни със самолет и кораб
  Круиз Скандинавски фиорди и Хамбург, 9 дни със самолет и кораб
 • Екскурзия в КУБА 2023 г - Хавана и Варадеро + 3 екскурзии, 10 дни
  Екскурзия в КУБА 2023 г - Хавана и Варадеро + 3 екскурзии, 10 дни
 • Великден 2023 г в Гърция на Олимпийската ривиера - Паралия Катерини
  Великден 2023 г в Гърция на Олимпийската ривиера - Паралия Катерини

Още оферти от Мексико »

Екскурзии

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2023 г - ЕКСКУРЗИИ Априлска Ваканция - екскурзии Великденски празници 2023 г Майски празници 2023 г КРУИЗИ Автобусни екскурзии Самолетни екскурзии Кулинарни турове ФОРМУЛА 1 Лукс пътешествия Септемврийски празници Сватбени пътешествия Пътешествия с влак Еднодневни екскурзии Шопинг турове Средновековни замъци Планински туризъм Национални паркове Концерти в чужбина Дайвинг / Гмуркане Екскурзии със собствен транспорт

Почивки

Ранни записвания - почивки Семейни почивки Самолетни почивки Автобусни почивки СПА почивки Балнеолечение Селски и еко туризъм Винен туризъм Собствен транспорт Голф туризъм - почивки